Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

"ΟΞΩ ... ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ" !!! ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ...

  Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ


Mε γεωμετρική πρόοδο αυξανάνται οι υπογραφές των υγιών Ελλήνων που θέλουμε να πάρουμε τη πατρίδα μας πίσω, σε λίγες ώρες οι υπογραφές θα ξεπεράσουν το 1.000.0000

ΣΚΑΣΕ ΗΛΙΘΙΕ, ΣΕΒΑΣΟΥ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΝΘΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΕΙΩΝ ΤΟΥΣ





8 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ Βαρύγδουπος τίτλος, για προφανώς αδύνατα μυαλά... Ρε Ίακχε, τι σε κάνει να πιστεύεις, ότι το ψήφισμα σε μια ΔΙΕΘΝΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ (change org.)που ψηφίζουν και αλλοδαποί και ψήφησα και εγώ, γιατί συμφωνώ με την ΜΗ ατιμωρησία των πολιτικών προσώπων, θα γκρεμίσει την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΈΡΕΙ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ?
      Η διαφορά στις απόψεις μας, είναι να μην γίνεται πολιτική εκμετάλλευση ενός τραγικού περιστατικού και να αποφασίζουν περί ενοχής ή αθωότητος η Δικαιοσύνη και όχι οι Youyubers.

      Διαγραφή
    2. κ. Δήμο ψεύδεσαι ... δεν έχεις ψηφίσει ήδη οι υπογράφες έφθασαν 730.644 . Εαν ειχες ψηφίσει θα γνωριζες ότι ψηφιζεις με e-mail και μετα επιβεβαιωνεις την ταυτοτητα σου στο μηνημα που σου στελει η πλατφορμα. Και επιπλεον δημοσιευται το ονομα του ψηφισαντος. Εγω δεν ειδα κανενα ονομα Πακιστανου ή Σομαλου στους ψηφισαντες

      Διαγραφή
    3. ΔΕΝ ψήφησα, γιατί αποφεύγω να στέλνω προσωπικά στοιχεία και email σε διεθνείς πλατφόρμες, που δεν γνωρίζω, αλλά το κείμενο, περί του οποίου η συλλογή υπογραφών, το δέχομαι και το στηρίζω. Ας το γράψουμε λοιπόν για να το δουν όλοι.
      ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ,ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ,ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΠΟΙΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ.
      Το πρόβλημα της ανάρτησης σου, που κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις, είναι αν με τις υπογραφές του 1-2 εκατομμυρίων, τελειώνει το σάπιο καθεστώς της μεταπολίτευσης, όπως το αποκαλείς. Και αν στο ΟΞΩ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ !!! ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ... συμπεριλαμβάνονται και οι Βουλευτές του Βελόπουλου, του Στίγκα και του Νατσιου.
      Α και να μας απαντήσεις και ποιος θα κρίνει περί της ενοχής των όποιων πολιτικών. Ο Εισαγγελέας και οι Δικαστές του Αρείου Πάγου, ή ο κάθε άσχετος περί τα νομικά πολίτης, blogger ή YouTuber.

      Διαγραφή
    4. Που κολλάει ο Βελόπουλος ο Νατσιος και ο Στίγκας; Εσένα το μέλημα σου είναι να μην χαθούν ψήφοι για την ΝΔ στον νομό που ήδη έχουν χεθει. Αυτά λέτε πίσω από τις κλειστές πόρτες στην ΝΟΔΕ και το παίζετε και παράγοντες του τόπου; Ντροπή σου

      Διαγραφή
    5. Επειδή αντιλαμβάνομαι ότι το μυαλό σου δεν σε βοηθάει, ανώνυμε της 3.53΄ώρας, να σου το εξηγήσω.
      Ως γνωστόν, ο αγαπητός Ίακχος στηρίζει τα ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
      Όταν λοιπόν στον τίτλο του δημοσιεύματος του γράφει : ΟΞΩ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ !!! ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ... ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ και με δεδομένο ότι στο καθεστώς της Μεταπολίτευσης, νοείται η επαναλειτουργία της Βουλής το 1974 των 300 Βουλευτών, συμπεριλαμβανομένων και των ακροδεξιών, εύλογο το ερώτημα μου, αν ο Ιακχος θεωρεί και αυτούς σάπιους.
      Ο Ιακχος δεν απάντησε, γιατί το κατάλαβε και πετάχτηκες εσύ.
      Κατά τα λοιπά σε 100 μέρες έχουμε εκλογές και θα δούμε, αν οι πολίτες ψηφοφόροι τσιμπάνε στα σώου με ψεκασμούς των μελισσών.
      ΠΕ Σερρών : Ο ¨¨ Μελισσοκόμος ¨¨ .... βουλευτής
      https://serresbomb.blogspot.com/2024/02/blog-post_7435.html

      Διαγραφή
    6. Που κολλάει ο Μπούμπας ;; Παναγία μου το κάθομαι και απαντώ με σένα . Δεν υπάρχει λογική. Οκ έχεις δίκιο

      Διαγραφή
  2. 732,969 εφθασαν οι υπογραφες κ. Δημο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ