Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Ο ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ΑΛΕΚΟΣ , ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ 48% ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ !!!!

   "ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΠΟΥ ΒΡΥΧΑΤΑΙ ...." ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ



21 σχόλια:

  1. Κοροιδευστε σύμμαχοι τον κεισογλου... Από αυτόν την έφαγε ο Αλεκακος... Και έρχονται και άλλες φάπες στο μέλλον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε κοροϊδεύουμε μόνο τον Κεισογλου. Έχετε κιαλλους που είναι άξιοι για να τους κοροϊδεύουμε. Λοιπόν. Γραφε
      Παπαδόπουλος, Πανταζή (λολ) Παλαζη και από εχθές Μπάρμπα. Α να μη ξεχάσω και τον Καριπογλου.
      Η φαπα έρχεται όντως αλλά δεν αφορά τη συμμαχία.λιγο υπομονή.

      Διαγραφή
  2. Έτσι καταλάβαινε ο άχρηστος την διοίκηση του Δήμου, σαν λάφυρο.
    Έτσι συμπεριφέρονταν , λες και είχε υπόδουλους ή στρατιώτες και έκανε τον λοχαγό.
    Έτσι δεν κατάλαβε με την αλαζονεία του και την ανικανότητα του ότι είχε χάσει τον δήμο, και οι δημότες του δήμοι και όχι οι χωριαταρέοι δεν τον γούσταραν ούτε για να τον βλέπουν.
    Τώρα κάνει δήθεν αντιπολίτευση, όταν ήταν ανίκανος να διοικήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πόσο θράσος επιτέλους έχει ο Χρυσάφης και μιλάει για γραμμάτια; Αυτός ο άνθρωπος που στη δημαρχιακή του θητεία ήταν ο παγκόσμιος πρωταθλητής των απευθείας αναθεσεων και της διαπλοκής. Δεν μπορεί μάλιστα τώρα να κατηγορεί την Βαρβάρα για την απευθείας ανάθεση που έκανε για να προλάβει να γίνουν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις, όταν η Βαρβάρα ψήφιζε σχεδόν όλες τις απευθείας αναθέσεις που έφερνε ο Χρυσάφης, όταν ήταν Δήμαρχος και τον βοηθούσε. Άλλωστε ο συνεργάτης του ο Μισιρλής πολλές φορές έχει υπερηφανευτει για το γεγονός, ότι οι αποφάσεις στην τότε Οικονομική Επιτροπή, κατά 98% ήταν ομοφωνες. Ο Χρυσάφης είναι απίστευτα μικροψυχος, παλαιοκομματικος, πολύ τοξικος και χωρίς ίχνος πολιτικού πολιτισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλέκο τον εαυτό σου δεν μπορεις να υπερασπιστείς, ασε το 48% της ΝΔ ήσυχο ...Ας βγει και η απόφαση, κούρασες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μιλάς και γράφεις για απευθείας αναθέσεις χωρίς ίχνος ντροπής.
    Oταν την μεγαλύτερη απευθείας ανάθεση με διαχρονικά κάκιστα αποτελέσματα για τον Δήμο και τους δημότες την έκανες εσύ.
    Ξέρεις πως λέγεται?
    LED..........
    Ξέρεις για τι ποσό μιλάμε?
    10.000.000 Ευρώ.
    να πιστέψουμε ότι όλα είναι καλά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βλέπω κατευθείαν βγήκαν από τις τρύπες τους οι ανίκανοι του Εντός και ήρθαν να πετάξουν δηλητήριο. Δηλαδή εσάς η εικόνα της δημοτικής σας αρχής σας αρέσει? Έστω και σε αυτούς τους δύο μήνες που έχετε "αναλάβει" περισσεύουν τα ψέματα η αλαζονική συμπεριφορά και κυρίως η ανικανότητα. Δηλαδή σας άρεσε η στάση της Μπάρμπα εχθές που ψήφισε κάτι που δεν διάβασε καν και πετούσε τη μπάλα στη κατά γενική ομολογία αμφιλεγόμενη φιγούρα Παλαζη? Ντροπή και μόνο ντροπή. Και για αυτά που είπατε προεκλογικά που ήταν κατά 95% όλα ψέματα. Ντροπή για τη τοξικότητα που φέρατε και στις τάξεις των υπαλλήλων του δήμου. Τους ξεχωρίσατε σε δικούς μας και δικούς τους. Ντροπή για όλα τα αισχη που είπατε για τη προσωπική ζωή του καθενός προεκλογικά επιστρέψατε μέχρι και ιντερνετικά τρολ να ποσταρουν καθημερινά μαλακίες επί παντός επιστητού.

    Δε θα αργήσει η απόφαση. Υπομονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλεκο τα ψέματα που διαδίδεις εσύ και τα τσιράκια σου όσον αφορά τους εργαζόμενους δε πιάνουν ο μόνος που ξεχώρισε υπαλλήλους είσαι εσυ κανείς άλλος.

      Διαγραφή
  7. Έλα ρε αλεκο που είσαι μας έλειψες. Πρόσφερε μας λίγο γέλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Από το 48% το 40% είναι από τα χωριά..καληνύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Iakxe έμαθα ο κεισογλου μετά τον Αλέκο έχει στόχο εσένα. Πρόσεχε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tι εστί κεϊσογλου; Τι φρούτο είναι αυτό ; Ο νταής των ΕΝ.ΤΟ.Σ ...

      Διαγραφή
    2. Ένα τίποτε είναι ιακχε ο κεισογλου.Αλλος ένας αγράμματος που κάνει τον μάγκα και μας κυβερνάει.

      Διαγραφή
    3. Iakxe ο Κεΐσογλου οπου σταθεί και όπου βρεθεί αναφέρει ότι αν ασχοληθείς μαζί του θα σε ισοπεδώσει, και μάλιστα λέει οτι αποτελείς τον
      δεξιό του @ρχη......

      Διαγραφή
    4. Ο Κεισογλου??? Χαχαχαχαχ

      Διαγραφή
  10. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ.Η ΒΑΡΒΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!!!ΑΧ ΑΛΕΚΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΟΥ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΟΥ. Αλέκο όσο προκαλείς επιδεινώνεις τη θέση σου. Είναι δυνατό να μιλάς εσύ για απευθείας αναθέσεις και για εξόφληση γραμματίων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τραμπούκο ας σε λένε. λαμόγιο να μην σε πούνε όπως λένε για άλλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τεσσερα χρονια διοικησες χωρις αντιπολιτευση, ΣΥΜΜΑΧΕ, με τα γνωστα αποτελεσματα. Εχεις τωρα δυο μηνες που ορμας στους ΕΝΤΟΣ σα να μην υπαρχει αυριο. Και μονο αυτη η αδικια που κανεις , μην το πω αλλιως, ειναι αρκετη για να δειξει στους σερραιους ποιος εισαι πραγματικα. Δυστυχως το πολιτικο σου μελλον το υποθηκευσες, γιατι ο ιδιος αποκαλυφθηκες στους σερραιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί ποιοι ακριβώς είναι οι Εντός ? Έχουν λευκή επιταγή από κάποιον? Ηρέμηστε λιγο. 37 ψήφοι ήταν οι διαφορά .και αυτό ελεγχεται ακόμη.
      Όταν βλέπουμε πράγματα που πρέπει να σχολιάσουμε θα τα σχολιάζουμε. Είστε τίποτα ιερές αγελάδες της πολιτικής που δεν πρέπει να αγγίξουμε? Στο τέλος τέλος δε φταίει η προηγούμενη δημοτική αρχή που η αντιπολίτευση τη προηγούμενη τετραετία ήταν ανύπαρκτη.. δυστυχώς οι τρεις πρώτοι μήνες της διαχείρισης από τους εντός δείχνουν πως και σαν δημοτική αρχή είναι ανύπαρκτοι. Σκέψου να έχεις αναλάβει γεμάτος όρεξη τα καθήκοντά σου όπως λες αλλά να μη μπαίνεις στο κόπο να διαβάζεις αυτά που ψηφίζεις. Έλεος. Έχετε πάρα πολλή έπαρση για ανθρώπους που ακόμη είναι αντικειμενικά άσχετοι. Ξεκαβαληστε το καλάμι που πολλά από τα στελέχη σας έχουν καβαλήσει.

      Διαγραφή
  14. Το να ασκείς αντιπολίτευση είναι η κανονικότητα. Οι του Φωτιάδη, αρχής γενομένης από τον ίδιο και αυτοί που έγιναν ΕΝΤΟΣ απόλαυσαν, ο καθένας για προσωπικό του όφελος μια δημιουργική ησυχία. Ο Χρυσάφης έπαιξε και έχασε, επέλεξε να τα βρει με την αντιπολίτευση και τυφλώθηκε και στο τέλος του την έφεραν κι από πάνω. Το ίδιο χαλια είναι και οι δυο απλά ο τρόπος είναι διαφορετικός και η εικόνα. Ως αποτέλεσμα όμως, στον πάτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ