Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΗ Η ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟΥ

      ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΛΑΜΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΚΥΡΩΣΙΜΕΣ ... ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σε καμία περίπτωση δεν έχει προβλημα νομιμότητας η συγκρότηση σε σώμα του ΔΣ της Αυκινητοδρόμιο ΑΕ . Πρόβλημα δυνητικά έχει η απόφαση της Γενικής Συνελευσης της ΛΑΜΣ με την οποία εκλέχθηκε το νεο Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης. Επειδή κάποια μέλη της ΛΑΜΣ κατέθεσαν αγωγή να αναγνωρισθεί η ακυρότητα της απόφασης από το δικαστήριο δεν σημαίνει ότι η απόφαση ειναι άκυρη πριν αποφανιθεί η δικαιοσύνη. Εαν και εφοσον η αποφαση ακυρωθεί τελεσιδικα θα ειναι εκπτωτος ο ορισθεις κ. Λίλλης ως εκπροσωπος της ΛΑΜΣ στο ΔΣ του Αυτοκινητοδρομίου.

Το πρόβλημα είναι αλλού . Στην ΛΑΜΣ η οποία ειναι η αχίλλειος φτέρνα στην λειτουργία του Αυτοκινητοδρομίου και η γενοσιουργός αιτία των παθογένειων που  μαστίζουν την Ανώνυμη Εταιρεία στην διοικηση της οποίας εμπλέκεται καθοριστικά.

Τα μέλη της ΛΑΜΣ αντι να προσφύγουν στην δικαιοσύνη χωρίς ουσιαστικό λόγο αντί να ασχοληθούν με τον τρόπο λειτουργίας του Διοικητικού Συμβουλίου, όταν υπάρχει η καταγγελία της Δημάρχου για πλαστά εισητήρια, η οποία παρά τις υποσέχεις της, μέχρι σήμερα αποσιωποιήθηκε και χωρίς να ξεκαθαρίσει η κατάσταση ο υπεύθυνος εκλέχθηκε και πάλι και είναι  ο νέος Πρόεδρος της ΛΑΜΣ), ΄όταν αποκαλύφθηκε η λειτουργία μιας Ομόρρυθμης Εταιρείας η οποία παρέχει "υπηρεσίες καθαρισμού του Αυτοκινητοδρομίου" και αμοίβεται άγνωστο με ποιά πόσα μέχρι σήμερα, όταν τα μέλη αυτή της εταιρείας δεν έχουν κανένα κοινωνικό σύνδεσμο μεταξύ τους και ανταλλάσσονται σαν τα πουκάμισα κατά καιρούς , όταν στα μέλη υπάρχουν συγγενικά πρόσωπα πρώτου βαθμού μελών τη  ΛΑΜΣ μελών του ΔΣ του Αυτοκινητοδρομίου και υποψήφιοι της απερχόμνης Δημοτικής Αρχής στις πρόφατες εκλογές

Συνεχίζεται ...







9 σχόλια:

  1. Δεν είναι άκυρη η συγκρότηση σε σώμα...άκυρες είναι οι εκλογές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν έχετε αφήσει τον Ζίχναλη να κάνει κόλπα, όταν τον ανέχεστε να σας λέει ότι είναι Μηχανολόγος Μηχανικός (ερευνάτε εάν έχει τελειώσει το Λύκειο)
    Όταν τον πιάνετε να έχει αποκρύψει χρήματα και του την χαρίζετε.
    Όταν κάνει μαϊμού εκλογές για να βγει πρόεδρος
    Ε...............τότε είστε άξιοι της μοίρας σας.
    Αφορά εσάς κ. Μπέγο και εσάς κ Μητλιάγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού δεν είναι ακυρη όπως τα λες μπορείτε να κάνετε τραπεζική συναλλαγή ; Πήρατε το χαρτί που να λέει ότι όλα καλά με τις εκλογές ; . Όλοι στην ΛΑΜΣ σας καταλάβαμε . Τώρα θα σας μαθει και ο Σερραϊκός λαός . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η επανεκλογή Ζίχναλη έγινε με δάκτυλο Βαρβάρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εάν ισχύει αυτό, μαύρο φίδι που την έφαγε.
      Ακόμα και υπόνοια να υπάρξει.
      Δεν μπορεί να διανοηθεί τι πόλεμος θα ανοίξει.

      Διαγραφή
  5. Δεν φταίει η Βαρβάρα αλλά τα λίγα μέλη της ΛΑΜΣ που για ένα περίεργο λόγο στηρίζουν τον Ζιχναλη,αυτόν που κατέστρεψε την λέσχη αυτόν που έκανε στο αυτοκινητόδρομιου τις μεγαλύτερες λαμογιες αυτόν που ασχολείται μόνο για βγάλει κανένα φράγκο μιας και είναι άνεργοςΝτροπη να του επιτρέπετε να ασχολείται με τηνλεσχη.Τα μέλη της ΛΑΜΣ θα πρέπει να τον διώξουν αυτόν και την παρέα του για να αναπνεύσει ο χώρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για την καταστροφή της λέσχης δεν ευθύνεται μόνο ο ΖΙΧΝΑΛΗΣ αλλά και μία ομάδα "ειδικών" που έχει γύρω του, με πρώτο και καλύτερο το γραμματεα της λέσχης Χατζής ο οποίος οργάνωσε και το φιάσκο των εκλογών έτερος Καππαδόκης πορτοκαλής εξίσου μεγάλος βραχνάς για την λέσχη Και βέβαια πολλοί μισθοφόροι (κριτές) που βρίσκονται εκεί για άλλους λόγους και όχι για τους σκοπούς που εξυπηρετεί μία ερασιτεχνική λέσχη!

      Διαγραφή
  6. Ούτε οι εκλογές κρίθηκαν άκυρες, ούτε άκυρη είναι η συγκρότηση σε σώμα του αυτοκινητοδρομιου. Μέλος της ΛΑΜΣ κατέθεσε αγωγή κατά των εκλογών με τη ποια ζητά την ακύρωση τους . Η απόφαση θα εκδοθεί μετά σπο 10-12 μήνες κατ ελάχιστο. Εκει θα κριθεί αν συντρέχουν λόγοι ακύρωσης. . Αν γίνει δεκτή θα ξαναγίνουν εκλογές. Μέχρι τότε η ΛΑΜΣ έχει νόμιμα εκλεγμένη διοίκηση που την εκπροσωπεί . Η συναλλαγή όπως αναφέρει ο φικος αφορά την τράπεζα και μόνο που ζητά πιστοποιητικό μη άσκησης ένδικων μέσων κατά των εκλογών Αποτελεί δικαίωμα της τράπεζας και έχει να κάνει με την επικαιροποίηση και νομιμοποίηση του συναλλασσόμενου . . Ιπιθανοκογω ότι αυτός που κατέθεσε την αγωγή ήθελε να προκαλέσει ζημιά στην ΛΑΜΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χωρίς λοιπον ενεργούς τραπεζικούς λογαριασμούς δεν μπορεί να κινηθεί η λέσχη . Παραίτηση λοιπόν όλο το συμβούλιο και εκλογές που θα τις κάνει διορισμένο συμβούλιο μέχρι την εκλογή νέου ΔΣ . Και να ψηφίσουν όλα τα μέλη που σκόπιμα και παράνομα τους αποκλείσατε . Δεν αναφερθήκατε γιατί τους αποκλείσατε παράνομα ; Ντροπη τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ