Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

MΕΓΚΛΑ, ΚΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΕΙΣ ;

"ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ , ΟΥΚ ΑΝΔΡΟΣ ΣΟΦΟΥ"



  Στην υπόθεση με την Υπηρεσία Πρασίνου, το "κατάπιες το χάπι" Χρηστάρα , έχασες την δουλειά αν και ήσουν ο πρώτος μειοδότης του διαγωνισμού με 150.000 € διαφορά από "τους εκλεκτούς κυρίους" των  εκάστοτε Δημάρχων, γιατί την έστησαν ωραία οι Μουσταφάδες  και τα τσιράκια του Περούκα με την φωτογραφική προκύρηξη , την οποία όφειλες εξ αρχής να προσβάλλεις αντί να κυνηγάς φαντάσματα , αλλά επειδή όπως έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη "εδώ είναι ο Παραδεισος και η Κόλαση εδώ" , θα τους βγει ξινό το κοκό ... λίαν συντόμως

Αυτό όμως ήταν ιδιωτική σου υπόθεση, ενώ στο "ξεπουπούλιασμα του Αυτοκινητοδρομίου" μιλάμε για καταστροφή δημοτικής  και επιμελητηριακής περιουσίας καθόσον το Επιμελητήριο είναι μέτοχος στην "ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΑΕ" με ποσοστό 7,5% , δηλαδή μπορεί να ασκεί τα δικαιώματα της μειοψηφίας.

Και επειδή διοικείς Ανώνυμη Εταιρεία καταλαβαίνεις τι εννοώ ... δηλαδή τι δικαιώματα και τι υποχρεώσεις έχεις ως Πρόεδρος του Επιμελητηρίου. Την πρώτη φορά την πάτησες ως μελος του ΔΣ του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ με τις προκαταβολές των 2.660.000 ευρώ που απέσπασε ο σχωρεμένος ο Περούκας από το Ταμείο της ΠΑΕ , τώρα να την πατήσεις και δεύτερη φορά  με το αυτοκινητοδρόμιο , "ουκ ανδρός σοφού"

Μάζεψε λοιπόν τον Γούνα που είναι ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου στο ΔΣ της "ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΑΕ" να σου εξηγήσει λεπτομερώς  "το χρονικό ενός προαναγγελθεντος θανατου"  που όλοι από τον Νοέμβριο του 2012 γνώριζαν , ενημερώσου για την άρνηση παραλαβής του εργου  ... και μετα το ΔΣ του ΕΒΕΣ θα πρέπει να διασφαλίσει κατά παντός υπευθύνου τα συμφέροντά του ως μετοχος της εν λόγω ΑΕ.

Αυτα για σήμερα  ... συνέχεια στο επόμενο 

1 σχόλιο:

  1. Εσύ που ολα τα ξερεις φωτισε και τους Σερραίους. Ποιός φταίει για το φιάσκο του αυτοκινητοδρομίου;Η ανεπάρκεια της διοίκηση του αυτοκινητοδρομίου;ο δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι; ο εργολάβος;η μελέτη;όλοι μαζί;και ποιός πρέπει να πληρώσει την αποκατάσταση και τη ζημιά των ξενοδόχων,των επιχειρηματιών εστίασης και των δημοτών;Πές καθαρά λογια γιατι πολλοι μιλουν και λύση δεν λενε.μηπως τα πληρωσει ο δημότης οπως τις ελλειψεις της μελετης της αναπλασης;κανα δάνειο θα πάρει ο δήμος πάλι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ