Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

ΜΕ ΔΑΚΤΥΛΟ ΤΟΥ ΝΤΟΡΟΚΑΝΑΛΟΥ ...


...  ΞΕΘΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΒΛΑΧΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ



o iakxos: "ZEΣΤΕΝΕΤΑΙ" Ο ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΣ ...:  ... ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ  Τον Δήμο Σερρών άρχισε να ορέγεται και πάλι ο "οραματιστής" Δήμαρχος μετά ...

 Αγαπητοί μου αναγνώστες , σας το είχα προαναγγείλει,  τώρα όμως τα πράγματα γίνονται πιο χειροπιαστά ... μετά δε και την μ@λ@κια των Μουσταφάδων στο Αυτοκινητοδρόμιο το κλίμα είναι ιδανικό.

Με τις ευλογίες του "συμμαχικού παράγοντα" άρχισε ο "οραματιστής" να μαζέυει υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους  και βολιδοσκοπεί, πιέζει διακριτικά ώστε να "δεσμεύσει" πρόσωπα που θα μπορούσαν να επανδρώσουν έναν  γαλάζιο συνδυασμό, "όταν θα ξυπνήσει" η Νεα Δημοκρατία να ασχοληθεί με τις Δημοτικές εκλογές ενώ σκοπός του εγχειρήματος είναι να "μπλοκάρουν" και το αντίπαλον δέος ... την βουλευτίνα των ΑΝΕΛ εάν επιχειρήσει να μεταπηδήσει στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης  

Γιαυτό μόνο τυχαία δεν ήταν η εμφάνιση του Αντώνη Αναστασιάδη στο Δελτίο Ειδήσεων του ΔΙΚΤΥΟ ( που ήταν αποκλεισμένος για μεγάλο χρονικό διάστημα) να μιλήσει για το Αυτοκινητοδρόμιο εκθιάζοντας τον "ηγέτη" Γιάννη Βλάχο, όπως και η εμφάνιση του τέως Αντιδημάρχου Τάκη Σωτηριάδη.  

4 σχόλια:

  1. Σ΄ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ
    "ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΛΟ ΤΕΤΟΙΑ ΒΡΑΚΙΑ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην κάνουμε πάλι τις μαλακίες του 2010 . Όλοι να στηρίξουμε τον Ηλία Γκότση για να μην ξαναπέσει ο Δήμος στα χέρια του ΠΑΣΟΚ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ..αιμα/αρπαχτη/αλημπεκιόι...δικό σας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτοί είναι οι ΕΛΛΗΝΕΣ (φιλαράκια του ΙΑΚΧΟΥ)που ξεβρωμίζουν τον τόπο (και, προσοχή, δεν είναι ούτε ναζιστές ούτε φασίστες, είναι απλά ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ)....να γελάς ή να κλαις;

    http://www.youtube.com/watch?v=jsK001Ty_JU&feature=youtu.be&t=1m6s

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ