Κυριακή 19 Μαΐου 2013

"ΧΑΊΛ ΧΙΤΛΕΡ" ... ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΠΑΠΑΡΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ


ΞΕΠΕΜΕΝΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ , ΓΥΡΟΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ καΙ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ...


Δεξί X-Trem(i): Τελικα βρηκαμε ποια αντιμνημονιακη συνιστωσα φωναξ...: Βεβαια τα παπαγαλακια του ΣΥΡΙΖΑ θα πουνε: "Ναι αλλα εκανε χαβαλε, ενω ο αλλος το πιστευει"... μμμ αρα μεσα στη Βουλη κανουν χαβ...

 Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάντζας έχει καταγραφεί στα πρακτικά της Βουλής να λέει απευθυνόμενος στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Παναγιώτη Ηλιόπουλο «Βγάλε και το πιστόλι να μας πυροβολήσεις! Χάιλ Χίτλερ!» κατά τη διάρκεια της απίστευτης κατάστασης που δημιουργήθηκε στο Κοινοβούλιο.

6 σχόλια:

  1. ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ?
    ΚΑΘΙΚΙ
    ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΗΜΙΑΙΜΟ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι με δημοκρατικο μανδύα ναζιστές , κατηγορούν τους κατά καιρους ομολογούντες την λατρεια τους στον ναζισμο και κατά καιρούς απαρνούμενοι αυτόν , ως ναζιστές.

    Δεν ειναι τυχαίο το οτι η Χρυσή αυγή ανέβηκε και ανεβαίνει τόσο ψηλά. Όλοι δουλεύουν γι αυτην.

    Θέλουν να την ανεβάσουν , αφού ετσι και αλλιώς ,παιδί του συστήματος είναι και αυτή.

    Κάποια στιγμή θα πάρει τα ποσοστά της νουδούλας ,όπως ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε μεγάλο μέρος και την θέση του ΠΑΣΟΚ και θα εχουμε πλεον την αντιπαράθεση της δεξιάς και αριστεράς σε πιο ακραια μορφη πλέον.

    Και έτσι αυτοί που κινούν τα νήματα θα κερδίσουν τον χρόνο που θέλουν για να συνεχίσουν με αυτά τα δύο πλεον κόμματα , το καταστροφικό τους έργο.

    Αυτή η κατάφωρη αδικία κατα της χρυσης αυγης με καθε ευκαιρια ,με προσφατα παραδειγματα την απαγορευση της προσφορας τροφιμων απο αυτήν στο συνταγμα και η φιμωση της και διαπόμπευσή της στην βουλή , της δίνουν πόντους χωρίς να χρειαστεί να κάνει η ίδια την παραμικρή προσπάθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχει ακριβά γούστα ο αντισυστημικός βουλευτής Μαγνησίας της Χρύσης Αυγής και πρωταγωνιστής των χθεσινών επεισοδίων στη Βουλή... ειδικά αν πληρώνουν άλλοι.
    Την ώρα που η Χρυσή Αυγή επιχειρεί να περάσει ένα αντισυστημικό προφίλ, οι βουλευτές του κόμματος απολαμβάνουν όλα τα προνόμια που τους προσφέρει ο κανονισμός της Βουλής και μάλιστα με κάθε πολυτέλεια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Παναγιώτης - Sieg Heil - Ηλιόπουλος, βουλευτής Μαγνησίας ο οποίος όταν επισκέπτεται την εκλογική του περιφέρεια προτιμά αντί για το σπίτι του, να διανυκτερεύει σε ξενοδοχείο 5 αστέρων σε παραλιακό θέρετρο του Βόλου.
    Όπως φαίνεται σε έγγραφο που δημοσίευσε στο παρελθόν η εφημερίδα Ταχυδρόμος του Βόλου και το οποίο προέρχεται από τη Γενική Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών - Τεχνικής Υποστήριξης, Τμήμα Προϋπολογισμού της Βουλής των Ελλήνων, πληρώθηκαν 855,25 ευρώ για διανυκτερεύσεις του Παναγιώτη Ηλιόπουλου στο πέντε αστέρων ξενοδοχείο της Αγριάς, για το χρονικό διάστημα 5-10-2012 ως 28-10-2012.
    http://left.gr/sites/left.gr/files/styles/large/public/apodeixi.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΠΑΠΕΜΦΕΙ ΣΕ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΒΛΑΒΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ... ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΒΙΚΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΗ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ... ΑΙΣΧΟΣ, ΑΙΣΧΟΣ, ΑΙΣΧΟΣ !!!

      Διαγραφή
    2. του κώλου τα εννιάμερα . . .

      TERIS XRYSOS

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ