Τρίτη 14 Μαΐου 2013

"ΤΟΥ ΝΕΣΤΩΡΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ , ΤΟΥ ΡΑΒΑΝΗ ΤΑ ΧΑΠΙΑ"

ΑΥΤΟΣ ΛΑΛΗΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ...
ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΙΑΚΧΟ !!!

 ΑΛΛΑ ΜΕΣ' ΤΗΝ ΠΑΡΑΖΑΛΗ ΤΟΥ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΕΛΕΣΗ ΑΞΙΟΠΟΙΝΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ





Απόρρητο επιστολών, ανταπόκρισης & επικοινωνίας

 'Αρθρο 19 του Συντάγματος 

MEPOΣ ΔEYTEPO - Aτομικά και κοινωνικά δικαιώματα

 'Αρθρο 19 - (Απόρρητο επιστολών, ανταπόκρισης & επικοινωνίας) 

 1. Tο απόρρητο των επιστολών και της ελεύθερης ανταπόκρισης ή επικοινωνίας με οποιονδήποτε άλλο τρόπο είναι απόλυτα απαραβίαστο. Nόμος ορίζει τις εγγυήσεις υπό τις οποίες η δικαστική αρχή δεν δεσμεύεται από το απόρρητο για λόγους εθνικής ασφάλειας ή για διακρίβωση ιδιαίτερα σοβαρών εγκλημάτων.

 **2. Νόμος ορίζει τα σχετικά με τη συγκρότηση, τη λειτουργία και τις αρμοδιότητες ανεξάρτητης αρχής που διασφαλίζει το απόρρητο της παραγράφου 1.

 **3. Απαγορεύεται η χρήση αποδεικτικών μέσων που έχουν αποκτηθεί κατά παράβαση του άρθρου αυτού και των άρθρων 9 και 9Α. 

 Άρθρο 370 Ποινικού Κώδικα
 
Παραβίαση του απορρήτου των επιστολών
1. Όποιος αθέμιτα και με σκοπό να λάβει γνώση του περιεχομένου τους ανοίγει κλειστή επιστολή ή άλλο κλειστό έγγραφο ή παραβιάζει τον κλειστό χώρο στον οποίο είναι φυλαγμένα ή με οποιονδήποτε τρόπο εισχωρεί σε ξένα απόρρητα διαβάζοντας ή αντιγράφοντας ή αποτυπώνοντας με άλλο τρόπο επιστολή ή άλλο έγγραφο τιμωρείται με χρηματική ποινή ή με φυλάκιση μέχρι ενός έτους.
2. Η ποινική δίωξη γίνεται μόνο με έγκληση.


  ... και επειδή ξέρεις ότι ο διαχειριστής του blog δεν πρόκειται να σε εγκαλέσει ποινικά , το "παίζεις" μαγκας Νεστωράκο ... ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ  δηλαδή 

1 σχόλιο:

  1. ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ Ο ΝΕΣΤΩΡΑΚΟΣ ΤΡΕΜΑΜΕΝΟΣ. ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ. ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΟΥΤΑΝΙΕΣ. ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΨΙΧΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ