Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

" ΟΤΑΝ ΚΛΕΦΤΗΣ , ΚΛΕΒΕΙ ΚΛΕΦΤΗ ...

 ... Ο ΘΕΟΣ ΓΕΛΑΕΙ " έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη


Στα άκρα οδηγείται η σύγκρουση ανάμεσα σε Ε. Βενιζέλο και Γ. Παπανδρέου, έπειτα από την αποκάλυψη της "μαύρης τρύπας" ύψους περίπου 114 εκατ. ευρώ στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ. 

Ενδεικτικό του εκρηκτικού κλίματος είναι ο "πόλεμος" ανακοινώσεων που ακολούθησε μετά την χθεσινή συνάντηση που είχαν οι δύο στο γραφείο του νυν προέδρου του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή. Ο Γ. Παπανδρέου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι κατά την συνάντηση "εξέφρασε την οργή του για απαράδεκτες, άθλιες και ανήθικες διαρροές που στηρίζονται σε ψεύδη σχετικά με την οικονομική διαχείριση στο Κίνημα την περίοδο της προεδρίας του". 

Επίσης κατηγόρησε εμμέσως πλην σαφώς τον Ε. Βενιζέλο για διαλυτική κατάσταση και μεταφορά ψευδών και συκοφαντιών μέσα στο ΠΑΣΟΚ. Στην "οργισμένη" αντίδραση του πρώην προέδρου, από την Ιπποκράτους απάντησαν με νέα ανακοίνωση στην οποία αναφερόταν πως ο Ε. Βενιζέλος τόνισε στον Γ. Παπανδρέου ότι "η σημερινή ηγεσία του ΠΑΣΟΚ δεν ασχολείται με διαρροές, υπαινιγμούς και χυδαίες συκοφαντίες" παροτρύνοντάς τον παράλληλα να προσφύγει στη Δικαιοσύνη εφόσον θεωρεί ότι θίγεται από ορισμένα δημοσιεύματα. 

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας υπήρξε έντονη φημολογία ότι υπάρχουν εισηγήσεις για τη διαγραφή του Γ. Παπανδρέου. Από το αντίπαλο στρατόπεδο φέρεται να υπάρχουν συζητήσεις για αποχώρηση των "παπανδρεϊκών" από το κόμμα. Σε σημερινό ενημερωτικό σημείωμα της Ιπποκράτους αναφέρεται ότι η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να επανέλθει στη δημόσια συζήτηση για αυτό το θέμα και ότι η συνέχεια θα δοθεί στα καταστατικά όργανα του κόμματος.

Πηγή : ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ