Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

H EΥΡΩΠΗ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ

ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ : "ΣΤΟ 100 % Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ"  -
 "ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΑΧΤΙΔΑ ΦΩΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"


Για μια επερχόμενη διάλυση της Ευρωζώνης η οποία «σπάει στα δύο» μίλησε ο καθηγητής οικονομικής θεωρίας Γιάννης Βαρουφάκης, ο οποίος επεσήμανε ότι η μόνη λύση είναι ο «επανασχεδιασμός του ευρώ». Σε συνέντευξη του στον ΑΝΤ1 ο κ. Βαρουφάκης δήλωσε ότι χώρες όπως η Ελλάδα, η Ιρλανδία και η Πορτογαλία είναι σε μια νέα δεκαετία του 30, καθώς βρίσκονται σε αποδόμηση.

Ο κ. Βαρουφάκης υποστήριξε ότι η Ελλάδα βρίσκεται στο πιο βαθύ σκοτάδι της ύφεσης «Εδώ και τρία χρόνια κοιτάζω με το κιάλι για να δω μια αχτίδα φωτός. Δεν το έχω δει», ενώ επεσήμανε πως η «Ευρώπη πάει για διάλυση», επειδή δεν υπάρχει καμία πολιτική βούληση να την κρατήσει όρθια, ενώ τόνισε ότι υπάρχουν μόνο δύο καταλήξεις στη συνεχιζόμενη κρίση και ύφεση: Είτε ο επανασχεδιασμός του ευρώ, είτε η διάλυση της Ευρωζώνης.
Συνεχίζοντας, ο κ. Βαρουφάκης αναφέρθηκε και στην πορεία της Ελλάδας, δηλώνοντας πως η χώρα «είναι ο πιο αδύναμος οργανισμός στην Ευρώπη», ενώ στη συνέχεια υποστήριξε πως όταν υπογράφουμε «κάθε ανοησία που μας δίνει η Γερμανία, είμαστε συνένοχοι».

Τέλος, υποστήριξε πως δεν βλέπει τίποτα θετικό σχετικά με την έκθεση του ΔΝΤ για την πορεία της ελληνικής οικονομίας και τόνισε πως το βασικό μήνυμα της, ήταν πως «η πολιτική αυτή δεν μπορεί να αποδώσει».

yahoo EΙΔΗΣΕΙΣ

4 σχόλια:

  1. ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΑΠΟΓΕΙΩΝΟΜΑΣΤΕ .

    ΣΑ(χλα)ΜΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφου το λεει ο Βαρουχακης,αφου το προβαλει ο ΙΑΚΧΟΣ για τη μέλλουσα καταστροφή της Ελλάδας που περιμένουν και ολοι οι αλλοι κλωνοι του Νέρωνα ας ρωτηθεί να μας φωτισει ο δημοτικός συμβουλος,με τη σοφία και εμπειρία του που δηλωσε με ταπεινότητα στη Μαυριδου.Γέμισε η χωρα σοφους και μελλοντολογους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΡΩΝ.Η ΕΠΙΛΟΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κοπρίτες ήταν αυτοί που έμαθαν γράμματα στους Ιάκχους και τους Βαρουφάκηδες,στους Μιχαλολιακους και στους Γερμενηδες;Που εκπαιδεύτηκαν για να είναι τοσο χαιρεκακοι και μιζεροι;Αδικα το παίζουν νεκροθαφτες και τυμβωρύχοι.Δεν εμαθαν οι Ιακχοι ότι η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ