Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Η ΕΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΜΑΤΕΙΑ ...

H ΣΟΦΙΑ ΚΑΜΙΑ ΤΣΙΠΡΟΣΥΡΙΖΑΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ...  

Ελληνική Ιθαγένεια - "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΟ" από iakxoserraios

Πόσο σοφή ήταν τελικά η θεία μου η Ελπινίκη που θα έλεγε τώρα  " λέμε και καμιά ΧΟΝΤΡΟμαλακία" για να περνάει η ώρα" 

Διαβαστε λοιπόν τα ανόητα επιχειρήματα των Γραικύλων :


 Το ότι μεγαλώνουν στην Ελλάδα από μόνο δεν λέει τίποτε. Κακώς μεγαλώνουν στην Ελλάδα. Το ότι πηγαίνουν σε Ελληνικά σχολεία με την ανοχή των Γραικύλων πολιτικών μας αποτελεί σαφή ποαραβίαση του Συντάγματος που στο άρθρο 16 ορίζει ρητά : 

2. H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες.
3. Tα έτη υποχρεωτικής φοίτησης δεν μπορεί να είναι λιγότερα από εννέα.
4. Όλοι οι Έλληνες έχουν δικαίωμα δωρεάν παιδείας, σε όλες τις βαθμίδες της, στα κρατικά εκπαιδευτήρια. Tο Kράτος ενισχύει τους σπουδαστές που διακρίνονται, καθώς και αυτούς που έχουν ανάγκη από βοήθεια ή ειδική προστασία, ανάλογα με τις ικανότητές τους. 

Oπως βλέπετε το Σύνταγμα αναφέρεται ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ και συνεπώς παράνομα τα παιδιά των λαθρομεταναστών φοιτούν σε Ελληνικά σχολεία. 

Το ότι μιλούν Ελληνικά  δεν σημαίνει ότι αποκτούν και δικαιώματα εντός του Ελληνικού κράτους.

Το ότι εχουν φέρει την ζωή τους στην Ελλάδα χωρίς να ρωτήσουν εαν είναι ευπροσδεκτοι από τον Ελληνικό λαό είναι πρόβλημά τους και σε καμία περίπτωση με την  παράνομη εισβολή τους στην χώρα δεν έπεται ότι εχουν και δικαίωμα στην ελληνική ιθαγένεια 

Το γεγονός ότι χρησιμοποιούν παιδιά για την προπαγάνδα τους δείχνει πόσο αδίστακτοι είναι οι Γραικύλοι που υπερασπίζονται την αλλοίωση της ελληνικής κοινωνίας αφού οι ορδές των βαρβάρων που εισβάλλουν στην Ελλάδα ουδεμία σχέση εχουν με το αθώο πρόσωπο της μικρής.

3 σχόλια:

  1. Μισος,βία,ξενοφοβια,ρατσισμό,αρρωστο μεγαλο ιδεατισμό προβαλουν οι περισσοτερες αναρτησεις σας.Τόση κακία μέσα σας; Αυτό το προτυπο του ελληναρα προωθειτε;Τζάμπα τη σημαία εκθέτετε.Ο κόσμος αρχιζει και καταλαβαίνει τι είναι οι χρυσαυγιτες.Σε εμφυλιο ή χουντα προτιμάτε να οδηγησετε τον ελληνικό λαό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ; ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΝ 500.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ . Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΟΥΤΕ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ , ΑΠΛΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΕΙΟΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

      Διαγραφή
  2. "Ο ΚΗΠΟΣ ΜΕ ΤΑ ΘΗΡΙΑ"
    http://oapatris.wordpress.com/2013/04/07/in_the_claws_of_the_beast_streicher/#more-1028

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ