Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ Η "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"

... ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ


Παρασκευή 10 Μαΐου 2013 19:24  (http://www.parapolitika.gr)

Ανακοίνωση εναντίον των συνδικαλιστών 


Σαφείς αποστάσεις από τους συνδικαλιστές παίρνει με ανακοίνωση της η Χρυσή Αυγή, που τάσσεται υπέρ των μαθητών. Η ανακοίνωση έχει αξία καθώς η Χρυσή Αυγή που πολλές φορές έχει κατηγορηθεί για ταύτιση απόψεων με την αριστερά σε κάποια θέματα, παίρνει σαφείς αποστάσεις από τον συνδικαλισμό. 

Η ανακοίνωση: 

"Είναι επιεικώς απαράδεκτη η στάση του συνδικαλιστικού οργάνου των καθηγητών, της ΟΛΜΕ, να προωθεί απεργία την περίοδο των πανελλήνιων εξετάσεων. Οι συνδικαλιστές παίζουν με την αγωνία χιλιάδων Ελλήνων μαθητών και των οικογενειών τους. Τι παράδειγμα δίνουν άραγε στους μαθητές αυτοί οι παιδαγωγοί;

Από την άλλη, είναι τουλάχιστον άθλια η απόφαση της κυβέρνησης να επιβάλει νέες ρυθμίσεις την περίοδο των πανελληνίων εξετάσεων. Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει απερίφραστα όποιον παίζει πολιτικά παιχνίδια στις πλάτες χιλιάδων νέων παιδιών, που το μέλλον τους κρίνεται αυτές τις ημέρες. 

ΛEME "OXI" ΣΤΗΝ ΟΜΗΡΙΑ χιλιάδων Ελλήνων μαθητών"

 ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Ο IAKXOS

 o iakxos: ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΩΡΑ !!!:  Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ !!!   ΟΙ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΤΩΝ ΑΡΓΟΜΙΣΘΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Α...

4 σχόλια:

  1. Του κώλου τα εννιάμερα ...

    TERIS XRYSOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανονικα πρεπει να διαλυσει ολη τη ΔΑΚΕ... Μονο στη Ελλαδα τα κομματα εχουν ενσωματωμενους τους συνδικαλιστες
    Την αντίθεσή του με την απόφαση των καθηγητών της ΟΛΜΕ να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις τις ημέρες των πανελλαδικών εξετάσεων, εξέφρασε ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Μανώλης Κεφαλογιάννης, δείχνοντας την έξοδο στα στελέχη που θα επιλέξουν αυτό τον τρόπο κινητοποιήσεων.

    «Η Φιλελεύθερη Ιδεολογία σημαίνει να υπηρετείς το δημόσιο συμφέρον και την κοινωνία και όχι να την εκβιάζεις», δήλωσε κ. Κεφαλογιάννης, κάνοντας λόγο για «πρακτικές και παρωχημένες νοοτροπίες τύπου ΣΥΡΙΖΑ» από στελέχη της ΔΑΚΕ, τα οποία, όπως είπε, «δεν έχουν θέση στη Νέα Δημοκρατία».

    «Οι αποφάσεις της ΟΛΜΕ βρίσκουν απέναντι την κοινωνία, δεν ταιριάζουν σε εκπαιδευτικούς και σίγουρα βρίσκουν αντίθετη την πλειονότητά τους. Αποτελούν αντιγραφή χρεοκοπημένων συνδικαλιστικών πρακτικών, που αγνοούν τον αγώνα και την αγωνία εκατοντάδων χιλιάδων μαθητών και των οικογενειών τους», τόνισε ο κ. Κεφαλογιάννης.

    iefimerida.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δηλώνουμε απερίφραστα ότι:

    Δεν θα γίνουμε το πιόνι του κοινωνικού αυτοματισμού.
    Άνεργοι, εργαζόμενοι, εκπαιδευτικοί, γονείς, μαθητές έχουμε κοινό συμφέρον και κοινό αντίπαλο και πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας.

    Η πλειοψηφία της ΟΛΜΕ, ανοίγοντας το θέμα της απεργίας διαρκείας μέσα στις εξετάσεις, δυστυχώς, δεν απέφυγε την παγίδα που έστησε η κυβέρνηση και τα παπαγαλάκια της, για να απομονώσουν τον εκπαιδευτικό από το γονιό και τον μαθητή του.

    Ξέρει η κυβέρνηση ότι έτσι μόνο θα μπορέσει να προχωρήσει ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΗ το έργο της.
    Το κίνημα όμως έχει εμπειρία που πρέπει να την αξιοποιήσει.

    Ο αγώνας για το σχολείο που έχουμε ανάγκη είναι αγώνας διαρκείας, δεν ξεκινάει σήμερα και δεν τελειώνει αύριο, χρειάζεται πολύμορφη, συνεχή και συνεπή δράση
    που θα συγκεντρώνει δυνάμεις και δεν θα τις σκορπάει.

    Δεν αφορά μια ομάδα ειδικών, είναι αναπόσπαστο κομμάτι των αιτημάτων και των διεκδικήσεων του οργανωμένου λαϊκού κινήματος. Σήμερα περισσότερο από ποτέ είναι ανάγκη να χτίσουμε τις δικές μας συμμαχίες.

    Γι’ αυτό:

    Καλούμε, ως ΑΣΓΜΕ, σε κοινή συνάντηση την ΔΟΕ και την ΟΛΜΕ, προκειμένου να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας ενάντια στον εκφοβισμό της επιστράτευσης και να σχεδιάσουμε κοινή δράση και πλαίσιο διεκδίκησης, ενάντια στο “νέο σχολείο”, για το σχολείο των αναγκών της λαϊκής οικογένειας.

    Καλούμε όλο το λαϊκό κίνημα να πάρει άμεσα πρωτοβουλίες για να ακυρώσει την τρομοκρατία της κυβέρνησης και να κάνει δική του υπόθεση τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η δημόσια εκπαίδευση. Να μην επιτρέψουμε να γίνουν τα παιδιά μας δούλοι του 21ου αιώνα
    11/05/2013
    Ανώτατη Συνομοσπονδία Γονέων Μαθητών Ελλάδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «Λύγισε» και εκλαψε ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ όταν συνομίλησε με μαθήτριες που θα εξεταστούν στις επερχόμενες πανελλαδικές.

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kdkXACr81mA


    http://www.sport-fm.gr/article/exei-drako-to-paramuthi-tis-eksousias-kurie-kathigiti/674420

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ