Σάββατο 4 Μαΐου 2013

ΚΑΡΕ - ΚΑΡΕ ΤΟ "ΧΤΥΠΗΜΑ" ΤΩΝ ΚΟΛΑΟΥΖΩΝ ΤΗΣ "ΞΥΝΗΣ" ...

... ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΑΦΗ 


o iakxos: AΠ' ΤΟΝ ΜΕΓΚΛΑ ... ΣΤΟΝ ΚΑΪΑΦΑ ...:   ... ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ  ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΑΦΗ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ "ΞΥΝΗΣ" ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΤΟΡΟΚΑΝΑΛΟΥ                      ...

Τώρα το πώς διάβασε ο Νέστωρας του Υπόμνημα του Μέγκλα  και αυτομάτως το μυαλό του πήγε στον Θείο Αχιλλέα και στον Χρυσάφη,  "από την Πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλλα" θα έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη ... Μόνο μια λογική εξήγηση υπάρχει, κάποιο σκοτεινό μυαλό θέλει να περάσει μηνύματα στο πόπολο εναντίον τους  και σίγουρα αυτό δεν ήταν ούτε του Νέστωρα, ούτε κάποιου από τα Νεστωράκια ... αυτά τα "γιορδανάκια" όπως τα αποκαλώ εγώ δεν μπορούν να συλλάβουν και να τήσουν τέτοιο περίπλοκο παζλ !!!


Και νασου το ΔΙΚΤΥΟ της "Ξυνής" και "πάλι στον αφρό" , ότι τάχαμου - ταχάμου το χτυπάει "η χαμηλοταβανία" πλην Αχιλλέως (τον οποίο γλύφουν εμμέσως πλην σαφώς)  διότι δεν μπορούσαν " να κλείσουν ραντεβού με τους τότε Υπουργούς" , κάτι που μόνο ο Θείος μπορούσε να κάνει και σήμερα απουσία αυτού ... το κάνει η κ. Μακριώτη , τις οποίας τις επικοινωνιακές για το θεαθείναι επαφές "προβάλουν δυνατά" τα τοπικά ΜΜΕ και BLOGS και όχι μόνο.

Αρα τι πάει να περάσει στο αφελές πόπολο συνειρμικά ο συντάκτης του  κειμένου ;  Ότι απόντος του Αχιλλέα Καραμανλή  για τον Νομό , ο δίαυλος επικοινωνίας ΠΛΕΟΝ  με τα κέντρα αποφάσεων των Αθηνών είναι η "ΞΥΝΗ" !!! 

Ομολογουμένως ωραίο στήσιμο !!!


Και στην συνέχεια , μ' ένα σπάρο δύο τριγώνια ... χτυπάει τον Χρυσάφη, που κατάφερε τελικά να είναι μόνο υποψήφιος ενώ οι δύο από τους τότε κυβερνητικούς βουλευτές, Κόλλια και Λεονταρίδης είναι και σήμερα στη Βουλή και "ρίχνει το καρφί" για τον Αχιλλέα ότι τελικά δεν τα κατάφερε !!! , απέτυχε να εκλεγεί,  προσπαθώντας να εθίσει το αφελές πόπολο με την ιδέα ότι παρά το όνομα,  το είδωλο "ξεθώριασε", άσχετα από τις όποιες προσβάσεις του στα κέντρα αποφάσεων

Τι θέλει δηλαδή να πει ο ποιητής ;   Ψηφοφόρε των Σερρών, πάρτο χαμπάρι , ο δρόμος προς την κάλπη δεν θα είναι ανθόσπαρτος για τον Πορφυρογέννητο ...

 

Και κλείνει ο ποιητής με κάτι "από ολίγον Μέγκλα" στο ξεκάρφωτο έτσι όπως άρχισε , στον οποίον εύχεται "καλή τύχη" ... για να δέσει το γλυκό , ότι δήθεν η ανάρτηση αφορά τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου

1 σχόλιο:

  1. ΣΙΜΟΓΛΟΥ,Ή ΜΕΓΚΛΑΣ Ή ΒΛΑΧΟΣ Ή ΜΗΛΙΔΗΣ Ή ΜΠΑΣΔΑΝΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ. ΙΑΚΧΟΣ, ΠΑΝΤΑΖΗΣ, ΜΑΜΑΛΗΣ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. ΓΚΟΤΣΗΣ,ΦΩΤΙΑΔΗΣ, ΙΛΑΝΙΔΟΥ,ΚΟΤΡΩΝΗΣ,ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ.ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΕΓΚΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ