Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

"ΕΣΤΙΑΤΩΡ ΣΩΤΟΣ" ... ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

ΟΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΕΣ "ΧΤΥΠΟΥΝ" ΤΗΝ "ΔΙΑΒΑΣΗ ΠΕΖΩΝ"


O "ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΦΟΥΑΓΕ" και ο "ΕΣΤΙΑΤΩΡ ΣΩΤΟΣ" , δύο ορίτζιναλ Αραμπατζόπληκτοι, διαλέγονται με τον ΜΟUSTAFA για τον μέλλον της πόλης !!! Τραγική περίπτωση.

Λοιπόν κύριοι, για να τελειώνουμε με τα ευτράπελα, η ΔΙΑΒΑΣΗ ΠΕΖΩΝ είναι η μοναδική υπεύθυνη και σοβαρή δημοτική κίνηση, που έχει τοποθετηθεί με συνέπεια σε όλα τα μεγάλα ζητήματα που αποσχόλησαν την πόλη και αντιπολιτεύεται με σοβαρά και τεκμηριωμένα επιχειρήματα την Δημοτική Αρχή των Μουσταφάδων, αντίθετα με τα άλλα "πτώματα"  της Αντιπολίτευσης.  

Τώρα εάν εσείς έχετε αδυναμία να κατανοήσετε ποια είναι τα μεγάλα προβλήματα αυτής της πόλης και νομίζετε ότι όλος ο κόσμος κινείται γύρω από τους ταβερνιάρηδες και τα τραπεζοκαθίσματά σας , πλανάστε πλάνην οικτράν ...

 για το ζήτημα αυτό και τους παραλογισμούς σας θα επανέλθω σύντομα ...

Υ.Γ.  Την δόξα της Ελευθερίας Πάνου της ΟΛΜΕΣ  ζήλεψε και ο ΕΣΤΙΑΤΩΡ ΣΩΤΟΣ ο οποίος ως αυτόκλητος υπέρμαχος του ζαχαροπλαστείου Plaisir  στην πλατεία Κρονίου δήλωσε ευθαρσώς προς την ΔΙΑΒΑΣΗ ΠΕΖΩΝ "εγώ δεν θα αφήσω να κλείσουν το μαγαζί" ... δηλαδή κι άλλος εν δυνάμει πρωθυπουργός εν όψει

4 σχόλια:

  1. iakxe , αφού και ο Σώτος άρχισε να μιλάει πολιτικά , τότε να μην απορούμε για την κατάντια της πολιτικής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΑΡΑΜΠΑΤΖΑΚΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ; ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΙΣ Τ @ΡΧΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ασε μας ρε Σωτο, εμας που δεν βγαινουμε για σουβλακια μας ρωτησες αμα μας ενοχλει που ειναι γεματα τα πεζοδρομια με τραπεζια; Αμα θελατε να κανατε κατι για την πολη, θα κανατε κατι εξυπνο και πρωτοποριακο, δεν θα τιγκαρατε το κεντρο με σουβλακια και καφεδες και να εισαστε "πρωτη μουρη στο καβουρι", αλλα να, τα ενοικια ειναι ακριβα, τα εξοδα πολλα αρα πρεπει να βγαλουμε 100 τραπεζια εξω για να καλυψουμε το κενο...Αιντε χωριαταραδες που θα μας το παιξετε και θιγμενοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ