Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

"ZEΣΤΕΝΕΤΑΙ" Ο ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΣ ...

 ... ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ 


Τον Δήμο Σερρών άρχισε να ορέγεται και πάλι ο "οραματιστής" Δήμαρχος μετά "την τρύπα" που υπάρχει στο στελεχιακό δυναμικό στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης στην γαλάζια παράταξη και ήδη άρχισε δειλά - δειλά τις κινήσεις συσπείρωσης των  πολιτικών του φίλων και παλαιών συνεργατών του. 

Ο Χρυσάφης δεν φαίνεται διατεθειμένος να εμπλακεί στην διαδικασία διεκδίκησης του Δήμου Σερρών ενώ ο Μηλίδης αν και το επιθυμεί διακαώς , πολιτικά είναι πλέον "καμένο χαρτί". Ο Γκότσης θέλει μεν αλλά δεν τον θέλουν δε, είναι καλός για δευτεράντζα αλλά όχι για leader. Για τον Κατιρτζόγλου δεν γίνεται λόγος, άλλο ο "Αγιος Πολύκαρπος" και ο Σύλλογος Αποστρατών Αξιωματικών και άλλο ο Δήμαρχος Σερραίων . Οι Τατούδης - Ιντος, "βουβά μανταρίνια" τρία χρόνια στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν ακούσαμε ακόμη την λαλιά τους, ούτε τα 80 ευρώ που λαμβάνουν ανα συνεδρίαση δεν δικαιολόγησαν...

Αυτά βλέπει ο Γιάννης Βλάχος και αναρωτιέται " ρε μπας και ..." 

Ο συνήθης ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος ψάχνει εναγωνίως Δήμαρχο για να στηρίξει μετά τους Χρυσάφη , Μανουσίδη που απέσυραν το όποιο ενδιαφέρον τους και τώρα "ερωτοτροπεί" με τον Σίμογλου και τον "οραματιστή" ... αλλά αυτό το έργο είναι πολύ δύσκολο να ευοδωθεί για τρίτη φορά  


1 σχόλιο:

  1. ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ Ο ΒΛΑΧΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΗ ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ο Δ.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ