Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

H ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ

 Ο ΣΠΟΡΟΣ  ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΡΠΟΦΟΡΕΙ ...

ΣΠΑΕΙ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΤΑΜΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
450.000 ευρω ο προϋπολογισμός της Μητρόπολης του Πειραιά, 5.500.000 ευρώ μπαίνουν στα ταμεία της από το ... φιλόπτωχο, χρήματα που δίνουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ! 1.000.000 τόνοι τροφίμων από τα καλάθια των super market, που πάλι πληρώνουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ! Όλα τα στοιχεία και η μαρτυρία, από το στόμα του ίδιου του Μητροπολίτη Πειραιά.
 Η εκκλησία θεωρεί υποχρέωση της, να δινει τα τρία τέταρτα όλων αυτών για να ταΐζει λαθρομετανάστες και να συντήρει στην Ελλάδα τα κακοποιά στοιχεία, τους δολοφόνους, τους βιαστές και πάνω από όλα τις λάθρομουσουλμάνες που γεννάνε σωρηδών και αλειώνουν τον πληθυσμό της χώρας. 
Την ίδια στιγμή στο Κερατσίνι και στο Πέραμα, υπάρχουν οικογένειες Ελλήνων που δεν έχουν ούτε νερό, ούτε ρεύμα, ούτε να φάνε, αλλά οι λαθρομετανάστες πρέπει να είναι καλοζωισμένοι κακ καλοταϊσμένοι! Από την άλλη βέβαια στην εκκλησία διαμαρτύρονται για το Τέμενος, που επιβάλλεται να φτιαχτεί, για να προσεύχονται όλοι αυτοί που η εκκλησία ταΐζει και κρατάει στην Ελλάδα. Δεν σέβονται καν ότι αυτοί που ταΐζουν, είναι οι δολοφόνοι των Χριστιανών στη Συρία, τη Νιγηρία, την Αίγυπτο και τη Τουρκία. 
Κύριοι της κυβέρνησης κρατήστε τα χρήματα του Τεμένους, να τα δώσετε στους Έλληνες που πεινάνε και δώστε στους Μουσουλμανους κάποια από τις εκκλησίες για να προσεύχονται, εδω δεν τις σέβονται οι παπάδες , όπως δεν σέβονται και τους ΕΛΛΗΝΕΣ που τους τα σκάνε, για να γεμίζουν τον τόπο λαθρομετανάστες!
 Στη τελική η εκκλησία του Ιερώνυμου, έχει καταντήσει ο μεγαλύτερος υπερασπιστής των "θέλω" των άθεων του ΣΥΡΙΖΑ, κοινώς γλείφουν εκεί που τους βρίζουν και τους ποδοπατάνε!
 Άντε βρε, ευλόγησον!

2 σχόλια:

  1. ΠΙΝΟΚΙΟ ΓΕΜΗΣΕΣ ΤΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμεις τι να πουμε που στις Σερρες ο εκπροσωπος τυπου της χρυσης αυγης γυρναει σε καφε που συχναζουν νεαροι και νεαρες ειτε αλλοδαποι ειτε οχι και τους βοηθαει με καθε τροπο με το αμημιωτο βεβαια ενω παραταει καθε υποχρεωση που εχει ειτε επαγγελματικη ειτε κοινωνικη και το χειροτερο θελει να εκλεγει και βουλευτης...βλακεια διχως οριο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ