Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ... ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ *(Video)

O ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΤΤΑΚΗΣ "ΠΕΤΣΟΚΟΨΕ" ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ... ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΤΑΖΙΕΡΑ


 ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ , ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣΦΑΓΗ 

5 σχόλια:

  1. ΤΙ ΦΛΩΡΙΔΗΣ, ΤΙ ΒΟΡΙΔΗΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην Ελλάδα δεν στήνονται λαϊκά δικαστήρια όπως ζητούν από το 2011 για διάφορα πολιτικά πρόσωπα, αριστερές και ακροδεξιές δυνάμεις, σε δρόμους, πλατείες και μέσα στο κοινοβούλιο. Επομένως, για να παραπεμφθεί ένας πολιτικός στο Ειδικό Δικαστήριο πρέπει να το ζητήσει η Δικαιοσύνη. Μέχρι στιγμής, η Δικαιοσύνη δεν έχει ζητήσει την άρση της ασυλίας ούτε του κ. Καραμανλή ούτε του κ. Σπίρτζη, που και ο ίδιος, ως υπουργός Μεταφορών δεν ολοκλήρωσε τη σύμβαση 717. Πηγή: Protagon.gr

      Διαγραφή
  2. Η " koulis mafia" είναι ανίκητη. Θα τους καθαρίσει όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αντιπολίτευση θεωρεί πως αν ο υπουργός λέγεται Σπίρτζης και ανήκει στην ίδια, τότε νομικά όντως ισχύει αυτό που είπε και ίδιος: δεν υπάρχει «αιτιώδης συνάφεια» ανάμεσα στην υλοποίηση της σύμβασης και στην ανείπωτη τραγωδία. Για τον κ. Καραμανλή η αξιωματική αντιπολίτευση θεωρεί ότι ισχύει το αντίθετο, ενώ για τον υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ που δεν υλοποίησε το «112» ισχύει και πάλι αυτό που είπε ο κ. Σπίρτζης. Είναι πολύ απλό και εξόχως (μικρο)πολιτικό. Πηγή: Protagon.gr

      Διαγραφή
  3. Ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών», αφού τόνισε ότι το κόμμα του «αποδοκιμάζει και καταδικάζει την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης», εξαπέλυσε επίθεση κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη, αναφέροντας: «Θεωρούμε απαράδεκτη και ύβρη προς τους Έλληνες ψηφοφόρους τη θεωρία του κ. Ανδρουλάκη και όσων τον ακολουθούν περί ύπαρξης "δημοκρατικού τόξου". Τολμάτε να χωρίζετε τους Έλληνες και τις Ελληνίδες σε κατηγορίες, ανάλογα το κόμμα που ψηφίζουν; Ντροπή σας. Όλοι είναι ίσοι. Μην ονειρεύεστε επαναφορά διακρίσεων και διαχωριστικών γραμμών. Ο υπό αναχώρηση μετά τις ευρωεκλογές αρχηγός του ΠΑΣΟΚ πώς μετράει τη δημοκρατία; Δηλαδή, μας λέει πως αυτός είναι δημοκράτης και εμείς οι υπόλοιποι δεν είμαστε.

    Πώς πρέπει να συνεννοηθούμε και να συνταχθούμε με ένα κόμμα όπου το θράσος περισσεύει. Και τόλμησαν τον περασμένο Σεπτέμβριο και κατέθεσαν και υπόμνημα οι δημοκράτες κατά των "Σπαρτιατών", για να μην πάρουμε την κρατική χρηματοδότηση. Αγνοεί τους 250.000 πολίτες που μας ψήφισαν. Οι τυμβωρύχοι και οι πολιτικοί απατεώνες που καταλήστεψαν την Ελλάδα και βίασαν τον ελληνικό λαό έγιναν τώρα και δικαστές. Τώρα θυμήθηκαν ότι δεν είναι καλή η κυβέρνηση Μητσοτάκη και πρέπει να κατατεθεί μομφή εναντίον της; Δεν έχουν ευθύνες και το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ για αυτή την τραγωδία; Με αυτή την αθλιότητα του σιδηροδρομικού δικτύου;»

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ