Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024

ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ...

ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΣΥΝΑΝΤΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ


 Πλήρης η ταύτιση των νομικών απόψεων του Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής και της Διδάκτορος του Εδιμβούργου οι οποίοι ανέλαβαν την ευθύνη για το φιάσκο της "πέτσινης" εκλογής την 06.03.2024 Συμπαραστάτη του Δημότη με την δεύτερη μάλιστα χωρίς ντροπή να ζητά δημοσίως συγνώμη  🤢🤢🤢 !!! για την εσφαλμένη ερμηνεία των νομικών διατάξεων περί εκλογής του Συμπαραστάτη. Μόνο που δεν ήταν θέμα ερμηνείας αλλά απλής ανάγνωσης του νόμου ... και από υποψήφιο ακόμη φοιτητή της Νομικής Σχολής των Σκοπίων ακόμη και του Καβακλί. 

Παραβιάστηκε βάναυσα η κοινή λογική  και τα κατάφεραν να ξεφτιλιστεί και πάλι το Δημοτικό Συμβούλιο για δεύτερη συνεχόμενη φορά !!!!



Λοιπόν κ. Πρόεδρε και αξιότιμη κ. Διδάκτωρ ας μιλήσουμε επιτέλους ελληνικά ... γνωρίζετε τον νομικό όρο "ανυπόστατη απόφαση" που εφαρμόζεται στο δικαιο των Ανωνύμων Εταιρειών ; Δεν ειναι απλά άκυρη η απόφαση αλλά ανύπαρκτη και φυσικά ως εκ τούτου  δεν επιδέχεται καμία διόρθωση ... στην οποία αυθαίρετα προχωρήσατε.

Συνεπώς κ. Προεδρε , η συνεδρίαση της 06.03.2024 δεν ήταν νομιμη για την εκλογή Συμπαραστατη του Δημοτη. Στην συνεδρίαση της 06.03.2024 στην οποία παρευρίσκονταν 29 μονο δημοτικοί συμβουλοι και οχι η εκ του νομου αναγκαστική καθολική απαρτία των 35 δημοτικοί συμβουλοι , ώστε να μπορει να πραγματωθεί η εκλογη με τα 2/3 του συνολου των μελων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Περεταίρω σημειώνω τα ισχύοντα :

Α. ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ 
 Άρθρο 77 ν. 3852/2010 «Συμπαραστάτης του δημότη και της επιχείρησης» Όπως επαναφέρθηκε σε ισχύ με την παρ.1 του άρθρου 7 ν.4623/2019 

2.Η διαδικασία για την επιλογή του συμπαραστάτη γίνεται εντός δύο (2) μηνών από την εγκατάσταση των δημοτικών αρχών. Ο Συμπαραστάτης του δημότη και της επιχείρησης επιλέγεται με απόφαση, η οποία λαμβάνεται με μυστική ψηφοφορία και με πλειοψηφία των δύο τρίτων (2/3) του συνόλου των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου. Αν δεν επιτευχθεί η επιλογή, η ψηφοφορία επαναλαμβάνεται κατά την ίδια ή μεταγενέστερη συνεδρίαση με την ίδια πλειοψηφία. Είναι επιτρεπτή με την ίδια πλειοψηφία και την αυτή διαδικασία η ανάκληση του συμπαραστάτη για πλημμελή εκτέλεση των καθηκόντων του, με ειδικά αιτιολογημένη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. 

3. Για την τρέχουσα δημοτική περίοδο 2019-2023, ο συμπαραστάτης του δημότη και της επιχείρησης επιλέγεται με απόφαση, η οποία λαμβάνεται με μυστική ψηφοφορία και με πλειοψηφία των τριών πέμπτων (3/5) των παρόντων μελών του Δημοτικού Συμβουλίου.»

 Όπως τροποποιήθηκε με την Παρ.1 Άρθρου 51 Ν.4873/2021

Απο την απλή ανάγνωση των ανωτέρω διαταξεων , χωρίς να απαιτείται καμία ερμηνεία κ. Διδ΄άκτωρ (για την οποία άστοχα ζητήσατε δημοσίως συγνώμη), σαφ΄ώς προκύπτει ότι καθ' ημας (δεν γνωριζω τι λενε σχετικά στο Εδιμβούργο) Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΡΗΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΕΚΛΟΓΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ !!!!

Εσείς όμως ως Δημοτικό Συμβούλιο ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΣΑΣ ΑΛΧΗΜΕΙΑ ΑΝΟΗΤΩΣ ΤΗΝ 06.03.2024 ΕΚΛΕΞΑΤΕ  "Συμπαραστάτη του Δημότη" , τον εκλεκτό σας, γνωστό και ως "χρυσόβουλο" , ο οποίος "μακαρίως κοιμώμενος" σας ευχαρίστησε βαθιά΄α συγκινημένος για την τιμή που του κάνατε.

Άλλωστε ευνόητο είναι ότι δεν χωρεί επανάληψη μιας διαδικασίας η οποία είναι ανυπόστατη δηλαδή μη γεν΄γενόμενη, ΟΠΟΤΕ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ 13.03.2024 και πάλι παρανόμως διενεργήθηκε με δεύτερη νομική αλχημεία το εφεύρημα της διόρθωσης της ανυπόστατης απόφασης της 06.03.2024
 
Συνεπώς αναμένονται προσφυγές στην Αποκεντρωμένη

15 σχόλια:

  1. Σωτηρία Πάνου για δήμαρχο! Ξυπνήστε στη παράταξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα ρε σοβαρεψου.
      Καλούτσικη για τριτοτέταρτη, όχι για πρώτη.
      Έχει ακατάσχετη φλυαρία αλλά.....
      Εσείς κάνατε αρχηγό τον Αλέκο που ήρθε τρίτος μεταξύ περίπου δύο.
      Έχασε από την Βαρβάρα ρεεεεεε, αυτή που τριάμισι χρόνια ήταν πιστή ακόλουθος του Αλέκου, με τις ευλογίες του Φωτιάδη και την καθοδήγηση της Μπατσίλως.

      Διαγραφή
    2. Τριτοτέταρτη ? Η Πάνου φίλε είναι πρώτη σε ψήφους να σου θυμίσω. Έκανε έργο ενδιαφέρθηκε μέχρι και για τον τελευταίο δημότη και είναι πάρα πολύ αγαπητή . Μπορείς να μου αναφέρεις αυτή τη στιγμή κάποιον εσύ που θεωρεί πρώτης γραμμής? Έγινε δήμαρχος η Βαρβάρα που ήταν αόρατη επί 4 χρόνια μόνο και μόνο επειδή είχε το όνομα του μπαμπα. Θεωρώ τη Πάνου μια αξιοπρεπέστατη επιλογή.

      Διαγραφή
    3. Ναι ξέρω.
      Τον Στέργιο Γκότση.
      Όλη η αγορά ξέρει ότι θα είναι ο επόμενος υποψήφιος δήμαρχος με την δεξιά παράταξη και τις ευλογίες του Καραμανλή..
      Όσο δε για την Σωτηρούλα με την ακατάσχετη φλυαρία της δεν θέλω να συνεχίσω .

      Διαγραφή
    4. Τι να ευλογήσει ο Καραμανλής. Μανταρα τα έκανε στις δημοτικές το γραφείο του .

      Διαγραφή
  2. Πάνου θέλουμε η μόνη άξια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O μόνος που θα μπορούσε να ηγηθεί παράταξης γενικής αποδοχής από τον κόσμο είναι ο Γιάννης ο Δεσποτιδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι δουλειά είπαμε ότι κάνει ο Δεσποτίδης;
      Αυτός έτρεχε πίσω από τον Χρυσάφη χωρίς να ξέρει τον λόγο.
      Δεν μπορεί το παιδί.

      Διαγραφή
    2. Ο Δεσποτιδης είναι ο μόνος χορτατος εκεί πέρα . Οι υπόλοιποι τρέχατε για το χιλιάρικο και ο μοναδικός που είναι μακριά από λαμογιες. Επίσης είναι ο μόνος αστός του συνδυασμού. Αλλιώς θα βλέπετε Βαρβάρα για τα επόμενα 20 χρόνια για τον απλό λόγο ότι δεν είναι λαμόγιο σαν τα μούτρα σας . Ο Σερραίος δημότης δεν είναι βλάκας . Σταματήστε να τον υποτιμάτε. Σας το απέδειξε. Και πολύ προσοχή οι νταλαβερτζιδες στα πολιτικά γραφεία. Όποιος ανακατεύεται με τα πιτουρα στο τέλος ζητάει ραντεβού με την Βαρβάρα γιατί απλά τον βολεύει. Δεν απειλείται το πολιτικό του μέλλον. Ξυπνάτε βλάκες δεξιοί

      Διαγραφή
    3. Συμφωνώ για Δεσποτιδη. Αν ήθελε ούτε θα τον βλέπατε λαμογια. Δεν τον φτάνετε ούτε στο μικρό του δακτυλακι. Και σας πονάει που είναι άνθρωπος αποδοχής. Κοιτάξτε την καμπούρα σας θα έλεγα εγώ.

      Διαγραφή
  4. Ιακχε ποσά σου δίνουν ρε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Ποιος να μου δώσει τι ; Νασαι καλα με διασκεδάζεις φιλε μου. Δεν υπάρχει άτομο που να μπορεί εξαγοράσει τον Ίακχο

      Διαγραφή
    2. Από την πρώτη μέρα κανείς αντιπολίτευση. Τώρα για τα led μούγκα

      Διαγραφή
  5. Άμα το Εδιμβούργο φέρει Τούμπα την απόφαση για τα λεντ θα το ψηφίσω με δύο χέρια την άλλη φορά και ανθρωποκτονία να κάνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η αλήθεια είναι ότι μόλις είδε τον Καπετάνιο η Διδακτορ έκανε σαν να είδε φάντασμα... Το ίδιο και ο Αλέκος... Βρε μήπως τα βρήκαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ