Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024

TO ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ΟΥΚ ΑΝΔΡΩΝ ΣΟΦΩΝ

  ΝΕΟ ΦΙΑΣΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ "ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ" ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ ;



Η ανάμειξη του Χρήστου Καπετάνιου από το πουθενά στην διαδικασία της εκλογής του Συμπαραστάτη του Δημότη άνοιξε τον ασκό του Αιόλου και ανέδειξε την προχειρότητα και την αβάσταχτη ελαφρότητα της παρούσας Δημοτικής Αρχής .... "το πρωί στα δικαστήρια , το βράδυ στα μοναστήρια" σύμφωνα με την ατάκα του "μπροστάρη" για την αντάμα των EN.TO.Σ. και των Συμμάχων.

Νομικοί κύκλοι της πόλης αλλά και βετεράνοι αυτοδιοικητικοί τονίζουν ότι και επαναληπτική εκλογή του Χ#Μιχαηλίδη πάσχει σοβαρά από νομιμότητα και μένει να επιβεβαιωθεί εφόσον ασκηθεί προσφυγή από κάποιον έχοντα έννομο συμφέρον στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι κάποιοι πρέπει να κοιταχτούνε  στον καθρέφτη τους ...

Συνεχίζεται ...

4 σχόλια:

  1. Ο Δέσποτας άρχισε να εκτελεί οικοδομικές εργασίες στο Στρατόπεδο Παπαλουκά. Οικοδομική άδεια έχουν; Το τμήμα δόμησης θα σταματήσει τις εργασίες και θα ρίξει πρόστιμο; Ήταν κι αυτό μέσα στο πλαίσιο της συμφωνίας που έγινε κατά την συνάντηση της Δημάρχου με τον Δέσποτα στις 31 Ιανουαρίου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΑΝΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ( ΝΕΟΝ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ) ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΥ ( ΙΟΥΛΙΑΝΟ ) ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ , ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΘΑΡΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΤΟΥΣ ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΚΑΙ ΖΗΛΩΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΥΜΑΤΙΚΗ, ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΘΕΟΥ , ΠΑΤΕΡΑ , ΥΙΟΥ ΚΑΙ ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , << Πορευθέντες μαθητεύσατε πάντα τα έθνη, βαπτίζοντες αυτούς εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος.(Ματθ. 28, 19). >> ????????? Γ Ι Α Τ Ι ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Δεσπότης θα κάνει τα ίδια με αυτά που έκανε στο πρώην στρατόπεδο Εμ. Παπά. Επιτέλους δεν υπάρχουν νόμοι και αρχές σε αυτόν τον τόπο; Η Πολεοδομία πρέπει να παρέμβει ΑΜΕΣΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έμαθα πλακωθηκαν στο ξύλο στους εντός... Ε ρε σουργελα... Ακόμη χρόνο δεν κλείσανε άρχισαν τα βεντετιλικια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ