Κυριακή 31 Μαρτίου 2024

"ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ" Ο ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ κ. ΚΕΪΣΟΓΛΟΥ

ANTIΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ - ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ


Πλήρης απαξίωση του Δημοτικού Συμβουλίου από τον ανευθυνουπεύθυνο Homo Pasokus Αντιδήμαρχο ο οποίος ήταν εισηγητής σε δυο ζωτικά θέματα της ημερήσιας διάταξης που αφορούσαν τον πρώην ΟΠΑΚΠΑ τα οποία αποτελούν διαχρονικά την γενεσιουργό αιτία των μαύρων οπών στα Ταμεία του ΟΠΑΚΠΑ και της ΔΕΥΑΣ, δήλωσαν ο Χρυσάφης και ο Προφήτης στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο , διότι οι χρήστες των εγκαταστάσεων αθλητικοί σύλλογοι δεν πληρώνουν στον Δήμο το σχετικό αντίτιμο !!!!

Την ώρα λοιπόν που ήρθε η σειρά συζήτησης των δυο θεμάτων ο Κεϊσογλου απουσίαζε από το Δημοτικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος ανέθεσε στον Μιχτσόγλου να "παρασιτήσει" τον εισηγητή , ο οποίος αγνοούσε το θέμα για να παρεμβεί ο Προφήτης επί του διαδικαστικού διότι για κάποιες εγκαταστάσεις προϋπόθεση ειναι και  και έγκριση της Περιφέρειας.

Αυτό όμως ειναι το τελευταίο διότι πριν την λήψη της απόφασης ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος έπρεπε να ενημερώσει το Σώμα πρώτιστα  για το επιπλέον οικονομικό κόστος που θα επιβαρύνονταν ο ήδη καταχρεωμένος Δήμος από τους μπαταχτσήδες παράγοντες των αθλητικών συλλόγων , το οποίο κόστος θα ήταν απαγορευτικό για την λήψη των ανωτέρω αποφάσεων παράτασης της λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Θύμα της ανοησίας των ανευθυνουπευθυνων βλαχοδημαρχούντων  και παλι ο Σερραίος Δημότης 

Και όπως έλεγε ην θεία μου η Ελπινίκη :




13 σχόλια:

  1. Iakxe δεν μασάω να ξέρεις και το έχω αποδείξει με την έως τώρα στάση μου. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Περίμενε και εσύ και το αφεντικό σου ο Αλέκος πολλές φάπες ακόμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κεισογλου είσαι ανεπαρκής. Και δεν είσαι ο μόνος στη δημοτική αρχή. Εσύ όμως ξεπερνάς κάθε προσδοκία. Συνέχισε έτσι.

      Διαγραφή
  2. Mε εντυπωσιάζει κ. Αντιδήμαρχε η αντίληψη που έχετε για τα τεκταινόμενα.Ακη σε επίπεδο Βροντούς βρίσκεσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λες ρε κακόμοιρε Ιακχε ότι ήταν σημαντικά τα θέματα; Τον Κεισογλου τον είχαν πάρει τηλέφωνο γιαυτό είχε βγει έξω να μιλήσει. Δεν απουσίαζε όπως λες. Αν θες βάλε υποψηφιότητα εσύ που νομίζεις είσαι καλύτερος του κεισογλου. Αυτός τουλάχιστο έχει τα @@ και μιλάει και τα έχωσε σε Δήμαρχο και σήμερα στον Σπύρο που έφαγε όλα τα λεφτά του Δήμου. Πράγμα που ούτε η αρχηγός του το κάνει.

      Διαγραφή
    2. Αναμενόμενο, εσείς οι Πασοκοι από την Βροντου ειναι γεγονός ότι είστε μαλωμένοι ... με τα ελληνικά. Όπως ελεγε η θεία μου η Ελπινίκη όσο πιο ψηλά ανεβαίνει η μαϊμού τόσο φαίνεται ο κωλος της.

      Διαγραφή
  3. Κεισογλου σε ψάχνει ο Θπυροθ θέλει να σου πει δυό λογάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μιξογλου αντιδήμαρχος τι άλλο θα δουν τα μάτια μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι άνθρωποι είναι τόσο ανίδεοι που θεώρησαν την μείωση των αποθεματικών ότι είναι έλλειμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και ήρθαν οι «ΕΝΤΟΣ» ως εξωγήινοι, αυτοί οι έμπειροι και εκείνοι οι άλλοι που συνδιοικούσαν 4 χρόνια με τους «ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ».
    Λες και φύτρωσαν τώρα στη Λουλουδούπολη μαζί με τα άλλα τα λουλούδια και τα χλωρά και τα ξερά. Και σαν αντίκρυσαν το πρώτο φως του ήλιου, είδανε και τα χάλια τους.
    Γιατί είναι και δικά τους χάλια.
    4 χρόνια δε μιλούσαν, γνώριζαν τα προβλήματα και σιωπούσαν.
    Γιατί να ενοχλήσουν, τα δικά τους παιδιά ήθελαν να βοηθήσουν.
    Έλα όμως που δεν το πίστευαν μα έγινε το λάθος και πήρανε τον Δήμο και το δικό τους λάθος.
    Και τώρα που τα προβλήματα τους κάθισαν στο σβέρκο
    στον «σύμμαχο» τα χρέωσαν, τον «φίλο» τους Αλέκο.
    Για γέλια και για κλάματα, «ΕΝΤΟΣ» και «ΣΥΜΜΑΧΙΑ»
    η τραγωδία έφυγε, μας ήρθε η κωμωδία.
    Ποιητής «Φαμφάρας…»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Iakxe προχθές στο Volta έπιναν ποτό ο homo pasokus μαζί με τον αγράμματο Τσαλίκογλου απο την Βροντού, και απειλούσαν οτι θα σε ραπίσουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο homo Pasokous ας βουλώσει το στόμα του γιατί όλο μαλακιες πετάει και μας έχει εκθέσει. Απορώ πως τον έχουν αφήσει να γελοιοποιητε έτσι. Εκτός και αν είναι ο εύκολος βλακας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ο κεισογλου ειναι ο πιο βλακας απο τουσ ΕΝΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Mη μου στενοχωρείτε τον Βροντελή Αντιδήμαρχο, είναι περιορισμένης ευθύνης , ακομη ψάχνει να βρει που πηγαν τα 500.000 ευρωπουλα του Μυσιρλή για την ύδρευση κοινόχρηστων χώρων, ταχαμου ταχαμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ