Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

H KATANTIA ΤΗΣ ΝΤΕΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΩΝ ΠΕΤΣΩΜΕΝΩΝ Μ.Μ.Ε. (video)

ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ Η ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ

 

Η τζιρίμπ-τσιριμπόμ χωρίς τσίπα μόλις έφθασε στο "ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ" του Μητσοτάκη και στην  καυστική δήλωση  του χαροκαμένου πατέρα για τις ευθύνες του Μαξίμου για "το μπάζωμα" της συγκάλυψης , "πέταξε την μπάλα στην κερκίδα" , διέκοψε την ανάγνωση και αλλαξε θέμα για τον θάνατο ενός πρώην δημοσιογράφου που ανέβηκε σε κολόνα της ΔΕΗ για να σώσει ένα γατάκι και κατακρημνίστηκε.  

5 σχόλια:

  1. Ε όχι ρε φίλε πετσωμένο και το OPEN.TV....
    Θα σε μαλώσει ο Θανάσης Αυγερινός.
    Τα ρούβλια ρέουν άφθονα στην Παιανία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ψυχούλα μου θα παρακολουθούμε μόνο ΣΚΑΙ και θα διαβάζουμε παραπολιτικά , manifesto,iefimerida και fimotro για να ενημερωνόμαστε αντικειμενικότατα! Πόνος είναι θα περάσει στις 9 Ιούνη

      Διαγραφή
    2. Βρε ηλίθιε που δεν κατάλαβες τι σχολιάζω, γιατί δεν έχεις ιδέα ποιος είναι ο Αυγερινός, ποιανού είναι το ΟΡΕΝ και ποιος το μπουκώνει και ποιο κράτος έχει τα ρούβλια, τι θες και δείχνεις την ανοησία σου.
      Για να σε βοηθήσω και για να μην εκτίθεσαι έστω και ανώνυμα ως μικρόνους, (άνοιξε κανένα λεξικό, μην κάνεις πάλι πατάτα), ο Ιακχος σε αυτή την ανάρτηση του, για αυτό και έκανε τουμπεκί, κατηγορεί το OPEN.TV. ως πετσωμένο, δηλαδή κυβερνητικό, γιατί δεν διάβασε από την ΕΦΣΥΝ, λόγω οικονομίας χρόνου, τις δυο σε κόκκινο πλαίσιο ,δικό του, αναφορές σε βάρος της Κυβέρνησης.
      Εγώ σχολίασα, ότι ο Ιβάν που έχει το ΟΡΕΝ δεν τα πιάνει από τον Μητσοτάκη, αλλά από Ρωσία και άρα λάθος ο υπαινιγμός Ιακχου. Και αφού ο Ιακχος είναι Πουτινόφιλος, θα τον μαλώσει ο Αυγερινός, που είναι κύριος ανταποκριτής του ΟΡΕΝ, που ομοίως τα πιάνει από τον Πούτιν, για να μας πείσει, ότι δεν επιτέθηκε η Ρωσία στην Ουκρανία, αλλά το αντίθετο.
      Για αυτό ψυχούλα μου, να διαβάζεις ότι θες, αλλά να έχεις πλουραλιστική ενημέρωση (άνοιξε και για αυτό λεξικό).

      Διαγραφή
  2. Δήμο, σαν τσαπου πετάγεσαι επί παντός επιστητού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είπε το ανώνυμο τίποτα και αισθανθήκαμε ένα αεράκι, να μας τα δροσίζει...

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ