Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024

"O ΠΡΟΦΗΤΗΣ" ΔΙΑΛΥΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΔΙΑ ΤΗΣ "ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΣΕΡΡΑΙΩΝ"

MAYΡΗ ΠΕΤΡΑ ΕΡΙΞΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΦΕΥΓΩΝΤΑΣ Ο ΝΥΧΤΟΠΑΤΗΣ ... ΑΦΟΥ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΚΑΔΡΟ ΤΟΝ ΧΡΥΣΑΦΗ


Δριμύ "το κατηγορώ" του Γιώργου Νυχτοπάτη κατά του πρώην Δημαρχου και επικεφαλής της Συμμαχίας Σερραίων στον οποίο αποκλειστικά απέδωσε την απόφασή του να ανεξαρτητοποιηθεί και να βγει έξω από το μαντρί. 

Το καπέλωμα της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ απο τον ''σωγαμπρο'' Προφήτη, μεταγραφή απο τον συνδυασμό του Φωτιαδη και με τις ευλογίες της Βαρβαρας στοίχισε την εκλογή των ΕΝ.ΤΟ.Σ. και την ηττα των Συμμάχων, ενα καπελωμα που διαρκεί μεχρι και σήμερα.


 

6 σχόλια:

  1. Μπράβο στον Γιώργο Νυχτοπατη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακόμη να καταλάβει γιατί έχασε αυτός ο Αλαζόνας. Όλη η Σέρρες έκραξε την κίνηση του να πάρει τον Προφήτη. Πήρε την Συμμαχία μαζί με αυτόν την λαμογια και την αλητεία. Όμοιος το Ομοίω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όπου πήγε κατέστρεψε την ομαδικότητα και τις αξιες.Με αυτοσκοπό το συμπλήρωμα της σύνταξης μεταπήδησε από τα αριστερά στα δεξιά. Τα ίδια έκανε και στον αθλητισμό, ρωτήστε τους μπασκετικούς.Φυσικα όλα εχουν ένα τέλος, αν και άργησαν να τον ανακαλύψουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τέλος εποχής για αυτό το μπρουσουκι.Τον πήρανε χαμπάρι όλοι και πλέον δεν έχει ούτε λαγούμι να κρυφτεί...Αλεκο να τον πάρεις στην επιχείρηση σου,να δεις άσπρη μέρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σωστός. Αν τον θέλει ο Αλέκος τόσο πολύ ας τον παντρευτεί εδώ είναι Δήμος. Πρέπει να υπάρχει σεβασμός στο Δημόσιο χρήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όταν το πλοίο βουλιάζει τα ποντίκια ( τρωκτικά ) φεύγουν πρώτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ