Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024

H MΟNTAZIEΡA ΕΓΙΝΕ Η ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ TOΥ KAΘΕΣΤΩΤΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ... ΤΟΥ 41%

ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΙΑΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ

 
 
Την ώρα που θέριζε ο θάνατος στα Τέμπη, την ώρα που απεγνωσμένα οι επιβάτες της αμαξοστοιχίας έψαχναν εναγωνίως να βρουν τρόπο να κρατηθούν στην ζωή , την ώρα που κάποιοι εξαϋλώθηκαν εν ριπή οφθαλμού λόγω της έκρηξης του δολοφονικού φορτίου της εμπορικής αμαξοστοιχίας, την ώρα που οι διασώστες έδιναν τον αγώνα απεγκλωβισμού των τραυματιών κάποια "άρρωστα μυαλά" των μακελάρηδων των Τεμπών έδωσαν την εντολή και μεθόδευαν την συγκάλυψη του στυγερού και προδιαγεγραμμένου εγκλήματος Τα χαράματα της 1ης Μαϊου καποπος εισέβαλε στο σταθμαρχείο της Λάρισας και υπέκλεψε τις συνομιλίες των εμπλεκόμενων στην τραγωδία , του ανίκανου Σταθμάρχη και των Μηχανοδηγών του ΟΣΕ με σκοπό την εξαφάνιση των τεκμηρίων του εγκλήματος. Και αυτό θα ήταν η ηπιότερη εκδοχή αυτής της αλητείας διότι βάσει εγκληματικού σχεδίου συγκάλυψης που εξυφάνθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της 1ης Μαρτίου έγινε μοντάζ των συνομιλιών του Σταθμάρχη με τρεις Μηχανοδηγούς με σκοπό να σχηματισθεί η πεποίθηση ότι το "ανθρωπικο λάθος" του Σταθμάρχη ήταν η βασική αιτία του κακού. Αυτό το νοθευμένο κατασκεύασμα περιεργως βρέθηκε στην εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και αναπαράχθηκαν στις ειδήσεις της ΕΡΤ1 αυθημερόν την 1η Μαρτίου όταν η επίσημη πολιτεία έλαβε το υλικό των μαγνητοφωνημένων συνομιλιών σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας αυτούσιο και διαπιστώθηκε το μοντάζ. Η πρώτη δήλωση του Πρωθυπουργού ήταν οτι "ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΔΥΣΤΎΧΗΜΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΛΑΘΟΣ" για να προστεθεί αργότερα ότι αυτό το λάθος συνάντησε και τις χρόνιες παθογένειες του κράτους και των ελληνικών σιδηροδρόμων.
 
 Τώρα το ποιος ευνοείται απο την ανωτέρω μεθόδευση είναι ηλίου φαεινότερον ... 
 
Πάντως κ.Δημο δεν κάνει "νιάου, νιάου" στα κεραμίδια ο βάτραχος. 
 
Και το κυριότερο εφόσον επαληθευτούν αυτά τα γεγονότα από την δικαιοσύνη δεν θα μιλάμε πλέον δια ενδεχόμενο δόλο στο έγκλημα της συγκάλυψης για το ξεμπαζωμα και το μπάζωμα αλλά για άμεσο δόλο.

10 σχόλια:

  1. Ίακχε, μήπως το μεσημέρι με τον μπακαλιάρο, ήπιες πολύ ρετσίνα και δεν ξέρεις τι ανεβάζεις????
    Αυτό το Βίντεο, είναι από την Ομάδα Αλήθειας της Νέας Δημοκρατίας και επιβεβαιώνει ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, από αυτό που γράφεις στον τίτλο.
    Βάζει τα πράγματα στην σωστή σειρά και αποδομεί το τελευταίο αφήγημα του ΒΗΜΑ (Μαρινάκης) περί δήθεν μονταζιέρας ....
    Ο Λαμπρόπουλος είναι ένας πρώην ανόητος Ταξίαρχος της Αστυνομίας, που τώρα την έχει δει δημοσιογράφος στα ΝΕΑ, στο ΒΗΜΑ, στο MEGA κλπ ΜαρινακοΜΜΕ.
    Το βίντεο αυτό λοιπόν, όπως βλέπεις και δεν κατάλαβες, μας δείχνει τι έλεγε ο Λαμπρόπουλος, 2-3 μέρες μετά το τραγικό δυστύχημα ( 4-3-2023 ) και τι σκαρφίστηκε τώρα, κατ΄εντολή Μαρινάκη, για να χτυπήσει τον Μητσοτάκη, που ΔΕΝ του δίνει αυτά που ζητάει....
    Φάτε λοιπόν σανοπρεζομονταζιέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κ. Δήμο τι πίνεις και δεν μας δίνεις ; Μπορείς να κατονομάσεις το "οικονομικά συμφέροντα'' θέλουν ριξουν την κυβέρνηση Μητσοτακη μιας και τα σαΐνια του Τourkchanel δεν γνωριζουν τίποτες;

      Διαγραφή
    2. Μιά άλλη εκδοχή της σύγκρουσης έδωσε πρόσφατα η βρετανική εφημερίδα Guardian:
      «Τι συμβαίνει όταν ένας ολιγάρχης τα βάζει με έναν πρωθυπουργό; Κοιτάξτε στην Ελλάδα για να μάθετε (...). Όταν ο Μητσοτάκης απέκρουσε την επίθεση του Μαρινάκη, παραπέμποντας στις απειλές κάποιου που προσπαθούσε να αποσπάσει χάρες από το κράτος, ο Μαρινάκης απάντησε: «Μόνο αυτοί που εμπλέκονται στις υποκλοπές και στον υπόκοσμο θα έκαναν τέτοια πράγματα».
      Υπάρχει λοιπόν και η πτυχή των υποκλοπών, που ενδέχεται να συναρτάται με τις έρευνες για την υπόθεση του “Nour One” και με το επιχειρηματικό deal Μαρινάκη – Wilbur Ross, τότε υπουργού Εμπορίου των ΗΠΑ.
      Τα επιχειρηματικά συμφέροντα και ο νόμος του ισχυρού.
      Από την άλλη μεριά, ο Ολυμπιακός δεν είναι το μόνο «πρόβλημα» στα όποια επιχειρηματικά συμφέροντα. Πολλές είναι οι πηγές που κάνουν λόγο για δυσαρέσκεια από την πλευρά του Βαγγέλη Μαρινάκη στη διανομή των κονδυλίων από το Ταμείο Ανάκαμψης και όχι μόνο.

      Οι αναφορές που έχουν δει το φως της δημοσιότητας αναφέρονται και σε διαφωνία για τις κυρώσεις προς την Ρωσία και το ρωσικό πετρέλαιο και κάποια άλλα επενδυτικά σχέδια που δεν επιτράπηκαν να πάρουν σάρκα και οστά. Πληροφορίες που δεν ξέρουμε αν είναι ακριβείς. Κατά μία άλλη πηγή, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ενοχλημένος για έρευνες που γίνονται σε βάρος του και των εταιρειών του.....

      Διαγραφή
  2. Ίακχε και μην ξεχάσεις να στείλεις τις ευχές σου στον Βαγγέλη Μαρινάκη, που γιορτάζει και έστησε την γκιλοτίνα, που γράφεις.
    Μπορεί να σου στείλει και εσένα 30 βιβλία....
    https://www.youtube.com/watch?v=98O7CGS3PQc&ab_channel=zouglagr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο μπουλντόκ του Μαξίμου ; Έστειλα ενα 50κιλο τσουβάλι κροκέτες για την ονοματική του εορτή

      Διαγραφή
    2. Μας βγήκε και πατριώτης τώρα ο Βαγγέλας, για αυτό τον γουστάρεις.
      Η ανάρτηση που έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης:
      «Η 25η Μαρτίου θα είναι πάντα ένας φάρος ελευθερίας για την ανθρωπότητα.
      https://www.lykavitos.gr/news/sports/vaggelis-marinakis-i-25i-martiou-tha-einai-panta-enas-faros-eleytherias-gia-tin-anthropo

      Διαγραφή
  3. Ο κυρ Δήμος ενημερώνεται από προσεκτική μελέτη των γραφομένων και όχι παραπλανητικούς τίτλους.
    Επίσης εμπιστεύεται την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, που είναι ακέραια και αλάθητη.
    Αν διαβάσει κανείς με προσοχή το ρεπορτάζ στο ΒΗΜΑ, αντιλαμβάνεται ότι και η ίδια η εφημερίδα ουσιαστικά παραδέχεται όχι μόνο ότι δεν υπήρξε καμία προσπάθεια συγκάλυψης, όπως ο παραπλανητικός τίτλος αφήνει να εννοηθεί. Αλλά ότι, αντιθέτως η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας έχει διαβιβάσει ακέραιο το σύνολο των ηχητικών καταγραφών του ΟΣΕ στις ανακριτικές αρχές ώστε να διεξάγουν με αποτελεσματικό τρόπο την έρευνα τους για την αναζήτηση της αλήθειας.
    «Η αστυνομία απάντησε, ξεκαθαρίζοντας ότι όλο το ηχητικό υλικό δόθηκε αυτούσιο και χωρίς απομαγνητοφώνηση στις εισαγγελικές αρχές από την πρώτη στιγμή»,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μετά την κατάθεση στεφάνου που έκανες ως Νέα Δημοκρατία νομίζω
      Πιάσε έναν ελληνικό γλυκιβραστο και πες να ετοιμάσουν και ένα τσίπουρο χωρίς με ποικιλία.
      Ά.....πετάξουν στο περίπτερο να πάρεις και τσιγάρα.
      Και δεν θέλω καθυστερήσεις.

      Διαγραφή
    2. Ο κυρ Δημος σε ρόλο Σταθμάρχη ... απλώς βλέπει τα τραίνα να περνούν. Σωστά περιγράφει τα γεγονότα , η Αστυνομία παρέλαβε το πραγματικό ηχητικό των συνομιλιών και το παρέδωσε στην Δικαιοσύνη. Το μοντάζ και η κοπτοραπτική έγιναν τα χαράματα της 1ης Μαρτίου για να επιβεβαιωθεί το διάγγελμα Μητσοτάκη "ΠΕΡΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΛΑΘΟΥΣ" ως αιτία της ΑΝΘΡΩΠΟΣΦΑΓΗΣ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ.

      Την καλημέρα μου κυρ Δήμο ...

      Διαγραφή
    3. Ίακχε καλημέρα και χαίρομαι που άρχισες να μπαίνεις στο νόημα της υπόθεσης. Η Αστυνομία και η Δικαιοσύνη δεν δέχονται παρεμβάσεις και κάνουν την δουλειά τους, στο να τιμωρηθούν οι πραγματικοί υπαίτιοι.
      ΔΕΝ έγινε κανένα μοντάζ, και αν παρακολουθήσεις το βίντεο και τον βλάκα Λαμπρόπουλο θα το καταλάβεις. Στο 1.09΄ λεπτό του παραπάνω βίντεο, παραδέχεται ο Λαμπρόπουλος, ότι δόθηκε στην δημοσιότητα (από ποιόν) η συνομιλία του υπαίτιου Σταθμάρχη, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΟΎΣΤΗΚΕ, ΑΛΛΑ ΆΛΛΟ ΤΟΠΙΚΟ ΔΡΟΜΟΛΌΓΙΟ.
      Άρα τα περί μονταζιέρας, είναι κατασκεύασμα του κόκκινου μπουλντόκ, για να δημιουργήσει πρόβλημα στον Μητσοτάκη.
      Βλέπω μετά το ΒΗΜΑ, ανεβάζεις και πρωτοσέλιδο της ΑΥΓΗ. Άντε με το καλό, να δούμε και κανένα του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ....
      Και πες στον κεφάλα τον μπάτσο, που με στέλνει στο περίπτερο, ότι τώρα που γνωριστήκαμε, να είναι πιο προσεκτικός....

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ