Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024

ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ... "ΤΟΥΣ ΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΌ"



              AΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

1 σχόλιο:

  1. Το Πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ ζητάει να καταλογισθούν ποινικές ευθύνες σε πολιτικά πρόσωπα από το 2019, το Πόρισμα της ΕΛ.ΛΥΣΗ να καταλογισθούν ευθύνες σε πολιτικούς από το 2012, το Πόρισμα του ΚΚΕ πάει πιο μπροστά και ζητάει ευθύνες από το 2009, το ΠΑΣΟΚ δεν κατέθεσε Πόρισμα, η ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ βλέπει ευθύνες Υπουργών μόνο για 2019-2023, οι ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ λένε ότι οι Εκτελεστική εξουσία παρεμποδίζει την Δικαστική και πάει λέγοντας...
    Συμπέρασμα, ότι το κάθε κόμμα δεν νοιάζεται για την αλήθεια, αλλά να αποκομίσει κομματικά οφέλη και προπαντός δεν εμπιστεύεται την Δικαιοσύνη, που όταν όμως η Δικαιοσύνη αθώωσε την Δούρου για τους 25 νεκρούς στην Μάνδρα και τους 103 νεκρούς στο Μάτι, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ και δίκαιη.... και κιχ από τα κόμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ