Κυριακή 31 Μαρτίου 2024

EXEI ΔΙΚΙΟ Ο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΤΟΥ ΟΑΣΕ

10 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κε Λαζαριδη οταν μιλατε για αρχηγους κομματων να ειστε ευθυς και να μην κανετε υπαινιγμους διοτι ενδεχομενα να υπαινιχθουν αλλοι κατι ρουμανιες κλπ ή κολωνους οπου οι πρωταγωνιστες φορουσαν φαρδια παντελονια. Ή να σας θυμησουν κατι εξωτικα μπαλετα.

      Διαγραφή
    2. Κύριε ανώνυμε, πάντα ήθελα να είμαι κόσμιος, αλλά όταν βλέπεις τις ενορχηστρωμένες από την Κουμουνδούρου, στρατιές τρολ να κάνουν αντιπολίτευση λάσπης, σπιλώνοντας με ψεύδη τους πολιτικούς αντιπάλους, φτάνεις στο αμήν...
      Εν τοιαύτη περιπτώσει, τα στενά ρούχα είναι κάτι ορατό και υπαρκτό, αλλά για εξήγησε μου κύριε ηθικολόγε, από που πηγάζει η λάσπη διασύνδεσης του Μίχου με πολιτικούς της Ν.Δ. ?
      Λυσσάξατε πάλι, με την απαλλακτική πρόταση μιας Εισαγγελέως για την κατηγορία βιασμού προς Μίχο και νύχτα μέρα γράφατε και φωνάζατε για κυβερνητική παρέμβαση με σκοπό την αθώωση του, ΜΕ ΥΠΟΝΟΎΜΕΝΑ ΌΤΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΓΆΛΕΙ ΣΤΗΝ ΦΌΡΑ....
      Τώρα κύριε ηθικολόγε, που ΚΡΙΘΗΚΕ ΕΝΟΧΟΣ και για βιασμό ο Μίχος και πήγε περίπατο το παραμύθι σας.... μούγκα στην στρούγκα.
      Και εσύ βλέπω, πάλι στο σύντομο σχολιάκι σου, αφήνεις υπονοούμενα για το παραμύθι επί Κωλωνώ.
      Υπάρχει στην Αθήνα Θέατρο Επί Κολωνώ και σου συνιστώ να το επισκεφτείς και ίσως βγει ο Μίχος τώρα που καταδικάστηκε, να βγάλει στην φόρα, ποιοι πολιτικοί της ΝΔ ήταν πελάτες του ανήλικου θύματος.
      Για αυτό όχι σε εμένα αυτά τα ποιηματάκια, γιατί στην χυδαιότητα θα είμαι πάντα απέναντι και ΕΠΏΝΥΜΑ.

      Διαγραφή
    3. Κε ΛΑΖΑΡΙΔΗ δεν ειμαι ΣΥΡΙΖΑ, δεν λυσσαξα με την προταση της εισαγγελέας, γνωρίζω το ποσο αδέκαστη είναι η δικαιοσύνη [χα χα] και το "παραμύθι" ειναι στην Ακαδημία Πλάτωνος και όχι Κολωνό . Ξέχωρα με τη χωροθέτηση, αυτό το "παραμύθι" έχει πλήξει τη ψυχη ενός παιδιού. Οπότε να στε πιο μετρημένος και να μην ξεφεύγετε όπως οταν σχολιάσατε και την κα Καρυστιανού σε παλαιότερο σχόλιο. Εννοείται οτι στελέχη σα και του λόγου σας πρέπει να ανακαλούνται σε τάξη και να αποπέμπονται. Αλλα η ΝΔ κατάντησε βόθρος και λημερι κάθε εξωνημένου.

      Διαγραφή
    4. Προφανώς ζεις στον κόσμο σου, αυτό της ανωνυμίας και αφάνειας, παριστάνοντας τον κριτή των πάντων και εκ του ασφαλούς.
      Βαυκαλίζεσαι προσωπικά, βλέποντας να δημοσιεύεται κάποιο σχόλιο σου και νομίζεις ότι κάτι κάνεις. Ποτέ δεν θα έχεις το θάρρος της γνώμης σου επώνυμα, ούτε και να πεις ποτέ επώνυμα, αφού δεν είσαι ΣΥΡΙΖΑ και σε πείραξαν τα στενά ρούχα, ποιο κόμμα σε εκπροσωπεί.
      Εγώ έχω επίγνωση του τι γράφω και κανείς δεν μπορεί να με φιμώσει.
      Βόθρος είσαι του λόγου σου, που κατηγορείς τη Νέα Δημοκρατία για ( ρουμανιες κλπ ή κολωνους οπου οι πρωταγωνιστες φορουσαν φαρδια παντελονια. Ή να σας θυμησουν κατι εξωτικα μπαλετα....), όπως γράφεις.
      Και δεν ξέρεις να κάνεις πολιτική συζήτηση, για αυτό άντε γεια.

      Διαγραφή
    5. Ωστε θυμήθηκες τα μπαλέτα;

      Διαγραφή
  2. ΤΑ ΓΚΑΒΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΥΟ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ.
    Μέσα στο απόλυτο αλαλούμ και μπροστά στην γενική κατακραυγή, που ακολούθησε την μπαρούφα του Κασελάκη, οι Ζαίοι αναδιπλώθηκαν λέγοντας πως… «οι εκλογές στην Ελλάδα γίνονται πάντοτε με την παρουσία διεθνών παρατηρητών. Το ίδιο συμβαίνει παγίως σε όλες τις χώρες που ανήκουν στον ΟΑΣΕ (Οργανισμός για την Ασφάλεια και την Συνεργασία στην Ευρώπη). Επομένως δεν μιλάμε για πρωτάκουστη πρακτική για τα ελληνικά δεδομένα».
    Στις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023, που διενεργήθηκαν από τη Νέα Δημοκρατία, στην τελική έκθεση αξιολόγησης του ODIHR αναφέρεται:
    «Οι υποψήφιοι διεξήγαγαν τις εκστρατείες τους ελεύθερα και οι θεμελιώδεις ελευθερίες του συνέρχεσθαι, του συνεταιρίζεσθαι και της έκφρασης έγιναν σεβαστές. Η προεκλογική εκστρατεία ήταν ανταγωνιστική και το ευρύ φάσμα των υποψηφίων εξασφάλισε μια ευρεία επιλογή πολιτικών εναλλακτικών λύσεων. Η ημέρα των εκλογών ήταν ήρεμη, καθώς η ψηφοφορία και η καταμέτρηση εξελίχθηκαν χωρίς σοβαρά περιστατικά και τα προκαταρκτικά αποτελέσματα ανακοινώθηκαν αμέσως. Στον περιορισμένο αριθμό εκλογικών τμημάτων που επισκέφθηκε η Αποστολή του ODIHR, οι εφορευτικές επιτροπές εργάζονταν με επαγγελματισμό και σε γενικές γραμμές τηρούσαν τις διαδικασίες».
    https://www.liberal.gr/politiki/i-anieri-symmahia-kai-i-alitheia-gia-toys-paratirites-toy-oase

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε πάλι μπερδέψες τις δοσοογιες;

      Διαγραφή
    2. Εσύ βλαμμένε ανώνυμε, αν είχες λίγο μυαλό, θα πρόσεχες, ότι το ανωτέρω απόσπασμα άρθρου, δεν είναι δικό μου, αλλά αναδημοσίευση από σοβαρό σάιτ, που ξεφεύγει του πνευματικού σου επιπέδου, όπως το liberal.gr .

      Διαγραφή
    3. Σώπα ρε εγκέφαλε την πληροφόρησης.
      Τελικά την μπερδέψες την δοσολογία.

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ