Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ : ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΑ ... ΤΡΑΙΝΑ;

  "ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ"  ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΙΔΑΝΙΚΟΙ ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ 

                        

                                                                              

ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΑΠ' ΤΑ LIDL !!!


Eίναι απίστευτοι τελικά. Το βαρέλι δεν έχει πάτο ... κανονικά ο Καρύπογλου πρέπει να περάσει από το πειθαρχικό συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου και την διδάκτορα της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου και τον Βασιλάκη , τον "Συμπαραστάτη του Δημότη" που δεν μπόρεσε να συμπαρασταθεί ούτε τον εαυτό του. 
Με πλειοψηφία των  2/3 των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου ορίζει ο νόμος ,  με την πλειοψηφία των 2/3 των παρόντων εξέλεξαν τα αστροπελέκια μας τον καθ'  ημάς Συμπαραστάτη του Δημότη που αποδέχθηκε τον διορισμό του.

 

14 σχόλια:

  1. Iakxe που είναι τα γαλάζια παπαγαλάκια; ο Κύριος Δήμος να κάνει μια τοποθέτηση για το αποτελεσμα της σίγουρης ένστασης! Χα χα χα χα γελάω με τα χάλια σας σύμμαχοι της κακιάς ώρας! Βαρβάρα ρε! Μέχρι να σβήσει ο Ήλιος! Νδουλες δεξιές κάμπιες! Μπείτε στο καβούκι σας τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράσινη κάμπια, ακόμα φοβάσαι να γράψεις επώνυμα?
      Ο κύριος Δήμος δεν χρειάζεται να σχολιάσει, γιατί σας τα σέρνουν οι δικοί σας, που αν είχες μυαλό, θα τα είχες διαβάσει τα σχόλια, σε προηγούμενη ανάρτηση και δεν θα ήσουν τόσο υπερήφανός... Πάρε μια γεύση λοιπόν.
      Ανώνυμος6 Μαρτίου 2024 στις 1:40 μ.μ. Αν πάρει τους ψήφους των συμμάχων θα σας σκίσω και εσάς εκτός από τον Χρυσάφη.
      Ανώνυμος6 Μαρτίου 2024 στις 9:31 μ.μ. Ντρέπομαι που ψήφισα την Μητλιαγκα. Άρχισε τις κολοτούμπες. Πίστεψα ότι άλλαξε κάτι μετά την δουλικότητα που έδειξε ως μέλος της οικονομικής επιτροπής και ακόλουθος του Χρυσανθιδη. Πίστεψα ότι άλλαξε την περπατησιά αλλά έκανα λάθος, σέρνεται πίσω από τηνΠαλάζη, τον Αριστοκλή , τις επιλογές του Δέσποτα, και φυσικά του Τασούλη. Ο πόλεμος άρχισε, μετά την πρόσληψη του Αριστοκλή, της Σίσκου του Γαλάνη και τώρα του Χατζημιχαηλιδη. Βαρβάρα και λοιποί αρχίζουμε.
      Ανώνυμος6 Μαρτίου 2024 στις 10:50 μ.μ. Το να σέρνονται οι ΕΝΤΟΣ πίσω από τα λιμα του Αλέκου πάει πολύ. Οι λαλίστατοι Κεΐσογλου, Μιχτσόγλου, Γατσιος, Χρυσούλα Δρίγκα, Το βούλωσαν και κάνουν τις κότες, στην επιλογή του Βασίλη Χατζημιχαηλιδη, που μόνιμα ψάχνει μισθό. Ίδιοι και χειρότεροι με τον Αλέκο, γιατί αυτός ποτέ δεν θα επέλεγε κάποιον αποτυχόντα υποψήφιο από την παράταξη ΕΝΤΟΣ, σε αυτά ήταν κύριος. Θυμήθηκε ότι κουβάλησε γενικό γραμματέα από τους δεξιούς της Θεσσαλονίκης. Ντροπή μόνο.
      Ανώνυμος6 Μαρτίου 2024 στις 11:50 μ.μ. Πάτησαν τα κορδόνια τους. Δεν βρέθηκε ένας να τους πει ότι η εκλογή του Συμπαραστατη του Δημότη και της επιχείρησης απαιτεί τα 2/3 των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και όχι των παρόντων; Για να δείτε το επίπεδο αυτών που μας κυβερνούν.
      ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΤΩΡΑ ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΝΟΗΤΕ ΥΒΡΙΣΤΗ...

      Διαγραφή
    2. Κανόνισε να ανάψεις μια λαμπάδα στις συγκυρίες και σε όποιον κατάφερε η ένσταση να εκδικαστεί τώρα και όχι όταν έπρεπε. Εάν δεν είχε αναλάβει η Βαρβάρα και δεν είχε ορκιστεί σήμερα δήμαρχος θα ήταν ο Χρυσάφης. Αυτό φυσικά δεν αλλάζει κάτι ούτε τ λάθη του πρώην Δημάρχου. Αυτό δε σημαίνει όμως σε καμία περίπτωση πως η Βαρβάρα θα εχει κάποια άφεση η κάποια λευκή επιταγή. Στη τελική η διαφορά είναι ,10 ψήφοι. Όσοι τη θελάνε άλλοι τόσοι δε τη θέλουνε. Η κοινή γνώμη 5 χρόνια θα είναι διχασμένη. Έχει πολύ δύσκολο έργο μπροστά της. εγώ προσωπικά διαφωνώ και συνεχίζω να πιστεύω πως τα ψηφοδέλτια ήταν όμως άκυρα όμως μπροστά στη δικαιοσύνη πρέπει όλοι να σιωπουμε. Αυτό επίσης δεν αλλάζει τη καφριλα της παράταξης των εντός. Στα μάτια πολλών Σερραίων είναι μια δημοτική αρχή μεταβατική.

      Διαγραφή
  2. Κοίτα τώρα.
    Ψηφίσαμε συμπαραστάτη του Δημότη αλλά συμπαραστάτη δεν έχουμε.
    Εκανε και δηλώσεις ο συμπαραστάτης.
    Ο συμπαραστάτης δεν ήξερε ότι απαιτούνται τα 2/3 των δημοτικών συμβούλων και όχι των παρόντων.
    Κοίτα τώρα αυτός που δεν ήξερε την νομοθεσία την διαδικασία της ψηφοφορίας και τον απαιτούμενο αριθμό ψήφων
    ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ?
    Μάλλον δουλευόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημοτική αρχή για τα πανηγύρια . Ούτε ένας δεν άνοιξε να δει τι ορίζει ο Νομος . Καμια παρερμηνεία δεν υπάρχει. Η διάταξη είναι σαφέστατη
    .2/3 επι του συνόλου των μελών του ΔΣ αναφέρει . Αυτά τα μπορσουκια δεν είναι ικανά να ταΐσουν σανό σε δυο γαϊδούρια . Είναι θλιβερο, εμπιστευτήκαμε τις τύχες μας σε άσχετους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν ο Χατζημιχαηλίδης δεν γνωρίζει τον νόμο και την διαδικασία για την ανάδειξη του ως συμπαραστάτη του δημότη
    Πείτε μας πώς θα τον εμπιστευτούμε να διαφυλάξει τα δίκαια του δημότη;
    Όταν γι'αυτό το απλό διαδικαστικό θέμα έχει αγνοία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το πρόβλημα με το θέμα του συμπαραστατη του δημότη δεν το έχει η Μητλιαγκα και η παράταξη της, αλλά το έχει ο Χρυσάφης και οι συμμαχοι. Η Δήμαρχος Μητλιαγκα είχε την μεγαλοψυχία και την πολιτική σοφία να προτείνει για συμπαραστατη του δημότη έναν υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο του συνδυασμού του Χρυσάφη και της Συμμαχίας και οι δημοτικοί σύμβουλοι της Συμμαχίας δεν ψήφισαν τον συνυποψηφιο τους στο συνδυασμό συμμαχία. Οι άνθρωποι αυτοί από μίσος και από το γεγονός, ότι δεν μπορούν να ξεπεράσουν την ήττα τους, δεν ψήφισαν τον δικό τους άνθρωπο. Το πρόβλημα το έχει ο Χρυσάφης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάτω τα χέρια από τον ογκόλιθο της τοπικής αρθρογραφίας Δήμο Λαζαρίδη. Μπορεί να έπεσε έξω στην πρώτη προσφυγή του Χρυσάφη, αλλά εισηγείται τωρα την προσφυγή του Χρυσάφη στο Συμβούλιο της Επικράτειας και θεωρεί βέβαιη τη δικαίωση του Χρυσάφη και την επάνοδο του στα δημαρχιακα του καθήκοντα. Με αυτήν την εισήγηση του Δήμου Λαζαρίδη, σύμφωνα με πληροφορίες, επίσης συμφωνεί ένας άλλος μεγάλος τοπικός διανοούμενος και φιλόσοφος που φέρει το ψευδώνυμο " apolitic".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε ογκόλιθε της ανοησίας, εγώ ποτέ δεν προκατέλαβα σε κανένα σχόλιο μου, την βέβαιη δικαίωση Χρυσάφη, αλλά απλά με την απλή λογική, το θεωρούσα ως μία πιθανότητα. Άλλοι Πρόεδροι, δηλαδή εσύ, χτυπιόσασταν να μην χάσει το πουλέν σας.
      Φαντάζομαι, ότι επειδή έχεις εμμονή με εμένα, δεν διαβάζεις τα άλλα σχόλια των δικών σας , για να δεις και τι σας σέρνουν.

      Διαγραφή
    2. Δε σε ξερω κι ουτε θελω να σε μαθω. Αναρρωτιεμαι, η διαχρονικη επιταγη του ιδρυτη της παραταξής σου, Εθναρχη Καραμανλη, οτι η σιωπη ειναι χρυσος, σου ειναι παντελως αγνωστη ή, εστω, αδιαφορη ; μπλα μπλα μπλα, τοσα λογια, αστοχα ασκοπα, κουραστικα, τοση αναγκη για φουσκωμα του υπερεγω σου !! Φτανει ρε φιλε, κουρασες πολυ, δεν κουραστηκες ;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμε της 8 Μαρτίου 2024 στις 3:16 π.μ.
      Για να διαβάζεις και να απαντάς στα σχόλια μου ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΧΤΙΩΣ όπως βλέπω, προφανώς δεν κουράστηκες, αλλά πονάς.
      Είναι γνωστό ότι η αλήθεια πονάει.
      Ο δε αείμνηστος Πρόεδρος μας και Εθνάρχης, δεν είπε αυτή την φράση και αν την είπε, δεν εννοούσε αυτό που λες.
      Εγώ είμαι της άποψης, ότι όταν σιωπάς, δείχνεις να συναινείς.
      Αυτό δε τo σιγάν ομολογούντος εστί σου. Αυτή η σιωπή σου είναι ομολογία. Ευριπίδης.

      Διαγραφή
  7. Ποσό αλαζονικό εκ μέρους της Βαρβάρας να ανεβάσει σπόντα για την απόφαση από τον λογαριασμό του δήμου. Ελεος! Η σελίδα αυτή είναι για τον δήμο και Οχι για κόντρες μεταξύ τωρινών και απερχόμενων δημάρχων. Αν είναι δυνατόν.Τα βασικά θα λεμε τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητοί μου συμμαχοι προσέξετε την υγεία σας, διότι για 5 χρόνια αν πάτε με τέτοια λύσσα, τότε υπάρχει κίνδυνος να λυσσαξετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μετά από 4 χρόνια Χρυσάφη ήταν επόμενο να έρθει στον Δήμο Σερρών η ΝΕΜΕΣΗ και να ανακουφιστουν οι Σερραίοι δημότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ