Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

AΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ !!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΑNΤΑΜ ...

  ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟ ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ, 

ΧΑΤΡΑΕΤΟ ΠΕΤΟΥΣΕΣ ;


 "Συγνώμη" ζητάνε κυρα μου , όταν κατά λάθος πατήσεις το πόδι του συνεπιβάτη σου στο λεωφορείο, όταν είσαι Δημαρχος και διδάκτωρ Νομικής του Εδιμβούργου πας στο σπίτι σου κοιτάζεσαι στον καθρέφτη σου και ... δεν έχει ν΄οημα να σου πω εγώ τι κάνεις, ελπίζω να με καταλαβαίνεις.

Και το ατόπημα σου γίνεται τεράστιο διότι έχεις απαξιώσει πλήρως  τον θεσμό του "Συμπαραστάτη του Δημότη" με την επιλογή σου στο πρόσωπο του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου των Συμμάχων, ο οποίος παρευρίσκονταν στην συνεδρίαση και χασκογελούσε π΄λέων σε πελάγη ευτυχίας για τον διορισμό του εν΄ω γινόταν ενα νομικό πραξικόπημα στην αίθουσα με την εισήγηση του Κουφοτόλη που στο κάτω κάτω της γραφής είναι γυμναστής ο άνθρωπος.

Δυστυχώς για σένα και ευτυχώς για τους Δημότες η επιλογή σου αποδείχθηκε ανεπαρκής εκ των πραγμάτων για έναν τόσο σοβαρό θεσμικό ρόλο.

Εμείς ως Σερραίοι Δημότες ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΟΥ και θέλουμε να ελπίζουμε ότι κατάλαβες το λάθος σου και με αξιοπρέπεια να ασπαστείς τις νουθεσίες του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου

 



 

11 σχόλια:

  1. Συγνώμη για λάθος σε μια τόσο εύκολη τυπική απόφαση... Σκέψου σε πιο σοβαρά ζητήματα τι έχει να γίνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκείνο το μπρουσούκι ,ο προφήτης ,που λουφάζει στο λαγούμι του,δεν ακούγεται...Προφανώς κάνει όνειρα ανεξαρτοποίησης,αλλά να ξέρει ότι όλοι στους ΕΝΤΟΣ τον περιμένουν στην γωνία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένα μπουρδελο είναι από την πρώτη ψηφοφορία διαρροές... Πρώτη φορά γίνεται αυτό πέντε δημοτικοί σύμβουλοι να ψηφίζουν κάτι άλλο από την πρόταση της Αρχηγού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με ποιο θράσος κάνεις έλεγχο την δήμαρχο, τι έκανε στο Εδιμβούργο, που πήρε για μεταπτυχιακές σπουδές;
    Εσύ στο πεζοδρόμιο που σπούδασες, μας είπες τι έκανες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν ο Χατζημιχαηλίδης ως δικηγόρος δεν γνωρίζει την διαδικασία εκλογή του
    Σκεφτείτε πως θα γίνει ο συμπαραστάτης του δημότη.
    Σα δε ντρεπόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο παππούλης χρόνια τώρα δεν αφήνει να γίνει αναστήλωση των οθωμανικών μνημείων του μοναδικού αξιόλογου τουριστικού προϊόντος της πόλης. Η Σέρρες είναι ιερή πόλη για τους Αλεβίτες οι οποίοι διώκονται χρόνια στην Τουρκία. Πάρτε φτιάξτε ένα μουσείο ρε καφροι για τον Μπεντρεντιν. 30 εκατομμύρια Αλεβίτες έχει η Τουρκία . Βρωμάνε τα χνωτα σας από την πείνα και φτιάχνετε ακόμα το κέφι του παπουλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Διδακτορ νομικής Ενδιβουργου θα σέβεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Διδάκτωρ και δεν μπορεί να ερμηνεύσει μια διάταξη.Ποση ανικανότητα; πόσο ανίκανη να διοικήσει το δήμο;Μπάρμπι με λένε(το γνωστό τραγουδάκι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Κουφοτόλης άραγε θα βρίσκει χρόνο να ασκήσει τα καθήκοντά του;όλη μέρα σχολιάζει στα σάιτ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολλές πατάτες θα δούμε ακόμη, το βαθύ ΠΑΣΟΚ των Σερρών στην εξουσία εδώ έβγαλε γλώσσα ο Πασχάλης ο αποτυχημένος υποψήφιος βουλευτής. Σε λίγο καιρό θα βρίζετε τον εαυτό σας όλοι εσείς που ψηφίσατε αυτόν τον θίασο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλύτερα με τα λάθη μας... Καλύτερα μια ταπεινή Δήμαρχος που ζητάει συγνώμη... Παρά ένας αλαζόνας που για όλα φταίνε οι άλλοι. Αυτή είναι η διαφορά μας σύμμαχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ