Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ... ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΟΣ *(video)

 ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ , ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ;


 

Απο το 2019 επι Αγγελίδη είχε εγκριθεί αίτημα απο το Υπουργείο Εσωτερικών η πρόσληψη δυο μονίμων δικηγόρων με έμμισθη εντολή απο τον Δήμο Σερρών αλλα η μετέπειτα νεα Δημοτική Αρχή των Συμμαχων με ύποπτη εγκληματική καθυστέρηση μολις την τελευταία χρονιά της θητείας της εδέησε να κάνει  Προκήρυξη για την πρόσληψη ενός δικηγόρου παρ᾽ Αρείω Πάγω και ενός παρ´ Εφέταις᾽

Μόνο που η Προκήρυξη ήταν φωτογραφική και ακυρώθηκε μετά απο προσφυγή στην Επιτροπή του άρθρου 152 ενος τρίτου υποψηφίου δικηγόρου του Μιχάλη Κραϊα. Παρά την ακύρωση της διαδικασίας οι Σύμμαχοι επέμειναν στην νομιμότητα των επιλογών τους στηριζόμενοι σε μια γνωμοδότηση Πανεπιστημιακού καθηγητή των 8.000 ευρώ  και προσέφυγαν στο Συμβούλιο Επικρατείας για την ακυρωση της απόφασης της Επιτροπής του 152. Ο πρώην Δήμαρχος στην συνέχεια υπέγραψε την πρόσληψη των δυο επιτυχόντων, οπότε ο προφεύγων δικηγόρος προχώρησε σε κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς στον Εισαγγελέα Σερρών με αποτέλεσμα ο πρώην Δήμαρχος να βρεθεί ποινικά υπόλογος στην Δικαιοσύνη για παράβαση καθήκοντος.

Η νεόκοπη Δήμαρχος ανακάλεσε  την απόφαση του Χρυσάφη και ταυτόχρονα παραιτήθηκε και από την σχετική προσφυγή του Δήμου στο Συμβούλιο Επικρατείας επιμένουσα  στην ακυρωτική απόφαση της Επιτροπής του άρθρου 152 του ν. 3463/2006 με αποτέλεσμα ο Στέργιος Κλειτσιώτη που θα καταλάμβαναν την θέση του παρ᾽ Αρείω Πάγω και η Ιωάννα Μπάτζιου που θα καταλάμβανε  και την θέση του παρ´Εφέταις να ... μείνουν στα κρύα του λούτρου. Σημειωτέον οτι οι ΕΝ.ΤΟ.Σ. ως homo pasokous έκριναν τους δυο επιτυχόντες ως γαλάζιες κομματικές επιλογές οπότε η καρατόμηση τους ήταν για αυτούς υποχρώση και μονόδρομος

Το θέμα όμως είναι μείζον και σύνθετο και έχει και άλλες οδυνηρές προεκτάσεις για όλους τους εμπλεκόμενους και τους πρώην και τους νυν με μέγαλα θύματα τον Δήμο που άφησαν καταχρεωμένο τα αστροπελέκια της Συμμαχίας και κυρίως τους Δημότες.

Συνεχίζεται ...

 

4 σχόλια:

  1. Θα πάρουμε πολιτικό επιστήμονα.
    Ουα....ου.
    Ποιον θα βολέψει πάλι η Βαρβάρα ή ο σώγαμπρος από το Αγρίνιο, μετά από το βόλεμα της Σίσκου και του Γαλάνη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου ρε Κουφοτόλη Λούλουδοδίκη εκεί που έφτυνες γλύφεις, Βαρβάρα, Παλάζη, Φρυδά και όλο το συναπάντημα. Τα γραπτά μα και τα προφορικά μένουν, μιλάς βλέπεις πολύ και σε πολλούς. Πάρε τώρα ένα καπέλο από την Βαρβάρα και φόρα το στραβά και όλα αυτά τα υπομένεις γιατί δε σε έκανε Γενικό Γραμματέα ο Χρυσάφης, ωραίο πολιτικό κίνητρο είχες προεκλογικά, μεταξύ μας έκανε και ένα σωστό ο Χρυσάφης, ε όχι και γενικός γραμματέας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αμάν ρε Νίκο, τι καπέλωμα είναι αυτό από την Βαρβάρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ιακχε , για το θέμα πρέπει να τοποθετηθεί ο Αντιδήμαρχος ΚΕΪΣΟΓΛΟΥ, ο μόνος που έχει γνώση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ