Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΧΩΡΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ *(video)

 




Ο Άδωνις Γεωργιάδης - Adonis Georgiadis σαν υπουργός ανάπτυξης πέτυχε από τους υψηλότερους ρυθμούς ανάπτυξης για την χώρα παγκοσμίως!

Έχει καταφέρει να επενδύσουν στην Ελλάδα μας, όλοι οι τεχνολογικοί κολοσσοί!
Έδωσε ζωή σε τρία ναυπηγεία και δουλειά σε εκατοντάδες οικογένειες.
Με το καλάθι του νοικοκυριού συνέβαλε στην μείωση του πληθωρισμού!

Και τον είπε ΚΛΟΟΥΝ ο Νάσος!
Ο ΝΑΣΟΣ που δεν έχει ΕΝΑ ένσημο!


ΥΓ. στο ίδιο μοτίβο απαξίωσης και οι σιχαμένοι φιλελέφτ που το ένα τους μυρίζει και το άλλο τους βρωμάει. Φιλελέφτ που το μόνο που κάνουν, είναι χολερική κριτική στην κυβέρνηση στον αγώνα τους να επαναφέρουν το μόρφωμα.

3 σχόλια:

  1. Έλα ρε Γιάννη έλεος. Ο βιβλιοπώλης δηλαδή είναι γεμάτος από ένσημα. Κάπου σώπεναι. Από τη στιγμή που μπήκε η Ελλάδα στο ευρώ . Στην εξουσία είναι 2 κόμματα με μια μικρή εξαίρεση . Η Ελλάδα των μνημονίων του ΔΝΤ και της παρολίγον όπως έλεγαν χρεωκοπίας. Είναι και γι αυτά υπεύθυνος ο Συριζα . Άλλος ένας επαγγελματίας πολιτικός. 20 χρόνια στις Σέρρες και δεν έχει ανοίξει μια μονάδα παραγωγής. Και εμείς μιλάμε για επιτυχίες. Στις ηλικίες 18 με 35 μεταναστεύουν στο εξωτερικό τρέχοντας. Και εμείς κοιτάμε υπ δέντρο. Κάπου έλεος. Φιλάκια από Αγγλία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το σχόλιο μου για τον φίλο σου τον κλόουν το έθαψες.
    Ομοιος στον όμοιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Τον ονομαζεις καποιον κλοουν γιατι ετσι σου καπνησε χωρις να αναφερεις καποιο γεγονός που να το αιτιολογεί, δεν νομιζω ότι ειχε νοημα να δημοσιευτεί ... Αλλος ειναι ο ΚΛΟΟΥΝ οπως πισυευω να καταλαβες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ