Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023

ΣΟΚΑΡΕΙ Η ΑΗΘΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΟΥ ΚΑΜΠΟΥΡΗ



Ανακοίνωση για την θρασύδειλη επίθεση νοδε

Ένα πρωτοφανές για τα πολιτικά ήθη της πόλης και του νομού έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης 3/1/2023. Θρασύδειλοι τραμπούκοι έγραψαν συνθήματα στην πυλωτή της πολυκατοικίας, που διαμένει ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Σερρών, κ Θόδωρος  Καμπούρης .Τυφλωμένοι από το μίσος τους , όμως δεν σταμάτησαν εκεί  , θύματα της ¨΄ δήθεν ακτιβιστικής επαναστατικής τους δράσης ¨¨  ήταν και  οι υπόλοιποι ένοικοι της πολυκατοικίας στων οποίων τα ΙΧ αυτοκίνητα προκάλεσαν φθορές ( ρίχνοντας μπογιές και λάδια μηχανής ).

 Αν και 600 χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα , η πόλη μας δεν έμεινε αλώβητη  από τον ανεμιστήρα της λάσπης , της πολιτικής όξυνσης και της αναζωπύρωσης των πολιτικών παθών ,  που ενόψει εκλογών έχουν στήσει κάποιοι ,οι οποίοι ενδεδυμένοι με τον χιτώνα του ¨¨ αυτοδιοριζoμενου αδέκαστου κριτή ¨¨ των πολιτικών τους  αντιπάλων έχουν υψώσει την ρομφαία της εκδίκησης και της τιμωρίας όσων δεν ταυτίζονται ιδεολογικά μαζί τους .

Μπορούν να αισθάνονται ¨¨περήφανοι ¨¨ καθώς το  έργο τους βρίσκει μιμητές σε όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας . 
Καταδικάζουμε  την φασιστική δράση των άγνωστων ιδεολογικών  τραμπούκων  .των επαναστατών του γλυκού νερού

Απαιτώντας ( προς χάρη της δημοκρατίας ) αυτό να πράξουν άπαντες και ειδικά αυτοί που κατά καιρούς με την σιωπή τους ή και με τις πράξεις τους τους επιβραβεύουν

Στο κράτος δικαίου για το οποίο εμείς αγωνιζόμαστε χωράνε όλοι . Σε αυτό που εκείνοι ¨¨ονειρεύονται να στήσουν¨¨   εμείς έχουμε θέση ???

                                          O Πρόεδρος   της  ΔΕΕΠ Σερρών

12 σχόλια:


  1. ΠΡΟΕΔΡΕ, ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΟ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πρόεδρε επί είσαι μανούλα στο παρασκήνιο μήπως τ έγραψες του λόγου σου, μιμούμενος τον προστάτη σου τον Άδωνι για να βγεις απο την αφάνεια στο προσκήνιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το "κόλπο γκρόσο" του Καμπούρη.
    Έγινε επίθεση στον σπίτι του Καμπούρη και όχι στα σπίτια ή γραφεία των βουλευτών της Ν. Δ.
    Σε ποιον τα πουλάς αυτά κύριε Καμπούρη.
    Ποιός είσαι εσύ για να σου κάνουν επίθεση;
    Απλά το σχεδίασες με δικούς σου ανθρώπους για να βγεις στην επικαιρότητα, εν όψει των εθνικών εκλογών.
    Γιατί ακούγεται ότι θα είσαι στο ψηφοδέλτιο.
    Η αστυνομία πρέπει να ερευνήσει το θέμα και να λάμψει η αλήθεια για το κόλπο που έστησες και να σε κλείσουν μέσα για τις ζημιές που προκλήθηκαν.
    Αυτές οι τραμπουκίστικες επιθέσεις γίνονται σε σημαίνοντα πρόσωπα για να δώσουν κάποιο μήνυμα και
    όχι σε οποιονδήποτε πολίτη.
    Μούφα η υπόθεση κύριε Καμπούρη.
    Eκατό χρονών η αλεπού, εκατό δέκα το αλεπουδάκι δεν γίνεται Κύριε Καμπούρη.
    iakxe δεν θα ανακοινώνεις ότι θέλεις μόνο εσύ, θα γράφεις και τα σχόλια για να βγάλει κάποιος το συμπέρασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Γεια σαν τον μόρτη (6 Ιανουαρίου 2023 στις 7:32 μ.μ.)

    τελικἀ εσείς οι νεοδημοκράτες ειστε και πολύ χλαπάτσες. Μεταξυ σας τρώτε τα σωθικά σας. Αντι να σηκὢσετε το θεμα να κεδρισει τιςεντυπωσεις το κομμα σας πυροβολατε τα ποδια σας. Ενα ρεμαλι που δεν θελει να υπηρετήσει στον ελληνικο στρατο καταδιαστηκε και θέλει να εκτισει την ποινην του οπου γουσταρει και εχει την απαιτηση το κρατος να τον υπηρετει.Ενας ακομη ΚΑΛΠΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ για τις αριστεραντζες που τον στηριζουν με σκοπο να χτυπησουν την κυβερνηση και το κρτἂτος. Και σεις παιχζετε το παιχνιδι τους.Ντροπη σας !!!

    Και στην τελική ακομη και ετσι να εγινε , οπως το φαντασθήκατε το έργο, παλι μαγκας ειναι ο ΘΟΣΩΡΟΣ Ο ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ , τους ξεφτίλησε αφου οι ηθικοΊ αυτουργοΊ της ιστορίας ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ και τα σαϊνια του ΚΚΕ αναγκαστηκαν να σκύψουν και με δημοσιες ανακοινώσεις τους να καταδικασουν την βία που οι ιδιοι προκάλεσαν

    Αντε γεια , καλή χρονιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι ακριβώς δουλειά κάνει ο πρόεδρος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 6.33 Βγάλε την κουκούλα και έλα να σου πούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε σεις κολόμαγκες,
      Ρώτησε τι δουλειά κάνει και όχι να γνωριστειτε.
      Αν δεν δουλεύει, πείτε, παίρνει τα διάφορα pass που δίνει ο Αρχηγός του.
      Κακό είναι;

      Διαγραφή
  7. Είναι ανοησία σε ένα δημοκρατικό πολίτευμα, που δεν υπάρχει λογοκρισία, να δημοσιεύονται ανώνυμα σχόλια και ο κάθε ένας εκ του ασφαλούς να αμολάει την κάθε παπάρα του και να νομίζει ότι κάτι κάνει...
    Ένας από όλους αυτούς, δεν φοράει παντελόνια και να τολμήσει να πει επώνυμα την γνώμη του?
    Στον φουκαριάρη, φοβιτσιάρη ανώνυμο τις 6.33 μ.μ. να του προτείνω, να ανέβει στο cityzen, ότι ώρα θέλει για να δει τι δουλειά κάνει ο Πρόεδρος.
    Στον άλλον τον φουκαριάρη ανώνυμο του 7.32 μ.μ. που μιλάει για προβοκάτσια, αν είχε λίγο μυαλό, θα διάβαζε στο αναρχικό σάιτ athens.indymedia.org ,ότι η Η ομάδα Ονειροβάτες του χάους ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση στην οικία του προέδρου της ΝΟΔΕ Σερρών Θόδωρου Καμπουρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  8. Aλλού είναι η ανοησία κ. Δήμο και όχι στην ανωνυμία.
    Επειδή κάποιος μιλάει ή γράφει επώνυμα εκ προοιμίου πρέπει να τον πάρουμε στα σοβαρά;
    Η μπουρδολογία είτε επωνυμία εκφράζεται είτε επώνυμα, μπουρδολογία παραμένει.
    Τώρα εάν εσείς εκλαμβάνετε σοβαρά κάθε ''ανώνυμη ΠΑΠΑΡΑ'' όπως γράφετε, τότε πρόβλημα το έχετε εσείς και η δημοκρατία σας.

    Το τι δουλειά κάνει ο Καμπούρης εδώ και χρονια και πολύ πριν το CITIZEN το ξέρει όλη η πολη, δεν εχει ανάγκη ο Θόδωρος να απολογείται σε κανεναν, ούτε χρειάζεται αυτοκλήτους συνηγόρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν είναι θέμα ποιόν παίρνω εγώ στα σοβαρά και ποιόν όχι κ.Ίακχε, γιατί από τα γραφόμενα τους καταλαβαίνω και την σοβαρότητα και προσωπικότητα τους. Με ενοχλεί όμως να βλέπω και σε άλλες δημοσιεύσεις σας, που ακόμα και σε απλά θέματα, όλοι σχολιάζουν ανώνυμα. Όταν γράφει κάποιος ανώνυμα και βρίζει ακόμα και εσάς, δεν είναι μαγκιά και εξυπνάδα, αλλά δειλία, έλλειψη αυτοπεποίθησης και δημοκρατικού ήθους.
    Σίγουρα και δεν έχει ο Καμπούρης ανάγκη υπεράσπισης, γιατί τόσο εγώ όσο και όλη η πόλη τον γνωρίζουν από παιδί που εργαζόταν μέρα νύχτα, αλλά ήθελα να την βγω σε εκείνο τον ανόητο, ανώνυμο, που είχε την απορία.
    Την καλημέρα μου και την συμβουλή μου αν θέλετε, εξυβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια ανώνυμων σχολιαστών, καλά θα είναι να μην δημοσιεύονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. '
    Αγαπητέ Δήμο ,

    όπως διαπίστωσες τα σχολια που αφορούν την δημοσία παρουσία των προσώπων που ασκούν οποιαδήποτε μορφης εξουσία , εφόσον δεν ειναι υβριστικά δημοσιεύονται αυτούσια ή λογοκρίνονται αφού αφαιρεθούν οι απαράδεκτοι χαρακτηρισμοί εφόσον καταγγέλλονται αξιοπρόσεκτα περιστατικά που χρήζουν διερεύνησης. Το εμφανώς προβοκατόρικο ερώτημα το δημοσιεύσα και ο δράστης πήρε τις απαντήσεις του. Δεν ειναι θεμα δημοκρατίας η επώνυμη έκφραση σε καμία περίπτωση. Όταν κάποιος ασκών εξουσία , υποπίπτει σε συνεχείς παραλήψεις καθήκοντος που προκαλούν το δημόσιο περι δικαίου αίσθημα και τον αποκαλεί κάποιος ανώνυμα "ΛΑΜΟΓΙΟ" δεν τον υβρίζει με δόλο και σκοπό να τον δυσφημήσει αλλα με αιχμηρό τρόπο τον ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΤΗΣΘΕΙ. Αλλωστε εχει υποχρέωση να απαντήσει και αν εχει δίκαιο να αποστομώσει τον "υβριστή" του. Τέτοιο παράδειγμα ειναι ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΗΣ SEREXPO προεξέχοντος του Προέδρου του Επιμελητηρίου που ακόμη δεν έχουν κάνει τον οικονομικό απολογισμό της διοργάνωσης. Φταίει ο κοσμος που τους κράζει ; Σίγουρα ΟΧΙ.

    Αλλωστε όπως παρατήρησες δημοσιεύω και σχολια που ειναι εναντίον μου ... . διότι στην "δημοκρατία σας" στην οποία ενώ δεν πιστεύω και οι ανώνυμοι έχουν δικαίωμα να ομιλούν και αναλόγως να κρίνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προφανώς έχουμε διαφορετική αντίληψη για το περί δικαίου αισθήματος... Άλλο η καλόπιστη κριτική στα δημόσια πρόσωπα και άλλο οι τηλεδίκες, τις οποίες απεχθάνομαι και δεν παρακολουθώ και οι ΜΜΕδίκες. Όταν αποκαλείς τον άλλο και μάλιστα ανώνυμα και εκ του ασφαλούς ΔΕΝ είναι κριτική, αλλά απόδοση εισαγγελικής κατηγορίας και δικαστικής καταδίκης. Όποιος έχει στοιχεία για τον οποιονδήποτε στον Εισαγγελέα.... Αλλά ξέρετε τι κάνει ο ανώνυμος Εισαγγελάτος (κατά το Ευαγγελάτος), σου λέει και η Δικαιοσύνη είναι διεφθαρμένη και ελεγχόμενη και καθάρισε ο καθαρός με την ετυμηγορία του.
    << Ρε σεις κολόμαγκες, Ρώτησε τι δουλειά κάνει και όχι να γνωριστειτε.>>, σχολιάζει ο ανώνυμος , που δεν είναι αυτός κωλόμαγκας.
    Κατά τα λοιπά, καλός και χρήσιμος ο έλεγχος της πάσης φύσεως Αρχής και εξουσίας, αλλά σε ευπρεπή πλαίσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ