Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023

ΜΑΛΛΙΑΡΑΣ : Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΤΡΑΙΝΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΖΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ 


Ουτε στο πιο απίθανο όνειρό του φανταζότανε ο Μαλλιαράς ότι θα γίνει ποτε στην ζωή του Προέδρος στο Επιμελητήριο,  όμως απο του πουθενά  ένεκα μιας καραμπόλας που προκάλεσε ο Γούνας,  βρέθηκε επικεφαλής των Σερραίων Επαγγελματοβιοτεχνών ενώ παράλληλα είναι και Περιφερειακός Σύμβουλος του ανύπαρκτου ''Μακεδονάρχη'' Τζιτζικώστα.

Μια μέτρια παρουσία εκτός τοπου και χρόνου απλός θεατής της οικονομικής αιμορραγίας της τελευταίας μονίμως Περιφερειακής Ενοτητας της χώρας. Στον μεγαλύτερο Δημο της οποίας υπάρχει ένας οργασμός απευθείας αναθέσεων  συνεχώς αυξανόμενος σε ένα κλειστό κύκλο ΑΦΜ τοπικών επιχειρηματιών και κυρίως σε επιχειρήσεις εκτός Σερρών σε Αθήνα , Θεσσαλονίκη και αλλού κατά σκανδαλώδη τρόπο.

Θέλω να θυμίσω στον κ. Πρόεδρο του Επιμελητηρίου και της ένοχης ΕΠΑΝΕΣΕΡ ότι σύμφωνα με το άρθρο 62 (Ν. 4497/2017), «Σκοπός των Επιμελητηρίων, μέσα στα όρια της χωρικής ενότητας όπου ασκούν τις αρμοδιότητές τους, είναι: α) η προστασία και η ανάπτυξη του εμπορίου, της βιομηχανίας, της βιοτεχνίας, των επαγγελμάτων, του τομέα παροχής υπηρεσιών, των εξαγωγών και κάθε κλάδου της οικονομίας, σύμφωνα με τα συμφέροντα και τους στόχους της εθνικής οικονομίας για την ανάπτυξη και την πρόοδο αυτής. 

Ηδη ο κοσμος της αγοράς των Σερρών άρχισε να εξοργίζεται απο την διοχευτευση χρήματων που έχει ανάγκη  η τοπική επιχειρηματικότητα και καταλήγουν σε τσέπες "μουσαφίρηδων''. Βέβαια οι κακές γλώσσες λένε ότι μονο έτσι κουκουλώνονται οι μίζες, αλλα εγω δεν τις πιστεύω αυτές τις κακοήθειες.

Μήπως κ. Πρόεδρε, πρέπει να απασχολήσει το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΒΕΣ το ζήτημα και να γίνει μια συζήτηση με την Δημοτική Αρχή ή εστω με τον Ντόντο Vas ρε παιδί μου , που ''μιλάει'' την γλώσσα της αγοράς  ώστε να ορθολογιστεί η κατάσταση; 

Διότι ακούστηκε ότι ο Δήμος με απευθείας ανάθεση προμηθεύτηκε προϊόντα απο επαγγελματία της Θεσσαλονίκης ενώ Σερραίος έμπορος ειναι ο αντιπρόσωπος στην Βόρειο Ελλάδα της  εταιρείας που τα παράγει.

Εσυ Μακη Τενεκετζή που είσαι και της αγοράς τι λες επ' αυτου ;

Καλή η φιέστα της SEREXPO δεν λέω,  αλλά κάπου κάπου να κάνουμε και ''ΤΑΜΕΙΟ''


9 σχόλια:

  1. Αυτός μας δουλεύει όλους. αφού τα βρήκε με το λαμογιο τον δραμινο και μοιράστηκαν την προκαταβολη, τα βρήκε και με τον γούνα και μοιράστηκαν και τα λεφτά που δεν έδωσε ο κυλικειαρχης για την εξπο. δικό του τραίνο θα πάρει από τις μίζες. και μετά εμείς θα τον βλέπουμε να φεύγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανύπαρκτος και επικίνδυνος . Τον έφαγε ο Δραμινός τα χρήματα των Σερραίων 6000 χιλ ευρώ και δεν παραιτήθηκε . Φέσωσε τον Δήμο Σιδηροκάστρου και είναι ακόμα πρόεδρος . Ντροπή . Να επέμβει εισαγγελέας . Τον περιμένουμε στο Σιδηρόκαστρο το λαμόγιο . Μας φέσωσε και έφυγε νύχτα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα έχουν κάνει πουτανα όλα στο επιμελητήριο! Όλα τα ξεφτέρια μέσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρωτη φορα ειδα σε ευχες :" ο Προεδρος, ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΛΛΙΑΡΑΣ, και το διοικητικο συμβουλιο σας ευχονται ... " τσιπα μηδεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φαΐ , ΠΑΟΚ και καλοπέραση το Μότο του Μαλιαρά. Προσωπικότητα μηδέν , η λαμόγια στο καθημερινό του πρόγραμμα. Με λίγα λόγια επικυνδινος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το παρατσούκλι του είναι Αντιπρόεδρος του Έδεσσαικου . Εκείνος ο παλαβός που δεν μπορεί να μιλήσει ελληνικά και Σταθμάρχης που κοιμάται και βλέπει τα τραινα να περνάν . Το λαμόγιο που τον λένε ρωτήστε στο Σιδηρόκαστρο ; Τον ψάχνουν και θα επέμβει εισαγγελέας άμεσα για την κατάχρηση που έκανε το λαμόγιο . Είναι ποινικό αδίκημα με τελεσίδικη απόφαση δικαστηρίου . Δομουχτσιδη μιλά γιατί θα την φας και εσυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαμός έγινε σήμερα στο Εβες το πρωί . Πήγε ο ΓΟΥΝΑΣ και ζήτησε να μας ενημερώσει η επανεσερ για όλα τα έξοδα της εταιρείας και να μας πει η επανεσερ γιατί πληρώνει ο Μαλιαρας από το Σπιτη του και όχι ταμίας της επανεσερ . Απίστευτα πράγματα μάθαμε σήμερα το πρωί από τις καταγγελίες του Γουνα προς τον Μαλιαρα και επανεσερ . Δυστυχώς δεν τα ξέραμε . Μετά το σκάνδαλο μαλιαρα σε εμάς στο Σιδηρόκαστρο που μας φέσωσε σκάει σκάνδαλο στο Επιμελητήριο με τον Μαλιαρα . Όλοι τους Ν Δ ψηφίζουν αυτοί . Ντροπή τους που τρώνε χρήματα επαγγελματιών . Και τα χρήματα του Αργύρου από ότι μάθαμε δεν τα επέστρεψε ο Δραμινός στον Μαλιαρα . Ντροπή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΔ Σκάνδαλα παντού . Ολοι στελεχοι της ΝΔ . Μαλιαρας κομματόσκυλο του Τζιτζικωστα και του Χατζηβασιλείου . Βουτηγμένος στα Σκάνδαλα . Όπου πάει τα ρημάζει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μήν γράφετε για τον Γούνα,γιατί αυτός ο τεράστιος παράγοντας κάνει τον κόσμο να γελά και το έχει τόσο ανάγκη .Όλοι θέλουν έναν καραγκιόζη και μεις που τον έχουμε μην το χάσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ