Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

ΣΗΜΕΡΑ Η ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ... ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ

 ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ  ''ΑΣΤΕΡΙΑ''


ΚΑΤΙ "ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ"
ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ

                                                                                    


 ΘΠΥΡΟ , το χάσατε τι στοίχημα με την καθημερινότητα των Δημοτών, αριστεύσατε  στην αμετροέπεια , στην ανότητη έπαρση  και την παραπληροφόρηση.

 Αριστεύσατε μας έλεγες στον δημοσιονομικό έλεγχο και ας βαθμολογηθήκατε από τον Σταμπούλογλου με άριστα το 5 μόλις με 3 (δηλαδή λειτουργεί ο Δήμος υποφερτά) και πάλι χάρη σας έκανε ο αξιολογητής,  όταν σήμερα ομολογείτε ευθαρσώς στο Εγχειρίδιο της Λογοδοσίας του Δημάρχου (σελίδα 27)  ότι μολις το 50% των αιτημάτων των Δημοτών κατορθώσατε να διεκπεραιώσετε, δηλαδή κυρ φροντιστή με άριστα το 5 βαθμολογήσατε τους εαυτούς μόλις με 2,5 !!!! Αν το κατάλαβες η επίδοσή σας ειναι απελπιστικά οικτρή.

Μείνατε ανεξεταστέοι κυρ Καθηγητή ...  γκε γκε                              


6 σχόλια:

  1. Τι λογοδοσία και αηδίες.
    Θα μας πει πως υλοποιεί τα έργα που ενέταξε ο Αγγελίδης.
    Επίσης να μας πεις, για το κολυμβητήριο, τα σχολικά κτήρια (ξέρεις εσύ), για το δημοτικό γήπεδο, για το πάρκο (της Κορνουάλης) στον Λευκώνα, για την πολιτεία των ευχών, και μην ξεχάσεις να μας πεις για τις απευθείας αναθέσεις, μην ξεχάσεις να ευχαριστήσεις και τον Φωτιάδη για την συμπόρευση, και τέλος να δώσεις τα εύσημα στον Χρυσανθίδη για την μεταγραφή.
    Ιδέες ρίχνω, αν θέλεις τις αξιολογείς ή τις προσπερνάς.
    Προχώρα Αλέκο, ξέρεις εσύ, όπως ξέρει και η Αλεξάνδρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλέκο,
    μην ξεχάσεις να ευχαριστήσεις και το serresbomb, το οποίο αποτελεί έναν ιδιαίτερα επιτυχημένο συνοδοιπόρο, ένα αναπόσπαστο τμήμα και στέλεχος της πορείας σου, τζάμπα να υποθέσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το δικαστήριο για το αδικοχαμένο παιδάκι ποτε θα ξεκινήσει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρυσάφη δολοφονε της εμπιστοσύνης μας Χρυσάφη δολοφονε των προσδοκιών μας Χρυσάφη δολοφονε της αλήθειας Χρυσάφη δολοφονε της τιμιότητας Χρυσάφη δολοφονε της αυτοδιοίκησης Χρυσάφη δολοφονε της πόλης Χρυσάφη δολοφονε της παράταξης που σε στήριξε Χρυσάφη δολοφονε των δημοτικών συμβούλων σου Χρυσάφη δολοφονε των συνεργατών σου Χρυσάφη δολοφονε....... τράβα για το σπίτι σου απάλλαξε την πόλη από την παρουσία σου για να μπει και πάλι πριν από σένα σε τροχιά ανάπτυξης και δημιουργίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ εύστοχα ο 3:52 μ.μ επισημαίνει, ότι ο Χρυσάφης μην ξεχάσει να ευχαριστήσει και το serresbomb, που πράγματι κάνει όλη την βρώμικη δουλειά υπέρ του Χρυσάφη με προκλητικό και αηδιαστικό τρόπο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λογοδοσία Δημάρχου με μια ανύπαρκτη αντιπολίτευση, όπως είναι αυτή του Δήμου Σερρών είναι ένα ευχάριστο βράδυ ακόμη και για έναν Δήμαρχο σαν τον Χρυσάφη τον Δήμαρχο για ΦΡΟΥ-ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ, που δεν έχει να παρουσιάσει κανένα ορατό έργο, εκτός από λουλούδια και φιέστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ