Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023

ΠΟΙΟΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΠΟΙΟΝ ΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ;

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ;


Διαβάστε την ανακοίνωση του Δ.Σ. της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών του Νοσοκομείου Σερρών: και θα φρίξετε :


Την Παρασκευή 30/12/2022 το απόγευμα ο Διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής έλαβε εισαγγελική εντολή για την “λήψη των αναγκαίων κατάλληλων μέτρων και την διενέργεια κάθε αναγκαίας ιατρικής πράξης και θεραπείας που κρίνονται επιβεβλημένες από τους θεράποντες ιατρούς για την υγεία και ζωή του κρατουμένου”.

Με δεδομένη την επιμονή άρνησης του ασθενούς να δεχθεί ιατρική βοήθεια, ο μόνος τρόπος να γίνει αυτό είναι με περιοριστικά μέτρα της κίνησης του ασθενή, δηλαδή σωματική καθήλωση.

Το μοναδικό νομοθετικό πλαίσιο που υπάρχει στη χώρα για την ακούσια περίθαλψη και καθήλωση ασθενούς είναι για ψυχιατρικούς ασθενείς και τα κριτήρια και προϋποθέσεις είναι αυστηρά και σύμφωνα με τις κατευθυντήριες αρχές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την πρόληψη βασανιστηρίων και της απάνθρωπης και ταπεινωτικής μεταχείρισης ή τιμωρίας (CPT).Ως γιατροί δεσμευόμαστε από τον κώδικα ιατρικής δεοντολογίας σύμφωνα με τον οποίο ο ιατρός δεν επιτρέπεται να προβεί στην εκτέλεση οποιασδήποτε ιατρικής πράξης εάν ο ασθενής έχει ικανότητα για συναίνεση.

Ως γιατροί θλιβόμαστε να βλέπουμε έναν νέο άνθρωπο να θέτει τη ζωή του σε κίνδυνο χωρίς να μπορούμε να τον βοηθήσουμε, αλλά σεβόμαστε την προσωπική του επιλογή.


Κανονικά εδω έπρεπε να τελειώνει το Δελτι\ίο Τύπου του Δ.Σ. της Ενωσης των Γιατρών του Νοσοκομείου Σερρών, ως θεσμικού οργάνου επιστημονικού προσωπικού. Αν' αυτού με έκληξη διαβάζουμε ενα αντιπολιτευτικό πΑραλλήρημα κατα του Κράτους με στοχιο την Κυνβερνηση με θολοκουλτουριακη ρητορική και ορολογία αναρχοαριστεράντζας , μεταξύ Ανταρσία, ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ, Στην ουσία οι γιατροί μας υιοθέτησαν πληρως τις απόψεις  ενός παραβατικού που εχει καταδικαστεί από την Πολιτεία, φυλακίστηκε και νομιζει ότι είναι ''φιλοξενουμενος'' που εχει δικαίωμα να επιλέγει τους τόπους διαμονής του, όπως του καπνίσει. 


Εντάξει καταλαβαίνουμε την κομματική σας θλίψη για το βλαστάρι σας αλλα εαν θέλετε να του συμπαρασταθείτε  να πάτε στην πορεία διαμαρτυρίας και οχι να μας ζαλίζετε με τις στρεβλές αντιλήψεις σας και τους παραλογισμούς σας. Δημόσιοι Υπάλληλοι είστε και οχι κομματικός στρατός ντελάληδων του Περισσού και της Κουμουνδούρου 


Και εφόσον σέβεστε την προσωπική του επιλογή  γιατί καταφέρεστε κατά του κράτους, με την άκρατη και ακατάσχετη μπουρδολογία σας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ