Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

''ΕΝΟΡΚΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ" ... ΟΥΔΕΝ ΝΕΩΤΕΡΟΝ κ. ΔΗΜΑΡΧΕ ;

KΑΙΡΟΣ NA KANOYME ΤΑΜΕΙΟ κ. ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ ΔΗΜΑΡΧΕ,
 ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ;

   


ΠΟΤΕ ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ  ΔΙΕΝΕΡΓΗΣΕΙ 
ΤΗΝ ΕΝΟΡΚΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ;

Επειδή υπάρχει μια ανησυχία στην κοινή γνώμη
μπορείτε κ. Δήμαρχε λαλίστατε στα ανούσια ... 


... και σιωπηλέ (βουβός) στα μείζονα να δημοσιοποιήσεις το έγγραφο με την υπογραφή σου και την εντολή σου προς το Πειθαρχικό Συμβούλιο ή σε κάποια άλλη αρμόδια Αρχή. 

Υ.Γ. Δεν πιστεύω τώρα να ενοχληθεί η Ομάδα Καταστολής Συμμαχίας (Κ.Ο.Σ.) και να κάνει αστείες παρεμβάσεις του πληκτρολογίου ;


15 σχόλια:

  1. Έδωσε εντολή για ένορκη διοικητική εξέταση ο "Χαλβάς"?
    Έμεινε χρόνος από την φιγούρα και τις selfie?
    Έμεινε χρόνος από την
    ρεμούλα των απευθείας αναθέσεων?
    Εμεινε χρόνος από το να συντονίζει την ¨ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΑΧΙΑΣ", ή δεν έχει καμία σχέση?
    Έμεινε χρόνος για να σκεφτεί, αλλά αυτός ασχολείται με το CONSORTIUM ΤΩΝ LED (έγραψες πάλι Σπύρο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Χρυσάφης έδινε γραμμη στον ΙΑΚΧΟ να γράφει για το Επιμελητήριο το 2011 και '12.
    Ο Αλεκάκος ήταν πίσω από τις συκοφαντίες του Ιακχου.
    Ο Χρυσαφακος ήταν μαζι με την Νάβαλη.
    Η Δίωξη τότε κατέγραψε ολα τα μυνήματα μεταξύ τους. Θέλετε να τα δωσω στην δημοσιότητα, να θαυμάσετε το ήθος του Δημαρχάκου σας και της ντεμοσιογκραφου σας;

    Θα το βάλεις το σχόλιο μου "Ιακχε";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. iakxe κυκλοφορεί έντονα ότι ο κύριος Τσιμερίκας δεν θέλει κοντά του τον Κουφοτόλη γιατί παίρνει μηνύματα ότι του κάνει κακό.
    Ξέρεις κάτι εσύ γιατί ανησυχώ για τον συνδυασμό.
    Είμαι με τον κύριο Τσιμερίκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για να μάθουν την αλήθεια οι πολύ λίγοι που σας διαβάζουν έχουμε και λέμε για τον φουκαρά Τσιμερίκα που τον βάλανε μπροστά.
    Πρώτον τον Σωρηριάδη ο Χρυσάφης δεν τον έκανε διευθύνοντα σύμβουλο τον έστυψε σαν το λεμόνι και τον πέταξε σαν λεμονόκουπα.
    Από τότε υπάρχει το μίσος και το αίσθημα της εκδίκησης του Σωτηριάδη προς τον Δήμαρχο.
    Και βρήκε τον Τσιμερίκα για να βγάλει τα απωθημένα του.
    Αθώο μου παιδί Τσιμερίκα.
    Δεύτερον τον Κουφοτόλη τον υποσχέθηκε ότι θα τον κάνει Γενικό του Δήμου.
    Τον είχε ένα μήνα στο γραφείο για να μαθητεύσει παρά του Σοφοκλέους.
    Τον ξεγέλασε και το έδιωξε και από τότε έβαλε στόχο της ζωής του να τον εκδικηθεί με τα μακρινάρια - σεντόνια αντιπολιτευτικά δημοσιεύματα που κανένας δεν τα διαβάζει και τώρα σπρώχνει κι αυτός τον φουκαρά Τσιμερίκα.
    Τρίτον εσύ iakxe δεν πήρες τίποτα από την πίτα, μόνο γαυγίζεις και περιμένεις τον Τσιμερίκα "Δήμαρχο" ( κούνια που σε κούναγε) , να γλείψεις κανά κόκκαλο.
    Παράταξη αρπακτικών, είστε ότι χειρότερο υπάρχει για την τοπική αυτοδιοίκηση.
    Ρουφιανόπαραταξη...
    Να δημοσιευτεί παρακαλώ γιατί δεν είναι η δική μου αλήθεια αλλά η κοινή αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πριν ανοίξεις το στόμα και εκφέρεις ανοησίες να έχεις στο νου ένα ιατρείο στη Γενεύη μπροστά στη λίμνη. έτσι θα σκεφτείς ότι τα γνήσια ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ φυγαδευουν τις μίζες στην αλλοδαπή και στηρίζουν την εκεί αγορά.

      Διαγραφή
  5. Ψιφιζο αλεκο ινε το καλιτερη Διμαρχο πυ εχι Ι πόλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στον 10:46 μ.μ.
    Μετά από την ιστορική αναδρομή που έκανες, έτσι όπως σε βολεύει, να υποθέσουμε με μεγάλη ακρίβεια ότι, εσύ είσαι ήδη τοποθετημένος και καλά αμειβόμενος από τον Αλέκο, και μέσα στα καθήκοντα σου είναι να ενεργείς και ως τρόλ.
    Να υποθέσουμε ότι είσαι και μέλος της ΣΥΜΑΧΙΑΣ, που απειλεί με ξυλοδαρμούς, και στοχοποιεί πρόσωπα.
    Και τώρα επειδή γνωρίζεις πολλά, πες μας την άποψη σου για την βιομηχανία των απευθείας αναθέσεων 2.000.000 ευρώ το 2022, και την 12ετή σύμβαση για LED, με την μια και μόνη προσφορά, και την άρνηση των υπηρεσιακών του Δήμου να μπλεχτούν στο σκάνδαλο.
    Όχι τίποτα άλλο, αλλά επειδή είσαι ενήμερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μάλλον ήρθε η ώρα να τελειώσει αυτό το παραμύθι.Προκαλω λοιπόν τον Δήμαρχο Χρυσάφη μπροστά μου παρουσία δύο μαρτύρων φίλων του και μπροστά σε κάμερα (για να προβληθεί) να μας πει αν του ζήτησα ποτέ να με κάνει διευθύνοντα σύμβουλο στο αυτοκινητόδρομιο η οποιαδήποτε άλλη θέση.Διαφορετικα έχω τον τρόπο να αποκατασταθεί η αλήθεια αλλά θα πονέσει περισσότερο.Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε ποτέ ο Δημαρχος υποσχέθηκε θέση στον κ. Σωτηριάδη ούτε ποτέ ο Κ. Σωτηριάδης ζήτησε κάποια αντιπαροχή για την στήριξη του. αυτή είναι η αλήθεια.

      Διαγραφή
  8. Οι παρατρεχαμενοι του Χρυσάφη έχουν πάθει Κολούμπια με την υποψηφιότητα του Τσιμερικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κολούμπια :Χώρα Η.Π.Α.
    Επίσης Ανδρικά ρούχα Κολούμπια
    Γυναικεία ρούχα Κολούμπια.
    Άρα οι παρατρεχάμενοι του Χρυσάφη έπαθαν κάτι από τα ανωτέρω χαχαχα
    Κολούμπρα είναι βρε σάψαλε που σημαίνει έπαθαν δυνατό σοκ από την υποψηφιότητα του μεγαθήριου Τσιμιρίκα που θα σαρώσει στις εκλογές φτάνοντας το 6%
    Το συμπέρασμα συνάγεται από αυτά που γράφετε εδώ μέσα σαψαλίγκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  10. Προς τον Ανώνυμο Παντογνώστη κατά κοσμον Θπυρο (31 Ιανουαρίου 2023 στις 10:43 μ.μ.)

    "Τρίτον εσύ iakxe δεν πήρες τίποτα από την πίτα, μόνο γαυγίζεις και περιμένεις τον Τσιμερίκα "Δήμαρχο" ( κούνια που σε κούναγε) , να γλείψεις κανά κόκκαλο. Παράταξη αρπακτικών, είστε ότι χειρότερο υπάρχει για την τοπική αυτοδιοίκηση. Ρουφιανόπαραταξη...Να δημοσιευτεί παρακαλώ γιατί δεν είναι η δική μου αλήθεια αλλά η κοινή αλήθεια."

    Απάντηση-1 : Όπως βλέπεις ο Ιακχος δημοσιευει τα πάντα ... και ειδικά αυτό το σχόλιο στο οποίο περιγράφεις τον άθλιο και ποταπό χαρακτήρα του Αλέξανδρου Χρυσάφη.

    Απαντηση-2 : Σε ότι αφορά τις φαντασιώσεις σου για τον Ιακχο σε πληροφορώ ότι δεν ανήκω σε καμία παράταξη. Απλα είμαι γηγενής Σερραίος που πονάει την πολη του , που σήμερα καταστρέφεται απο τους χωριαταραίους.
    Απο καμία πίτα δεν διεκδίκησα τίποτε, τόσα χρονια που λειτουργω το blog αν και δέχθηκα πολλές προτάσεις κατα καιρούς (ολη η πιάτσα το γνωρίζει αυτό) και πολύ περισσότερο το αφεντικό σου ο Ντημαρχος. Οσο για την αναφορά στην Ρουφιανόπαραταξη και τα περι αρπακτικών προφανώς αναφέρεσε στην Συμμορία Σερραίων που σήμερα διοικεί τον Δημο με μεθόδους Μαφιας όπως κατηγγηλε και ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου και σήμερα υποψηφιος βουλευτης του ΠΑΣΟΚ. Ο Τσιμερικας ακόμη δεν δημιούργησε Δημοτική Παράταξη ...

    Το IQ των Συμμάχων επιβεβαιώνεται ότι βρίσκεται σε χαμηλή πτήση για ακόμη μια φορά.🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αλέκο εγώ ψήφησα συμμαχία θες να σου πω ποιους ψήφισα; αυτούς που έχεις στην απέξω... Πήρες Χατζημαργαριτη Χρυσανθίδη που ούτε να τον ξέρουμε δεν θέλουμε και Χραπα... Ετοιμάσου για τις κυρώσεις... Αν είσαι εσύ μια φορά έξυπνος αυτοί που αδίκησες είναι 20 φορές πιο έξυπνοι από εσένα... Ετοιμάσου για μεγάλη ήττα αποτυχημένε Δήμαρχε.... Είχες όλα τα Φώντα να γίνεις ο καλύτερος και κατάφερες να είσαι μακράν ο χειρότερος.... Πήρες στο λαιμό σου τον Δήμο και τον Καραμανλή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Αλέκος ξέρει την αλήθεια και τρέμει. Έδιωξε την γυναίκα του Αγγελίδη και άφησε την υπηρεσία γυμνή για να κάνει το χατίρι του φίλου του Στέφανου. Φονιάδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ