Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023

ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ Ο TΡΑΓΙΚΟΣ "ΜΕΤΑΝΙΩΜΕΝΟΣ" ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ


  ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ... ''ΦΤΑΕΙ ΜΟΝΙΜΩΣ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ''

"Απολογητική,  αυτοκριτική  χροιά είχε η τοποθέτηση του δημάρχου Σερρών Αλ. Χρυσάφη στη συνεδρίαση του Δ.Σ. Σερρών το βράδυ της Τετάρτης 11 Ιανουαρίου. Ο δήμαρχος Σερρών  τοποθετήθηκε συνολικά με αφορμή το τραγικό συμβάν της   5ης Δεκεμβρίου στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 11χρονου μαθητή", αναφέρει στο άρθρο του ο Δημήτρης Νατσιος.

Μόνο που τα γεγονότα δεν ήταν ακριβως ετσι !!!! 

Ο Δήμαρχος δεν απολογήθηκε για τίποτε , έκανε μόνο την αυτοκριτική του στον επιεικώς απαράδεκτο τρόπο που χειρίστηκε επικοινωνιακά τραγικό γεγονός αποδίδοντας δίκην εισαγγελέως ευθύνες στον εργολαβο και τον Διευθυντή του Σχολείου, δηλώνοντας μαλιστα στα πενελλήνιας εμβελειας τηλεοπτικά μέσα οτι ο Δήμος θα στραφεί και δικαστικά εναντίον τους !!! και επέρριψε ευθύνες στην Πολιτεία !!!για ελλιπή χρηματοδότηση. ht

Μόνο που το συμβάν δεν είναι απόρροια της ελλιπούς κρατικής επιδότησης  αλλά προφανώς ανεπάρκειας , παραλήψεων ή  λαθών κατά την εκτέλεση της σύμβασης για την οποία αποκλειστική ευθύνη εχουν οι δυο συμβαλλόμενοι, ο ανάδοχος και ο Δήμος και όχι ο Διευθυντής του Σχολείου. 

Υποστήριξε εν συνεχεία ο Δήμαρχος ότι ακόμη και σήμερα οποιαδήποτε εκτίμηση είναι παρακινδυνευμένη δεδομένου ότι είναι σε εξέλιξη η προανακριτική διαδικασία των αρχών( Δικαιοσύνη και αστυνομία), ομως δεν ανέφερε τίποτε σχετικά με την διερεύνηση που συμβαντος από την Ενορκη Διοικητική Εξεταση την οποια ο ιδιος διεταξε ως όφειλε εστω και καθυστερημένα.


8 σχόλια:

  1. Ο Χρυσάφης είναι ένας υποκριτής, μικροψυχος, εμπαθής, θεατρίνος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν χρειάζεται να πείσει... τους αγοράζει με τα δημόσιο χρήμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια αρσενική Μάρθα Βούρτση.
    Αμάρτησα για το παιδί μου ( μετάφραση: Τώρα που κατσικωθηκα δεν το κουνάω, μέχρι και τον πολιτικό καραγκιόζη θα κάνω, θα κλάψω, θα με λυπηθούν, θα δώσω και καναδυό απευθείας αναθέσεις, θα τα βρώ και με τα κανάλια).
    Τόσο πολιτικά γελοίος, χωρίς ενσυναίσθηση.
    Δεν ξεχνάμε Αλέκο, δάσκαλοι είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αμετανόητος και επικίνδυνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι τόση η κολοπιλάλα του Χρυσάφη, που κάθε μέρα, μέρα παραμέρα, κάνει και μια σύσκεψη, τι να λένε άραγε, με την εκπαιδευτική κοινότητα, και τους εκλεγμένους συνδικαλιστές.
    Οτι και να κάνεις Αλέκο, εμείς θα είμαστε εδώ για να θυμίζουμε στον Σερραικό λαό το πόσο ολίγιστος είσαι, το πόσο ανέτοιμος να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις είσαι, και το κυριότερο το πόσο ανεύθυνος είσαι.
    Θα θυμίζουμε βέβαια την χρηστή διαχείριση στον Δήμο και στην ΔΕΥΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εσεις οι τεσσερις που γραφετε συνεχεια να αλλαξετε το ξυδι σε μπαλσαμικο γιατι θα καει η γλωσσα σας....ταγκαλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μην αγχώνεστε τόσο πολύ και έχετε τόσα πολλα ζόρια,όλα θα γίνουν οι εκλογές πλησιάζουν και τότε θα δείτε ποιος θα βγει δήμαρχος, εσάς που σας έχει καταβάλει τόσο άγχος. Υπάρχει ένας χρόνος περίπου ακόμη και το έργο του δημάρχου θα κριθεί στο τέλος της τετραετίας ας περιμένουμε λίγο ακόμη υπομονή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ