Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023

AΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΧΡΥΣΑΦΗ ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ

O ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΔΗΣ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ''ΑΛΕΞΑΝΔΡΩΝ'' ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ


Μεσα σε 10 λεπτά ο ανεξάρτητος πλέον Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Καδής σε μια χαλαρή συνεντευξη ήταν καταπελτης και αποδήμησε τον υπερφίαλο Δημαρχο  Αλεξανδρο Χρυσάφη και την Συμμαχία Σερραίων που αμφότεροι κατέρρευσαν σαν χάρτινοι πυργοι στα ματια των Σεραίων Δημοτών. 
  
Έντρομος και αμήχανος ευρισκόμενος σε αμηχανία ο Δήμαρχος Αλέξανδρος αδυνατώντας να απαντήσει στους δημοσιογράφους  στις σοβαρές καταγγελίες του Καδή ευρισκόμενος εκτός τόπου και χρόνου δήλωσε οτι θα απαντήσει θεσμικά στο Δημοτικό Συμβουλιο !!!!!

Τελικα όταν καταλαβε το ατόπημα του κρυπτώμενος επιστράτευσε τον έτερο Αλέξανδρο , τον Προεδρο του ΔΣ της ΔΕΥΑΣ , τον Χαλκιόπουλο να απαντήσει στις καταγγελίες του Καδή στο Δελτιο Ειδήσεων του ΔΙΚΤΥΟ και τον Δημηήρη Κώττα. 
Η καταληξη ήταν ακομη τραγικώτερη αφου ο Αλεξανδρος Χαλκιόπουλος μας θύμισε τον Αντιπροεδρο του Εδεσσαϊκού και φυσικά ολοκληρώθηκε το νεο ναυάγιο της Συμμαχίας

 

15 σχόλια:

  1. Η ιστορία επαναλαμβάνεται όπως έγινε το 2019 ένας ένας θα φεύγουν και θα πηγαίνουν στον Γ.Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ τέλειο Βίντεο με τους 2 καλύτερους Δημοτικούς Συμβούλους της Συμμαχίας αυτά τα ιερά τέρατα της πολιτικής Ματθαίου και Ζορμπάς Χατζηδημητριου! Αυτοί είναι το μέλλον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέλουμε Νίκο Κουφοτόλη της Κόλλια υποψήφιο,με τον γτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς 8.27 Οσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμασταρια.Οταν ανώνυμη σαβουρα γράφεις για κάποιον θα πρέπει να γράφεις και το όνομα σου.Ο Κουφοτολης είναι άρχοντας και όπου και να βάλει θα διαπρέψει αλίμονο σε σένα τιποτένιε που βρήκες χώρο για να βγάλεις την κακια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας βάλει ο γκρουεζας των Σερρών , ο κουφοτολης, έστω και μια φορά υποψηφιότητα κάπου, να ζητήσει σταυρό και θα δει τι μαύρο έχει να φάει.
      αλλά τολμάει ο τυφλοποντικας;

      Διαγραφή
  5. Νικο. Απάντησε τους τους βρωμιάρηδες μην κάνεις την πάπια. όλοι στο Λευκωνα γνωρίζουν ότι τις δύο φορές που πολιτεύτηκε στο Λευκώνα, βγήκε πρώτος τοπικός σύμβουλος και την άλλη πρώτος δημοτικός σύμβουλος . Αλλά ο βλάκας βλάχος παραιτήθηκε γιατί ήταν και δντης πολιτικού γραφείου και θεώρησε ότι δεν έπρεπε. Μακάρι να ξαναβάλει στο Λευκώνα για τον Λευκώνα. Και ας μην είναι Πόντιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν τολμάει να βάλει γιατί θα φάει πολύ μαύρο!
      έχει μάθει μόνο στα κουτσομπολιά και στα διαβαλματα, μόνο στο σκοτάδι λειτουργούν τύποι σαν κι αυτόν.

      Διαγραφή
    2. Πόσα πήρε στον λεύκωνα σαν πρώτος για πες μας μήπως 130 περίπου;;;ψήφους στον συνδυασμό του Γεωργιάδη και πες μας πόσα πείρε ο τρίτος στον συνδυασμό τότε του Φωτιάδη μήπως περισσότερα;;;; μην κάνεις το μαύρο άσπρο

      Διαγραφή
    3. Ποια η δυναμική του στον Λευκωνα μωρέ για πες μας εσύ που τα ξέρεις;;;; σε ψήφους πόσους πήρε και όχι με λόγια και εντυπώσεις;;; 126 σε έναν συνδυασμό που έβγαινε πάντα δεύτερος του Γεωργιάδη;;; βγήκε δήμαρχος γιατί αποσύρθηκε τότε ο Στέφανος τα ξεχνάμε;;; σε ένα χωριό που ψηφίσουν χιλιάδες πήρε 126 ψήφους αυτή είναι η δυναμική

      Διαγραφή
  6. Την ζημιά στον Τσιμερίκα την κάνει ο αντιπαθέστατος Κουφοτόλης.
    Όταν είδα τον Τσιμερίκα να γυρίζει στην πόλη με τον Κουφοτόλη απογοητεύτηκα.
    Είπα να τον ψηφίσω για να αλλάξουν τα πράγματα στον Δήμο.
    Αλλά με Κουφοτόλη θα γίνουν χειρότερα.
    Ποιος θα κυβερνά τον Δήμο ο Τσιμερίκας ή αντιπαθείς Κουφοτόλης που θέλει όπου μπλέκεται να κάνει κουμάντο.
    Μαύρο στον Τσιμερίκα για τους κακούς συμβούλους που έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο γυρολόγος των πολιτικών γραφείων;;;; αυτό τα λέει μόνο του όλα γυρολόγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σφάχτηκαν Τσιμερικας και Χρυσαφης και τον Δήμο τον πήρε η Βαρβάρα με 200εκ έργα από τον υπουργό που ο ανίκανος Χρυσαφης δεν μπόρεσε να υλοποιήσει. Βλέπω η Βαρβάρα 20 χρόνια Δήμαρχος να είναι... Με τους άχρηστους δεξιούς πουθεναδες. 200εκ έργα ποτέ δεν θα ξαναγίνουν στην πόλη και αυτοί έφαγαν τα μάτια τους μόνοι τους τόσο άχρηστοι μιλάμε... Κρίμα στον υπουργό Κρίμα κοιμάτε όρθιος και αυτός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ