Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023

ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ : Η ΑΡΙΑΔΝΗ ΚΑΛΕΙ ΒΑΡΒΑΡΑ

ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ 
ΤΟΝ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΙ 



ΒΑΡΒΑΡΑ , ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΛΑ Η ΑΡΙΑΔΝΗ  ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΠΛΙΑΣΤΙΚΟ ... ΕΣΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ; 

                  

25 σχόλια:

  1. Αδικο έχει η Αριάδνη σε όλα αυτά που γράφει?
    Η Βαρβάρα ήταν μέλος της οικονομικής επιτροπής η οποία ψήφιζε και αποδεχόταν την διαδικασία των απευθείας αναθέσεων.
    Αν δεν ήξερε τι ψήφιζε, τότε είναι μη ικανή να είναι δημοτική σύμβουλος, πολύ δε περισσότερο να θέλει να γίνει Αρχηγός.
    Αν ήξερε τι ψήφιζε τότε είναι πολιτικά ύποπτη.
    Αν την είχε παρασύρει ο "όφις", Βασιλάκης, τότε είναι για το σπίτι της.
    Ο Χρυσανθίδης δημόσια δήλωσε ότι όλα γινόταν και ήταν σε επίγνωση του αρχηγού του Φωτιάδη.
    Το ξεμπρόστιασμα και της Δημοτικής αρχής Χρυσάφη αλλά πολύ περισσότερο της εθελόδουλης πολιτικά αντιπολίτευσης, έγινε μετά τον διαγωνισμό, όπου υπήρξε ξεβράκωμα για τα κοστολόγια των ψεκασμών.
    Υπάρχει μια τεράστια διαφορά στο χρηματικό αποτέλεσμα.
    Το ερώτημα είναι:
    ΠΟΙΟΙ ΚΑΡΠΏΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΗΜΑΤΑ.
    Θα υπάρξει απάντηση?
    Διότι αν υπάρξει αλλαγή δημοτικής αρχής, που υπάρξει, αυτό είναι ένα από τα μεγάλα σκάνδαλα που θέλουν απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ιακχε, την συνέντευξη του ΚΑΔΗ στην Ναβαλη την είδες;;;;
    Τον "ξεβρακωσε" τον Αλέκο ο "χωριάτης" από το Σκουτάρι, και βγήκε ο Χαλκιόπουλος να δώσει απαντήσεις. Ο Χρυσάφης κρυβόταν. Φοβόταν να μιλήσει.
    Τα είπε όλα ο Καδής και άντε τώρα να τα ξεπλύνει ο Χρυσάφης. Ο Χαλκιόπουλος έγινε παιχνιδάκι του Κώττα. Τον καθάρισε σαν αβγό. Αντί να βοηθήσει τα έκανε χειρότερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Την συνέντευξη του Καδη οχι δεν την ειδα , οσο για την Αριαδνη το έγραψα ήδη της πηρε την ταυτοτητα της Βαρβαρας , ουτε Τοπικο στην πολη δεν θα μπορεσει να κατεβασει.
    Με τον Σαουλιδη και τον ᾽᾽εικαστικό᾽᾽ τον Βαφειαδη κατι απο τιποτα δηλαδη, δεν θα βρήσκει μαντήλι για να κλαψει ... έτσι δεν ειναι κ. Καρυπογλου ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρε iakxe με την απύθμενη εμπάθεια στο πρόσωπο της Βαρβάρας, η οικονομική επιτροπή ψήφισε την οικονομικότερη προσφορά προς όφελος του Δήμου.
    Θα είχες λόγο να κάνεις κριτική αν επέλεγε την ακριβότερη προσφορά και θα ζημίωνε ο Δήμος.
    Τώρα η Αριάδνη έχει τυφλωθεί από την υποψηφιότητα της Βαρβάρας και βγάζει μίσος και χολή.
    Μη σου διαφεύγει ότι με την Χαραλαμπίδου σκοτώθηκαν από τον πρώτο μήνα της εκλογής των γιατί κατάλαβε ότι θα την επισκιάσει.
    Το μέλλον της είναι προδιαγεγραμμένο.
    Ή πάει κάτω από την Βαρβάρα ή πάει στο σπίτι της διότι δυστυχώς ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ δεν τη στηρίζουν.
    Όσο για τον Τσιμερίκα σου το λέω εγώ ότι δεν θα μπορέσει να κατέβει, γιατί απλά είναι ολίγιστος.
    Τζάμπα τυραννιέστε εσύ και ο Κουφοτόλης.
    Γίνομαι κακός άνθρωπος, γιατί σας λέω την αλήθεια.
    Παρακαλώ να δημοσιευτεί και μη το πνίξεις γιατί αλίμονό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πρόβλημα η Παρθένα το είχε όχι η Αριάδνη. Φάνηκε η ματαιοδοξία της. Η Αριάδνη είναι η μόνη που στέκεται. Άσε που δεν είναι και κάτοικος Αθηνών.

      Διαγραφή
  5. Ε οχι και αλοίμονο μου εαν δεν το δημοσιευσω το σχολιό σου 😂 Ποια νομιζεις οτι είσαι;
    Τέτοιο σχόλιο να μείνει αδημοσίευτο; Εαν η Βαρβαρα ψηφισε τις 243 απο τις 246 αποφασεις της Οικονομικής Επιτροπής το 2022 όπως επαίρεται ο Αγυπτιος και επιμενει οτι ψηφισε προς το συμφερον του Δήμου τοτε λυπαμαι αλλα ειναι μειωμένης αντἰληψης περί την πολιτική.
    Οσο για την εμπάθεια που μου προσάπτεις δεν μειώνει την αληθεια των ισχυρισμων μου. Αντιθετα η Βαρβαρα σαν φυσιογνωμία μου ειναι συμπαθης και λυπαμαι που κατάντησε ... λαγος του Χρυσαφη

    Την δική σου εμπαθεια προς την Αριαδνη δεν καταλαβαινω αφου στην αναρτησή της δεν ανεφερε τίποτε κατα της Βαρβάρας , εγω συνδύασα το γεγονός με την παρουσια της κυρίας στην Οικονομική Επιτροπή οταν ομοφωνα ψηφιζαν απευθειας αναθεσεις 400.000 ευρώ στην Εταιρεια Νταβατζη που τελικα 12.12.2022 εδωσε εκπτωση 82% !!! για να ξαναπαρει πραξικοπηματικα το εργο.Τοτε η Βαρβαρα απλως εβλεοε τα τραιβ῍να να περνουν ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. Ο ΙΑΚΧΟΣ σταμάτησε το 2010 τον ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ οταν επειχείρησε να αλώσει τον ΔΗΜΟ για πρώτη φορά, ο Κουφοτόλης χρόνια τώρα έβγαζε την Κολλια βουλευτίνα.Ας προσέχει λοιπόν ο ΧΡΥΣΑΦΗΣ, εφοσον φυσικά δεν εχει κωλύματα με την υποψηφιότητα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απορώ με την ψυχραιμία της Αριάδνης.
    Τοσο μίσος και χολή από τους ντεμεκ Πασοκους;!
    Θα ειναι η επόμενη Δήμαρχος αν το θελήσει και τότε θα την γλύφουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μα στον Χρυσάφη και στους καπάτσους του αναφέρεται η ανάρτηση της αυριανής Δημάρχου μας και έχει απόλυτο δίκιο, με στοιχεία και ντοκουμέντα μιλάει.
    Πόση τοξικότητα και εμπάθεια πιά από αυτούς που έχουν την μύγα; Και είναι και μεγάλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα Σκάνδαλα του Μαλιαρα τα κρύβεις . Τα χρήματα που έδωσε στο λαμόγιο μάνατζερ ακόμη να τα επιστρέψει . Και για το Σκάνδαλο που φωνάζει ο Τοσιος τόσο καιρό που φέσωσε ο Μαλιαρας τον Δήμο Σιδηροκάστρου τσιμουδιά ιακχε . Μόνο ταΐζει τον Πεταλωτή και τα μέσα ενημέρωσης Γι αυτά τα σοβαρά θέματα . Εισαγγελέας δεν υπάρχει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βαρβάρα πάρε σε παρακαλώ τον Μισιρλή από την Συμμαχία Σερραίων μπας και καθαρίσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ιακχε, παρά το κακό σου παρελθον σε διαβάζω τακτικά. Κάνεις παρεμβάσεις που εκφράζουν την κοινή λογική και παλεύεις με τους γύπες.
    Επί του θέματος τώρα.

    Όντως αδικία οι επιθέσεις στην Αριάδνη.
    Καταλαβαίνουμε όλοι οτι τρομάζει τους μέτριους, τους ανεπαρκείς "κληρονόμους" και τους φαγοποτατζήδες, αλλά αυτοί ξεπερνουν τα όρια. Ενα τόσο ακέραιο, δίκαιο, καταρτισμένο και καθαρό πολιτικό πρόσωπο, πρέπει όλοι να το στηρίζουμε κι όχι να θέλουμε "να πάει σπίτι της".

    Σκέφτομαι τί μας περιμένει με όλους αυτούς τους καλαμπόρτζους.
    Γ.Ι.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για να κατέβεις στις εκλογές χρειάζεται να έχεις 105 άτομα minimum στο ψηφοδέλτιο μέχρι 300 maximum.
    Και μετά συζητάμε για το Δημαρχηλίκι.
    Μπορείς να μας πεις η Αριάδνη που θα τους βρει για να στελεχώσει το ψηφοδέλτιο;
    Γι αυτό γκέκε ή μούλουνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  13. Αγαπητέ μου (6 Ιανουαρίου 2023 στις 4:10 μ.μ.) έχεις απόλυτο δίκαιο για την Αριάδνη, εἰναι η μια απο τους τρεις Δημοτικούς Συμβούλους που αντιπολιτεύονται αξιοπρεπώς την λαίλαπα των Συμμάχων και σιγουρα αξίζει να βρεθεί και στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο. Πιστευω οτι τελικα μπορεί να βρεθεί η φορμουλα για αυτό. Οι Σερραίοι πρεπει να συνειδητοποιήσουν ότι εαν επανεκλεγεί η Καραμανλική Κομπανία των Συμμάχων δεν θα μείνει τιποτε όρθιο στα Σερρας. Τα γνωστά τρωκτικά θα τρίβουν τα χερια τους, Τρια χρονια τώρα γυαλισε η πετσα τους. Το καθεστως μοιραζει χρήμα αφειδώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μου κάνει τρομερή εντύπωση που κάποιοι σχολιαστές καταχαίρονται βγάζοντας χολή για την Αριάδνη και εύχονται να απαλλαγουν.
    Ηταν υποψήφια Δημαρχος. Εβγαλε προεκλογικό αγώνα με το καλύτερο Πρόγραμμα από όλους. Λιάνισε στην κυριολεξία στα ντιμπειτ από Χρυσάφη και Φωτιάδη μέχρι Αραμπατζη, Γεωργούλα και Φραμάκη. Κάνει μία θητεία χωρίς να σκύψει σε κανέναν το κεφάλι. Οτι λέει ειναι σωστο και καθαρο. Εχει κότσια και γνωσεις. το απέδειξε χίλιες φορες. Χωρίς να την υποστηρίξει κανενας στις επιθέσεις του πανικοβλητου Χρυσάφη. Πόσο σαπίλα ρε;
    Την ψήφισα το 2019 με δύο χέρια. Δεν το μετάνιωσα. Την ξαναστηρίζω με τα μπούνια. Μακάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  15. Σεμνά ρε μὀρτη (6 Ιανουαρίου 2023 στις 1:55 μ.μ.)
    ΟΧΙ και καλύπτω τα σκάνδαλα του Μαλλιαρα 😡
    Μαλλιασε η ᾽᾽γλωσσα μου᾽᾽. να γραφω για τον ανυπαρκτο Μαλλιαρα , για το φιάσκο της SEREXPO, την ενοικίαση του κυλικείου και το λαμογιο απο την Δραμα που τους άπραξε τα 6.000 ευρωπουλα προκαταβολἤ για τον Αργυρό. Τι κανουν τα παλτά που εκλεξατε συο Επιμελητηριο και στην ΕΠΑΝΕΣΕΡ. Οσο για τον Τοσιο καλα κανει και φωανζει για τα λεφτα που χωνει ο Μαλλιαρας σε συγκεκριμενες βιζοαρμέχτρες των ΜΜΕ. Για το φεσι του Μαλλιαρα και των συνεταίρων του με τα Θερμοκήπια του Σιδηριὂκαστρου ταχουμε γραψει πριν χρονια , οπως και για το σκανδαλο Λιανάκη που τους εφαγε 40 στρεμματα γεωθερμίίας για μια χουφτα δολλαρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το πάρτυ του αιώνα στην επανεσερ στο Επιμελητήριο Σερρών . Άλλος ο ταμίας άλλος όμως πληρώνει κανεις δεν ρωτάει και τα λαμόγια τρώνε χρήματα των Σερραίων . Να μπει εισαγγελέας και ορκωτός Λογιστης . Ο Δραμινός γελάει και έφαγε χρήματα Σερραίων το λαμόγιο . Τόσιο μιλά και για τα φέσι του Μαλιαρα στο Σιδηρόκαστρο . Οφείλει να παραιτηθεί ο Μαλιαρας . Δομουχτσιδη η θα μιλήσεις η θα πας εισαγγελέα και εσυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά σας λέει ο κ.Γούνας. Σταματήστε να καλύπτεται τον ανύπαρκτο πρόεδρο του ΕΒΕΣ. Λαμογιο του κερατά. Έχουνε κατακλεψει την ΕΠΑΝΕΣΕΡ και δίνει λεφτά μόνο όπου θέλει. Άξιος συνεχιστής της προηγούμενης διοίκησης. Ούτε σε αυτό μπόρεσε να κάνει τη διαφορά. το μόνο που έκανε ήταν να διώξει τον άξιο αντιπρόεδρο που ήταν ο μόνος που μιλούσε και κατήγγειλε τις λαμογιες. αλλά μάλλον και εσύ Ίακχε θα πέρνεις τα "δωράκια" σου.

      Διαγραφή
    2. Ο Γουνας πληρωσε τα ενοικια απο την serresexpo.

      Διαγραφή
  17. Διαβάζω διάφορα για την Αριάδνη και δεν καταλαβαίνω το νόημα.
    Αν το επιθυμεί η Αριάδνη να είναι υποψήφια Δήμαρχος το ανακοινώνει και αρχίζει τον αγώνα της.
    Ποιος θα εμποδίζει την υποψηφιότητά της;
    Εκτός αν θέλει να κάνουν στην άκρη ο Τσιμερίκας και η Βαρβάρα και να συστρατευτούν κάτω από αυτήν ή αν αν θέλει κομματική ομπρέλα.
    Ο Τσιμερίκας και η Βαρβάρα δήλωσαν ότι κατεβαίνουν χωρίς καμία κομματική στήριξη, άλλωστε Αριάδνη μου η τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι ανεξάρτητη και ακηδεμόνευτη.
    Ξεκίνα λοιπόν τον αγώνα σου και άσε την μίρλα.
    Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τρία χρόνια τώρα όλοι κατάλαβαν τι σημαίνει Χρυσάφης(όλα τα κακά και να μην μας ξαναβρουνε)και από το τέλμα ένας μπορεί μόνο να μας βγάλει ο στρατηγός.Αν αγαπάμε αυτήν την πόλη πέρα από χρώματα κόμματα και προσωπικές φιλοδοξίες πρέπει να στηρίξουμε όλοι μαζί Γιώργο Τσιμερικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δομουχτσιδη σε περιμένουμε στην γωνία στο Σιδηρόκαστρο για τα φέσια του Μαλιαρα . Εισαγγελέα θα πας όπως και ο Μαλιαρας που μας φέσωσε το λαμόγιο και που έφαγε και τα χρήματα της προκαταβολής του Αργύρου . Εισαγγελέας να επέμβει άμεσα . Ιακχε εδώ στο Σιδηρόκαστρο δεν ξεχνάμε τα λαμόγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστά τα λέτε. Ηρθαν τα λαμογια στο Σιδηρόκαστρο να επενδύσουν και μας άφησαν φέσι. Εισαγγελέας τώρα. Όλοι μέσα. Και όσοι έφαγαν και όσοι τους καλύπτουν. Γιατι δεν ασχολείται κανένας με τις αποφάσεις της δικαιοσύνης. Α ρε λαμογια Όλοι φυλακή θα μπείτε. αλλά μάλλον και ο δήμαρχος πήρε το "δωρακι" του από τα λαμογια.

      Διαγραφή

  20. Ανοηταίνεις φίλε (8 Ιανουαρίου 2023 στις 1:34 μ.μ)

    για ποια δωράκια μιλάς ; Πετάς μια μπαρούφα και καθάρισες; Εδώ γίνεται πλιάτσικο στο Δημόσιο χρήμα ''της μιας δραχμής τα γιασεμιά'' που έλεγε ο9 μέγιστος Αθανάσιος μετα το 2019 γίναν σήμερα ''ΑΔΗΦΑΓΑ ΠΕΙΡΑΝΧΑΣ'' ... αμάσητα τα καταπίνουν τα ευρώ των ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ ... Μέχρι και ο ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ καταπιε 75.000 ευρώ και συμμετείχε σε μαϊμού 🙈🙉🙊 προσφορές σε στημένους διαγωνισμούς για να πάρουν οι κολλητοί της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ το ΜΠΑΚΙΡΙ (*ΤΟ ΜΟΑΓΙΟΚΟ).
    ΟΜΩΣ ΑΤΥΧΩΣ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΟΛΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το μόνο που ξέρει να κάνει η Αριάδνη είναι καταγγελίες 4 χρόνια. προτάσεις μηδέν, για αντιπολίτευση καλή είναι έως εκεί παραπάνω δεν δεν, από κάποιον αριστερό εάν θέλετε να ξέρετε τον πολιτικό μου χώρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ