Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023

ΟΙ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΣΤΑΛΙΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ... ΤΗΣ ΠΡΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΩΜΕΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ...

ΕΤΣΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

`

 

19 σχόλια:

  1. Iakxe είσαι έξυπνος άνθρωπος και με αντίληψη.
    Πιστεύεις εσύ ότι ο κύριος Τσιμερίκας με τρία βασικά μειωνεκτήματα μπορεί να πάρει τον Δήμο;
    Ούτε συνδυασμό θα κάνει και σημείωσε την ώρα που γράφω το σχόλιο.
    Ποια είναι τα τρία μειωνεκτήματα :
    1) Άγνωστος στους πολίτες και χαμένος από την Σερραική κοινωνία εδώ και 12 χρόνια.
    2) Δεν γνωρίζει την Διοίκηση, τα θέματα του Δήμου διότι υπάρχουν τρεις αλλαγές, Καποδίστριας, Καλλικράτης και τώρα Κλεισθένης.
    3) Το οικονομικό που είναι βασικό για να τολμήσεις να διεκδικήσεις τον Δήμο.
    Σε όλα αυτά είναι απ' έξω ο κύριος Τσιμερίκας.
    Γιατί λοιπόν τον γέλασαν ότι μπορεί να διεκδικήσει τον Δήμο;
    Στο τέλος θα αναζητήσουν κάποιον να σώσει την παρτίδα,αφού ο κύριος Τσιμερίκας βρει δικαιολογία για την αποχώρηση του.
    Αν έχεις αντίθετη άποψη να μου την πεις αφού την τεκμηριώσεις με επιχειρήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΑΝΕΙΟ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ. ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ? ΑΝ ΟΧΙ ΜΑΛΛΟΝ Η ΑΝΤΙΛΗΠΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΥΠΟΧΩΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΜΠΑΘΕΙΑ Ή ΤΗΝ ΤΗΛΕΡΓΑΔΙΑ ΩΣ ΧΡΥΣΟΚΑΝΘΑΡΟ ΛΟΥΛΟΥΔΟΤΡΟΛ. Strezovinos

      Διαγραφή
  2. Οι άνθρωποι του Χρυσάφη έχουν χάσει τον ύπνο τους με την υποψηφιότητα του Χρυσάφη και δεν μπορούν να το κρύψουν. Απόδειξη, οι ασυναρτησίες που γράφουν και λένε. Ο σοφός λαός όμως λέει: " Από αυτό που φοβάσαι δεν γλυτώνεις".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς 4.26.Ησουν τόσο κοντά στο Τσιμερικα για να γνωρίζεις τι έκανε τα 12 χρόνια;;;Μάθε λοιπόν ότι ποτέ δεν έπαψε να ενημερώνεται για τα δρώμενα του Δήμου,απλά ως σοβαρός άνθρωπος δεν είναι της προβολής της καφετέριας και των selfi.Να ξεχνάτε ότι μετά την υποψηφιότητα του ως βουλευτή του προτάθηκε θέση την οποία αρνήθηκε.Ασκησε διοίκηση στον Δήμο και γνωρίζει άσχετα με Καλλικράτη Κλεισθένη (ο κώδικας παραμένει ο ίδιος)Αλήθεια ο Χρυσάφης τι γνώριζε;;;Τίποτε για αυτό και τα έκανε μαντάρα..
    Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί Δήμαρχος μπορεί να γίνει κάποιος με πολλά λεφτά.Που τα βρηκε ;;;τι γραμμάτια υπόγραψε;;;πως θα τα επιστρέψει και τι υποχρεώσεις δημιούργησε;;;Τα εκατομμύρια αναθέσεων του Χρυσάφη αυτές τις υποχρεώσεις καλύπτουν.ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς 9.32
    Δεν μας τα λες καλά.
    Αντίθετα τα λες για να δημιουργήσεις αψεγάδιαστο προφίλ του κυρίου Τσιμερίκα.
    Μετά την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της Ν. Δ. που είχε πάρει κάτω από 2000 σταυρούς σε όλο το Νομό, ζήτησε θέση έμμισθη που δεν την πήρε ποτέ.
    Και τώρα αυτό επιδιώκει να του πει το κόμμα να κάνει πίσω για να μην κόψει ψήφους από τον Χρυσάφη και μετά θα τον ανταμείψει με θέση Διοικητού Νοσοκομείου.
    Έτσι σκέφτεται ο ευυπόληπτος και ακέραιος κύριος Τσιμερίκας.
    Μη ξεχνάς την επίθεση που έκανε στο τότε Δήμαρχό του κύριο Βλάχο και τις δηλώσεις του ότι ανεξαρτητοποιείται και μόλις το έκανε ο κύριος Βλάχος πρόεδρο της ΔΕΥΑΣ , ο ηθικός κύριος Τσιμερίκας γύρισε την μπιφτέκα!
    Αυτά κι αν θέλεις περισσότερα εδώ είμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλτατε Αναγνώστη [11 Ιανουαρίου 2023 στις 4:26 μ.μ.]

    Τα ερωτήματα που θέτεις δεν είναι θέμα εξυπνάδας για να απαντηθούν αλλα κοινής λογικής.
    *Το πρώτο είναι το μεγάλο πλεονέκτημα του Τσιμερίκα. Δεν είναι χαμένος 12 χρονια διότι εχει μια σοβαρή και υπεύθυνη διαδρομή κοινά ( Δήμο και βουλευτικές εκλογές το 2015 ), ειναι μια ιστορία παρακαταθήκη που δεν διαγράφεται. Αλλωστε αυτό ειναι πλεονέκτημα γιατί το καθεστώς Χρυσάφη βρίσκεται σε αμηχανία μιας και δεν εχει τίποτε αρνητικό μα του προσάψει. Οσο για το ""άγνωστος" μέχρι τον Οκτώβριο υπάρχει υπεραρκετός χρόνος για να τον γνωρίσουν οι Δημότες. Και πληροφορώ όσο τον γνωρίζουν τόσο θα αποστρέφονται τον Χρυσάφη και την κομπανία των Συμμάχων που λεηλατεί τον Δήμο.

    * Στο δεύτερο ερώτημα είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Άριστα γνωρίζει από Διοίκηση αφού είναι απόστρατος Ταξίαρχος με διαπρεπή καριέρα. Αν δεν γνωρίζουν οι στρατιωτικοί από Διοίκηση γνωρίζουν οι λογιστές; Οσο για το νομοθετικό πλαίσιο των ΟΤΑ φημολογείται ότι ενδέχεται να διατηρήσει στην θέση της την Αλεξάνδρα ως Γενική Γραμματέα του Δήμου που έχει εμπειρία και διατηρεί γνωριμίες με έγκυρα Μελετητικά Γραφεία (LOL 😂🤣😅😋)

    * Στο τρίτο ερώτημα ήδη σου έχει απαντήσει κάποιος άλλος αναγνώστης, αλλα δεν βλέπω τον λόγο γιατί να ανησυχεί η Συμμαχία των απευθείας αναθέσεων , πάντως σε διαβεβαιώ ότι ο Τσίμερικας δεν έχει συναλλαγές με ΦΡΟΥΤΕΜΠΟΡΟΥΣ😎😋😎

    ΤΕΛΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΝΑΥAΓΙΟ 😥😣😴 ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΜΗΤΛΙΑΓΚΑ στο ΕΝΑΣ με ΕΝΑΣ ... ο Χρυσαφένιος ειναι χαμένος απο χέρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αληθεύει ότι ο γνωστός γυρολόγος των βουλευτικών γραφείων έχει κλήσει είδη την θεσούλα του ως γενικός δερβέναγας εάν εκλεγεί ο ΓΤ;;; γιαυτό και τόσο καημό;;; ο κόσμος των Σερρών σε έμαθε πλέον κουτοπονηρε βλάχο οπότε κάνε όνειρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό εύχεσαι ιακχε αλλά δεν πρόκειται να γίνει, για πες μας στα χωριά τη θα πάρει ο τσιμερηκας;;, ότι ζητούσαν οι πρόεδροι το είχανε ανεξαρτήτως τη ψήφησαν και ποιόν στήριξαν στις προηγούμενες, σας γράφει κάποιος που στις προηγούμενες ήτανε με τον Φωτιάδη και όμως ότι ζήτησα για το χωριό μου το είχα τόσα χρόνια, οπότε στηρίζω ανοιχτά συμμαχία και Αλέξανδρο Χρυσαφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανοιχτά αλλά ανώνυμα, ρε τι πλάκα έχετε, ρε τι πλάκα πάθατε.

      Διαγραφή
    2. Κ.Σ πρόεδρος κοινότητας ψάξε και θα μάθεις

      Διαγραφή
    3. Έθεσα ερωτήματα απαντήσεις θέλω, είχαμε οι πρόεδροι στα χωριά την βοήθεια του δημάρχου και της παράταξης ανεξάρτητα το τη ψηφίσαμε ναι η οχι;;;ρωτήστε τους προέδρους στα χωριά κάντε μια βόλτα δεν έγιναν διακρίσεις πουθενά την καλημέρα μου Κ.Σ

      Διαγραφή
  8. iakxe πες μου αν ο Τσιμερίκας, Σωτηριαδης και ο Κουφοτόλης πάνε στο Volta, πόσοι νέοι και νέες θα τρέξουν να πιάσουν τα χέρια τους;
    Θα σου θυμήσου μια φράση που την έχεις χρησιποιήσει κατά κόρον: " Πήγε σαν το σκυλί στ' αμπέλι"
    Έτσι θα πάει και ο αγαπημένος σου Τσιμερίκας.
    Άκουσε με να δεις πόσο δίκιο έχω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 1 κοιλάδα πόσες παρεμβάσεις έγιναν πως ήτανε και πως διαμορφώθηκε;;; το ποτάμι με την πρώτη βροχή πλημμυρίζε η πόλη από την γέφυρα, σε συνεργασία Δήμου και περιφέρειας λύθηκε το πρόβλημα,2ποσες ασφαλτοστρωσεις έχουν γίνει στην πόλη μας και συνεχίζονται πόσα πλακόστρωτα διορθώνονται;;; στο πρόγραμμα παιδικές χαρές σε κάθε γειτονιά και κάθε χωριό ας βγει κάποιος πρόεδρος τοπικού χωριού και να πει ότι δεν είχε ότι ζήτησε από τον Δήμο Σερρών ανεξαρτητως τη ψήφισε στις εκλογές, ζωντανό πχ ο Λευκωνας το χωριό μου, το γειτονικό χωριό χριστός βοήθησε ο δήμος τον πρόεδρο στην αναστήλωση της ιεράς μονής Αγίας τριαδος με ότι υλικά χρειάστηκε και ότι χρειαζόμαστε ο δήμος είναι δίπλα μας στα καλά δέντρα ρωτήστε εάν δεν είχε ότι ήθελε ο τοπικός πρόεδρος σας γράφω ως κάτοικος Λευκωνα που δεν ψήφισα Χρυσαφη και όμως είδα ο δήμαρχος ότι χρειάστηκε η πρόεδρος ήτανε δίπλα μας όπως και στα διπλανά χωριά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  10. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΓΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΑΤΗ "ΠΡΟΕΔΡΟΥ" Κ.Σ. *(13 Ιανουαρίου 2023 στις 7:24 π.μ.)

    ΡΕ ΧΡΥΣΑΦΗ ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΒΛΑΧΑΔΕΡΑ ΤΡΟΛΙΑ ΣΟΥ

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Έθεσα ερωτήματα απαντήσεις θέλω, είχαμε οι πρόεδροι στα χωριά την βοήθεια του δημάρχου και της παράταξης ανεξάρτητα το τη ψηφίσαμε ναι η οχι;;;ρωτήστε τους προέδρους στα χωριά κάντε μια βόλτα δεν έγιναν διακρίσεις πουθενά την καλημέρα μου Κ.Σ

    Τα θεσμικά πρόσωπα μιλάνε ΔΗΜΟΣΙΑ δεν γράφουν ανώνυμα στα blogs.

    Κυριε "Κ.Σ." ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν , ΚΑΝΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ γιατί ντρέπεσαι;

    Εχεις την καλημέρα μου 😅

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα στην ώρα τους μην σε πιάνει αγωνία και άγχος. όσο για τους χαρακτηρισμους συνέχισε έτσι

      Διαγραφή
  11. Ψηφίζω Τσιμερίκα γιατί το 2019 στήριξε Χρυσάφη γιατί τον έταξε κι αυτόν ότι θα τον κάνει Γενικό Γραμματέα του Δήμου.
    Τώρα θα κάνει πίσω με την υπόσχεση ότι θα τον κάνει ο Χρυσάφης Γενικό Γραμματέα.
    Γι αυτό τον στηρίζω για να πάρει την θέση ο Στρατηγός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ενδιαφέρουσα καταγγελία. κάντε την επώνυμα. διότι σημασία δεν έχει τι λέγεται αλλά ποιος το λέει. εγώ ας πούμε γνωρίζω ότι ο Χρυσαφης με σκοτωμένο εσώρουχο τακτοποιει τα θέματα που εγείρονται ποινικο έλεγχο και αφήνει συζύγους όσους ηλιθιωδως βαλαν την υπογραφή τους.

      Διαγραφή
  12. Να τα βάλουμε στη σειρά, ο Χρυσάφης έταξε τη θέση του Γραμματέα στον Σωτηριάδη, τον Κουφοτόλη, τον Τσιμερίκα και δεν ξέρω και σε ποιον άλλον. Μετεκλογικά έκανε γραμματέα τον ξένο Τασούλη που του έστειλε το μεγάλο γραφείο. Επιμένεις ακόμη για αυτόν τον άνθρωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ