Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023

ΥΠΟ ΠΤΩΧΕΥΣΗ Η ΔΕΥΑ ΣΕΡΡΩΝ ... ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ

 ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ...ΧΘΕΣ

 ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΑΦΑΡΙΚΑΣ 



7 σχόλια:

  1. Το κατάφερε και αυτό ο Χρυσάφης να βάλει λουκέτο στην ΔΕΥΑΣ.Μηδεν ταμείο και οφειλές μόνο στην ΔΕΗ 350000ερω.θα έφθανε και αυτή η ώρα αφού πλήρωνε για δημηνιτες συγγενικά πρόσωπα δημοτικών συμβούλων τεράστια ποσά χωρίς να έχουν αντικείμενο μόνο και μόνο για να είναι υποψήφιοι μαζί του στις επόμενες εκλογές.Στο κολληταρι έκοψε μισθό και γραμματέας του πολιτικού του γραφείου πληρωνόταν από την ΔΕΥΑΣ.Να δώσουν στην δημοσιότητα τα ονόματα των συγγενικών προσώπων συμβούλων πουδούλεψαν και ποιο το έργο τους.Βολεψαν τα δικά τους παιδιά και άφησαν έξω αυτούς που είχαν πραγματική ανάγκη.Αν προσπαθήσουν να ταχρεωσουν σε μας με αυξήσεις νερου θα υπάρξει Πανσερραϊκός ξεσηκωμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρειάζεται κόσμο η ΔΕΥΑΣ?
    Ξεκινάμε ότι η ΔΕΥΑΣ υπάρχει με τα χρήματα των δημοτών που είναι αντοποδωτικα για να έχουν τις υπηρεσίες που πρέπει να έχουν οι δημότες για να έχουν αξιόλογο βιωτικό επίπεδο.
    Απο ότι καταλαβαίνω το πρόβλημα είναι ότι πήραν τα δικά τους παιδιά και όχι κάποιου άλλου, ή εσάς που έχετε πρόβλημα?
    Είστε με τα καλά σας?
    Δείτε το πάρτι που έστησαν στην ΔΕΥΑΣ, δείτε τι ξοδεύουν και που, δείτε τις μπίζνες , δείτε τα προνόμια των εργαζομένων με τα χρήματα των δημοτών,δείτε την λαίλαπα με τις απευθείας αναθέσεις, δείτε τις λεόντειες και ύποπτες συμβάσεις.
    Ο Χαλκιόπουλος παλεύει για τα 1267 ευρώ τον μήνα, αλλιώς δύσκολα θα την έβγαζε πέρα, ο κοντοπίθαρος βλάχος που διοικεί πραγματικά έκανε την κονόμα της ζωής του και αυτός και τα παιδιά του.
    Πόσο Σερραίοι είστε τελικά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΗΠΩΣ , ΛΕΜΕ ΠΗΠΩΣ , Δ.Ε.Υ.Α.Σ. ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΣΕ << Δυστηχώς . Ερχονται . Υστατες .Απογοητεύσεις .Σωρηδών ??????????????????????. ΕΜΕΙΣ , ΑΠΛΩΣ , ΡΩΤΑΜΕ ????? ΠΑΝΤΩς , ΝΕΡΟ ΠΙΝΟΥΜΕ ΑΠ ΤΙΣ 6 ΒΡΥΣΕς ΣΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ , ΜΠΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΌΚΟΡΑ ΤΗΣ ΤΟΥΖΛΑΣ , ΚΟΥΖΙΝΙΚΑ ΚΑΙ ΡΟΥΧΑ ΤΑ ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΟΙΚΟΘΕΝ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΜΑΣ , ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ ΤΟ ΞΕΠΛΕΝΕΙ Η ΒΡΟΧΟΥΛΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΡΙΧΝΕΙ , ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΤΟ ΠΟΤΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΓΕΩΤΡΙΣΗ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΤΟΥ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ , ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΑΘΟΥΜΕ , ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ . . . ΧΑΛΑΖΙ , ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χα χα χα χα χα ρε τους φτύνουν και νομίζουν ότι βρέχει μόνο Ζορμπας Ματθαίου και Ρίζος αξίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. Θα βγει αυτός ο επιστήμονας ο Θπυροθ που τα έχει γαμησει όλα την μάνα να μιλήσει στα κανάλια και θα τον πάρουν και στα σοβαρά οι -------- Νάβαλη και σία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κανονίστε μαλακες δεξιοί να χάσουμε τον Δήμο από το ΠΑΣΟΚ Βαρβάρα... Δήμαρχος Βαρβάρα γελάνε και οι πέτρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προσλήψεις ημετέρων, συνεργάτες μιζαδόροι και βαθιά λαρύγγια, οικονομική διαχείριση για την εξυπηρέτηση συγκεκριμένων συμφερόντων, προνομιούχοι εργαζόμενοι διπλοθεσίτες… όποτε βολεύει θεωρούνται δημόσιοι υπάλληλοι και όποτε όχι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα….κοινώς το γλεντάνε με την ψυχή τους και εσύ τρέχεις σαν μ….ς ….. απλά κάντε τους κομμάτια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ