Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023

ΑΛΕΚΟΣ ΧΡΥΣΑΦΗΣ : ΤΑ ΖΩΑ ΜΟΥ ΑΡΓΑ ...

       ΔΗΜΑΡΧΕ , Η ΕΙΡΩΝΙΑ  ΔΕΙΧΝΕΙ  ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ




Για ακόμη μια φορά και  στην περίπτωση του Γιώργου Καδή ο θλιβερός Δημαρχεύων έδειξε την μικρότητα του χαρακτήρα του. 

Αποχωρώντας απο την Συμμαχία ο Καδής τον κατηγόρησε ευθέως για πολιτική απάτη σχετικά με το έργο των 580.000 ευρώ του γηπέδου Σκουταρεως  τα οποία διέθεσε λόγω του κατεπείγοντος το 2019 για την αποκατάσταση του Κολυμβητηρίου Σερρών με την δέσμευση ότι θα εξασφαλίσει σύντομα το κονδύλιο αυτό για το εργο του γηπέδου του Σκουταρεως μέχρι σήμερα όμως πάπαλα ... αντίθετα μεδόθευσε και επέβαλε στο Τοπικό Κοινοτικό Συμβούλιο Σκουταρεως να αποφασίσει το πόσο των 580.000 ευρώ αντι του γηπέδου να διατεθεί για ασφαλτοστρώσεις και για την αποκατάσταση μιας γέφυρας. Τα δυο έργα έγιναν όντως αλλά όχι απο τον Δημο Σερρών αλλα απο την Περιφέρεια και τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο. Το παπατζιλικι (εδώ παππάς , εκεί παππάς , που ειναι ο παππάς) σε όλο του το μεγαλείο απο τον αναξιόπιστο Δήμαρχό μας.

Αντι απαντήσεως στην σοβαρή αυτή καταγγελία το μονο που κατάφερε να ψελλίσει μετά απο πέντε μερες κρυπτόμενος ήταν να ειρωνευτεί τον Καδή, ότι συνηθίζει γενικώς να αποχωρεί επειδή και το 2019 αποχώρησε απο τον συνδυασμό του Αγγελίδη για να προσχωρήσει στον δικό του συνδυασμό την περιβόητη ''ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ''

Μήπως Δήμαρχε σου διαφεύγει ότι ενδεχομένως ο Καδής να διαθέτει πολιτικό ένστικτο και με την ανεξαρτητοποίησή του και ένταξή του στο πλευρό του Τσιμερίκα θα βρεθεί και πάλι ... στην σωστή πλευρά της ιστορίας ; 


7 σχόλια:

  1. Είναι πολιτικά απαράδεκτο να ειρωνεύεστε κύριε Δήμαρχε.
    Είναι πολιτικά απαράδεκτο να γυρνάτε τα πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικά κανάλια, και να κλαψουρίζετε σαν δαρμένο γατί (δεν το έκανα εγώ, άλλος φταίει.....κλπ).
    Είναι πολιτικά απαράδεκτο να δείχνετε πόσο ρηχός και ευάλωτος είστε.
    Είστε ένα τίποτα που οι συνθήκες της εποχής σας έκαναν δήμαρχο (Μακεδονομάχος είσασταν νομίζω), και το αποδείξατε με την ανεπάρκειά σας και την έλλειψη πολιτικής σκέψης, και φυσικά ψυχραιμίας.
    Αν θέλετε ειρωνεία για τα ότι δεν είστε ικανός να πράξετε, για το τι υποσχεθήκατε και το τι κάνατε, εκτός από να χρεώσετε τον δήμο, ευχαρίστως θα την έχετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος σοβαρός άνθρωπος θα παρατήσει την δουλειά του για να γίνει δήμαρχος.
    Ποιο μπορεί να είναι το κίνητρο του.
    Ποιοι θα ψηφίσουν έναν σοβαρό άνθρωπο.
    Αυτοί που εκλέγονται είναι καθρέπτης της κοινωνίας μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γ@μημενε γυαλάκια , δεν θα ησυχάσω αν δεν σε ρίξω από δήμαρχο... δεν θα πέσεις... εγω θα σε ρίξω...τανας γιε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μας είπε ο Δήμαρχος Χρυσάφης ότι για την περίπτωση του Καδή θα απαντούσε στο Δημοτικό Συμβούλιο, ΘΕΣΜΙΚΑ.
    Χθες που είχε δημοτικό συμβούλιο απάντησε ΘΕΣΜΙΚΑ, ή έκανε την "κότα"?
    Πολύ πολιτική μαγκιά πουλούσε όταν έκανε μονόλογο στην τηλεόραση, ΜΟΝΑΧΟΣ του χωρίς αντίλογο, χθες που ήταν παρών ο Καδής, γιατί δεν έκανε τον "κόκορα"?
    Πόσο θρασύδειλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Χρυσάφης, αν στο δημοτικό συμβούλιο απαντούσε στον Καδη, τότε ο Καδης θα τον έκανε και πάλι ρεζίλι, γιατι το δίκαιο είναι με το μέρος του Καδη, που υπερασπιζεται το Σκουταρι.
    Οι βολεμένοι αντιδήμαρχοι από το Σκουταρι Καρακολίδης και Μερετουδης, τι λενε για το θέμα των χρημάτων του γηπέδου Σκουταρεως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και νομίζει θα τον βγάλει στο Σκουταρι πρώτο αυτός ο Οβελιξ ο Καρακολιδης; Γελασμενος είναι... Πιο μάγκας από τον Καδη δύσκολα θα βρεθεί. Ας μείνει με τους φλώρους την Μισιρλου και τον ξενέρωτο Κατιρτζόγλου που είχαν εικονικούς ψήφους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 20 μερετουδηδες και άλλους τόσους Οβελιξ-Καρακολιδης θέλει ο Γιωργαρος ο Καδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ