Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

O AΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ...

"ΤΑ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ" Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΜΑΜΕΛΟΥΚΟΥΣ" ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΙΑΚΧΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ...

 

... ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ "ΟΙ ΜΑΜΕΛΟΥΚΟΙ" ΘΑΝΑΣΗ ΜΟΥ !!!



  Πώς θα έβγαινε βουλευτίνα η "Ξυνή" και πώς θα έπιανε 38% ποσοστό η χαζοχαρούμενη Δεξιά στον "Μπύθουλα" του Σερραϊστάν, εάν δεν υπήρχαν οι "μαμελούκοι" Θανάση μου ;


3 σχόλια:

  1. ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΕ.
    ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΛΙΚΙ ΤΟΝ ΞΕΠΑΡΑΔΙΑΣΕ.
    Η DIGEA TON ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕ.

    ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. “O δεξιός καναλάρχης πεθερός και η αυστηρή σύζυγος-διευθύντρια”

    “Ο 71 χρονος πεθερός του υφυπουργού Υποδομών κ. Αθανάσιος Αραμπατζής είναι από τους παλαιότερους εκδότες των Σερρών, έχοντας στην κατοχή του δύο καθημερινές εφημερίδες και μία εβδομαδιαία, ενώ στο δυναμικό του ομίλου του ανήκουν ο τηλεοπτικός σταθμός ΔΙΚΤΥΟ και το ράδιο Δίκτυο FM.
    Διαθέτει μετοχές γνωστών εταιρειών που είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο και αρέσκεται να παίρνει τον λόγο στις γενικές τους συνελεύσεις. Από τα Μέσα που διαθέτει διατυμπανίζει τη φιλία του με γνωστούς επιχειρηματίες και πολιτικούς άνδρες της χώρας.
    Από το 1998, όταν και ξεκίνησε τη λειτουργία του το ΔΙΚΤΥΟ ΤV, ο κ. Αραμπατζής εμφανίζεται κάθε εβδομάδα σε δική του μαραθώνια εκπομπή από την οποία κατακεραυνώνει τους πάντες στις Σέρρες αλά Βασίλης Λεβέντης. Η εκπομπή «Στο στόχαστρο», την οποία συμπαρουσιάζει με νεαρή δημοσιογράφο που δεν την αφήνει να μιλήσει καθόλου, έχει φανατικούς οπαδούς και εξίσου ορκισμένους εχθρούς. Πολλές από τις λέξεις και τις εκφράσεις που χρησιμοποιεί στις εκπομπές του έχουν γίνει σλόγκαν στις Σέρρες, όπως το περίφημο «χαμηλοταβανία».
    Τα πικρόχολα σχόλιά του για δημόσια πρόσωπα των Σερρών τον οδήγησαν πολλές φορές στις αίθουσες των δικαστηρίων. Η ήττα του πρώην νομάρχη κ. Κώστα Παπαπαναγιώτου χρεώνεται στον ίδιο, καθώς στήριξε με νύχια και με δόντια το «αντάρτικο» ψηφοδέλτιο της Ν.Δ., κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ο «γαλάζιος» Νομός Σερρών να αποκτήσει τον πρώτο «πράσινο» νομάρχη.
    Στο στόχαστρο του συγκροτήματος Αραμπατζή έχει μπει το τελευταίο διάστημα η βουλευτής της Ν.Δ. κυρία Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, η οποία στις τελευταίες εκλογές άφησε δημόσια αιχμές πως ο πεθερός του υφυπουργού Υποδομών τής ζήτησε μετρητά για να την προβάλλει στα Μέσα που διαθέτει. Από τότε ο πόλεμος μεταξύ τους είναι ανηλεής.Ακόμη και την ηλικία της αποκάλυψε δημόσια για να την… ξεμπροστιάσει.
    Λόγω του πατρός της, η διευθύντρια του ΔΙΚΤΥΟΥ κυρία Φωτεινή Αραμπατζή - που έχει το όνομα ιδιαίτερα αυστηρού εργοδότη- σύζυγος του υφυπουργού βρέθηκε στη δύσκολη θέση να απολογείται στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, που μέχρι σήμερα ουκ ολίγες φορές έχει ασχοληθεί με τον ιδιόμορφο καναλάρχη των Σερρών.
    Στις εκλογές του 2007 έντονη ήταν η φημολογία περί συμμετοχής της κόρης του και συζύγου του κ.Γιάννη Μαγκριώτη κυρίας Φωτεινής Αραμπατζή στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ στις Σέρρες. Μέχρι και τηλεφώνημα από τον κ. Θεόδωρο Ρουσόπουλο δέχτηκε, σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, αλλά τελικά δεν ενέδωσε".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτά όμως δεν τα έδειχνε στα Μνημόνια 1 και 2!! ΜΟΥΓΚΑ, ΑΧΝΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΖΕ τοτε ήταν άλλα λόγια ν'αγαπιομαστε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ