Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

" Η ΒΑΛΒΙΔΑ " ΕΚΤΟΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΧΑΖΟΒΙΟΛΗΔΩΝ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΩΝ


 ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ: 
Ο "ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ" ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ



 
Για να ξεκαθαρίσουμε, δεν θεωρούμε ηλίθιο, ως άνθρωπο τον Βασίλη Λεβέντη. Πανέξυπνος είναι, έχει μία άποψη για τα πολιτικά πράγματα, επιφανειακή για εμάς, αλλά έχει το δικαίωμα να την έχει..

Ως "χρήσιμο ηλίθιο", τον έχει όμως το μνημονιακό κατεστημένο της χώρας, που μετά την απαξίωση του μνημονιακού ΣΥΡΙΖΑ, και αφού δεν θέλουν να φύγουν πολλοί ψήφοι στο αντιμνημονιακό στρατόπεδο, τον προβάλλουν ώστε να κατευθυνθεί εκεί κάποιοι από τους ψήφους διαμαρτυρίας.

Δεν έχει καμία πρόταση θα πει κάποιος, αλλά θα... θυμίσουμε τις τελευταίες τοποθετήσεις του, υπέρ του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα, υπέρ του "πάση θυσία στο ευρώ", ότι προσφέρει τους βουλευτές του (αν μπει στην Βουλή) στον μνημονιακό Τσίπρα, και ότι φλερτάρει με πρώην υπουργούς του ΠΑΣΟΚ.

Ο Βασίλης Λεβέντης, και η "Ένωση Κεντρώων", αποτελεί μία φιλομνημονιακή λύση, έστω και αν είναι στην κατηγορία της "ψήφου για την πλάκα μας"!

" Η ΜΠΛΕ ΑΚΡΙΔΑ "

1 σχόλιο:

  1. Tα τραπεζώματα στον Λεβέντη του Μεγαλομύστακα στην οικογενειακή ταβέρνα στο Μετόχι έπιασαν τόπο. Και έτσι ο "πετυχημένος" πρόεδρος του Δημοτικού Κυνοκομείου Σερρών, φιγουράρει στην πρώτη θέση της λίστας της Ένωσης Κεντρώων. Υπέγραψε και δήλωση πως θα είναι βουλευτής -εάν εκλεγεί- 6 μήνες. Όρκο πάντως δεν παίρνω για αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ