Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΙΚΗΣΕ ... ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ


        ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΜΕΙΝΕ Η ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Η ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ , ΑΛΛΑ ...


 Αναμφισβήτητα ήταν δύο στεντόρειες φωνές που καρατομούσαν το σύστημα, καυτηρίασαν τις ανομίες του , είχαν την λεβεντιά να μην σκύβουν το κεφάλι και έπρεπε να σωπάσουν. 

Ο Ελληνικός λαός για ακόμη μια φορά " έβγαλε μόνος τα μάτια του" 

Είναι κατάντια να στέλνεις τον γραφικό ψευτοπροφήτη μετά από 41 χρόνια στην βουλή μαζί του και τον ταβερνιάρη από το Μετόχι και να μένει εκτός η Ζωή Κωνσταντοπούλου    

Δυστυχώς αυτή είναι η Δημοκρατία

2 σχόλια:

  1. Στο μυαλο μου εισαι Ιακχε. Προσωπικα ειμαι υπερ της μη συμμετοχης στις εκλογες που διοργανωνουν και ελεγχουν οι επικυριαρχοι .

    Αυτο που γραφεις ομως σκεφτηκα και ψηφισα τελικα. Θα εχουμε τον Λεβεντη και τον Μεγαλομυστακα η Μαυροματιδη στην βουλη και οχι την Ζωη;

    Ο Τσιπρας εχει τωρα μαζι του μονο τα προσκυνημενα γιουσουφακια και αυτο που δεν πετυχε με το δημοψηφισμα , να προσκυνησει ο ελληνικος λαος δηλαδη , περιμενοντας πως θα ψηφισει ναι , το καταφερε τωρα , νομιμοποιοωντας πληρως αυτον και το καταπτυστο μνημονιο .

    Γιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παντως εγω δεν αναγνωριζω πως υπαρχει καμια δημοκρατια , παρα το οτι ψηφιζουμε , οι επικυριαρχοι δικτατορες κανουν κουμαντο και μας δουλευουν ψιλο γαζι.

    Η Μακρη ηταν ετσι και αλλιως σε μη εκλογιμη θεση .

    Γιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ