Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ;

 "ΧΩΡΙΑΤΑΚΙ ΣΤΟ ΧΑΜΑΜ ..." ΣΕ ΠΙΑΣΑΝΕ ΣΤΕΦΑΝΑΚΟ Μ'


ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΣΩΤΟΣ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣ



Νέα εξέλιξη "που θα αλλάξει άρδην τους συσχετισμούς στα Δημοτικά δρώμενα" έχουμε στο ζήτημα του πολυκαταστήματος στον Λευκώνα με τον Εμπορικό Σύλλογο να προτείνει στον Δήμο Σερρών για από κοινού προσφυγή στις δικαστικές αίθουσες για την υπόθεση καταπάτησης δημοτικής έκτασης ζητώντας την διοικητική αποβολή του πολυκαταστήματος από τον χώρο. Στην πρόταση αναφέρεται οι δύο πλευρές να κινήσουν τις διαδικασίες με βάση ένα από τα δύο τοπογραφικά διαγράμματα που διαθέτει η Πολεοδομία Σερρών και βεβαιώνουν την καταπάτηση. 

  Όπως μας τόνισε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Γιάννης Μπαλίτης  υπάρχει στενή συνεργασία με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Παύλο Μυστακίδη και εφ όσον ο Δήμος κινήσει τις διαδικασίες ο Εμπορικός Σύλλογος θα συνεπικουρήσει μέσω του νομικού του συμβούλου ενώ συμπλήρωσε πως από την διαδικασία δεν θα θιγούν οι υπόλοιπες γειτονικές περιουσίες.

 Στο πλευρό του Δήμου και του Εμπορικού Συλλόγου θα βρεθεί και ο ΟΕΒΕΣ κατόπιν τοποθέτησης του Προέδρου κ. Σωτήρη Κοτσαμπά

 Σε περίπτωση που το δικαστήριο αποφασίσει υπέρ του πολυκαταστήματος ο κ. Μπαλίτης μας ανέφερε πως ο τοπικός εμπορικός κόσμος θα συνεχίσει να ανταγωνίζεται το πολυκατάστημα διοργανώνοντας σειρά δράσεων και εκδηλώσεων, σε διαφορετική περίπτωση θα ζητηθεί να εφαρμοστεί ο νόμος. 


 "Φαντάζεσαι Καραμήτρο να σε "στειλει" και ο γιαλαντζί Πρόεδρος "των ορφανών του Περούκα"; Τζαμπα "η πλάτη" που βαλες για το γκετάκι τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ