Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

ΒΡΕ , ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΗ

"SANTA TSIKITA" Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ  ...


ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΑ ΤΩΝ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ ΤΩΝ ΑΕΡΓΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ KAI TΩN ΥΠΟΔΙΚΩΝ ΑΓΡΟΤΟΠΑΤΕΡΩΝ

Τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε ο ΜR ΑΝΕΣΕΡ, ο Γιάννης Καλογερούδης ( ο εγκρίνων  το κοινοτικό χρήμα για επενδύσεις στην ΠΕ Σερρών)  για το "αγροτικό ζήτημα" στην εκπομπή "Ανοικτή Γραμμή" στο ΔΙΚΤΥΟ.




Τι να είπες λοιπόν ο Γιαννάκης και μας κούφανε ;
 " Το αγροτικό είναι πρώτο θέμα για την Νέα Δημοκρατία. Είναι σημαντικότερο ακόμη και από το πρόβλημα της ανεργίας !!!!!!!!!!!!"


Οι 1.500.000 εκατομμύριο άνεργοι του ιδιωτικού τομέα και οι 7.000 αυτοκτονίες είναι προφανώς  μια μικρή λεπτομέρεια μπροστά στην εξυπηρέτηση  της εκλογικής πελατείας της ΝΔ

 Και συνέχισε χωρίς τσίπα ο Γιαννάκης μας  : 

"Οι επιδοτήσεις είναι απαράδεκτο να φορολογούνται διότι αντίκεινται στην φιλοσοφία της Ε.Ε. Δίδονται για να εξασφαλίζουν ένα ανεκτό βιοτικό επίπεδο ζωής για τους αγρότες μας "

Οι αφορολόγητες επιδοτήσεις δεκάδων χιλιάδων ευρώ αποτελούν εξασφάλιση αξιοπρεπούς βιοτικού επίπεδου του Σιάκκα , του Παπλιάκα και του Παναγή ;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ