Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ


   ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΟΧΙ ΥΠΟΠΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

4 σχόλια:

  1. ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΡΙΜ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΨΗΦΩΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολους όσους παίνεψες στο μπλόγκ σου και το κινημα της δραχμής σε απογοήτευσαν.Ο Μιχαλολιάκος εδωσε τη χαριστική βολή.Κρίμα οι παρελάσεις σου στην πολη με τούς χρυσαυγίτες.Κακή εκτίμηση λάθος αχαριστία. Ακόμα και ο Χίτλερ σου βρεθηκε ντοπαρισμένος με ουσίες.Γι'αυτό τα έλεγε πολλά.Ασε τα ακροδεξια φυντανια ολης της γής και τους δεξιοαριστερους υποσχεσιολόγους κάνε προγνωστικά για την Κυριακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΙΑΚΧΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΣΕΡΡΩΝ ; ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας τα λεω εγω, ολες οι ηγεσιες των κομματων ειναι πιασμενες . Αντε να υπαρχει κανενα ξεχασμενο που δε παιζει κανενα ρολο. Αυτο ειναι το πολιτευμα μας , κομμενο και ραμενο στα μετρα των επικυριαρχων , γι αυτο μην τρελαινεστε με τα κομματα.

    Γιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ