Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ , ΠΑΤΡΙΩΤΗ !!!



  ΤΟ ΕΥΡΩ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΕΥΡΩ



ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ

ΤΟ ΚΚΕ ΩΣ ΓΝΗΣΙΑ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΑΦΩΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ

Ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας thn 25η Ιουλίου  σε εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο Ερμούπολης είπε ότι «βρισκόμαστε στην ίδια και από μια άποψη χειρότερη κατάσταση που βρισκόμασταν πριν το Γενάρη», με τα δύο προηγούμενα μνημόνια και τους 500 εφαρμοστικούς νόμους εν ισχύ και «έρχονται καινούργια μέτρα – φωτιά, τα οποία ως προαπαιτούμενα για να ξεκινήσει η συζήτηση για την συμφωνία ψηφίστηκαν στη Βουλή και έπεται συνέχεια».

Ο κ. Κουτσούμπας είπε ότι το ΚΚΕ τάσσεται εναντίον κάθε συμφωνίας-μνημονίου, τόσο των προηγουμένων όσο και όποιας υπογραφεί.

Πρόσθεσε ότι «είμαστε επίσης κάθετα αντίθετοι, και δεν είναι αντίφαση αυτό, με το να φύγει η Ελλάδα από το ευρώ αυτή τη στιγμή και να επιστρέψει σε ένα εθνικό νόμισμα. Διότι ξεκάθαρα λέμε στον ελληνικό λαό σε όλους τους τόνους, ότι αυτή τη στιγμή έτσι όπως είναι η κατάσταση, με αυτούς τους συσχετισμούς δυνάμεων, όντας στο καπιταλιστικό σύστημα, όντας στην ΕΕ, όντας στην εξουσία που την έχουν συγκεκριμένοι, εάν πας σε δραχμή ή σε ένα άλλο νόμισμα όπως κι αν ονομαστεί αυτό, η κρατική χρεοκοπία και οι επιπτώσεις στο λαό μας θα είναι εξίσου μεγάλες όπως και με τη συμφωνία – μνημόνιο που υπογράφεται τώρα».

«Μπορεί να είναι και χειρότερες για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, που δε θα είναι μόνο έξι μήνες, όπως λέει ο κύριος Λαπαβίτσας ή διάφοροι οικονομολόγοι του ΣΥΡΙΖΑ ή άλλων κομμάτων» συνέχισε ο κ. Κουτσούμπας προσθέτοντας «διότι μπορεί να μην παίρνονται σε αυτή την περίπτωση τέτοια μέτρα όπως θα παρθούν τώρα για μισθούς, συντάξεις, μείωση του λαϊκού εισοδήματος και λοιπά, όμως η ίδια η υποτίμηση του εθνικού νομίσματος που θα επέλθει, η οποία θα είναι πάνω από 50%, θα οδηγήσει σε πραγματική μείωση πάλι του λαϊκού εισοδήματος (…) και δε λέω για όλα τα υπόλοιπα, ο πληθωρισμός, η μαύρη αγορά, οι αυξήσεις στις τιμές των εισαγόμενων προϊόντων που θα επέλθουν».


 Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ !!!!

2 σχόλια:

  1. Ο ΤΥΠΟΣ ΕΧΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    ΠΟΙΑ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ!!!!!!!!!
    ΕΔΩ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ "ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟ" !
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΤΣΑΛΑΚΩΣΕΙ !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατι τα ιδια δεν λεει και ο Μιχαλολιακος ; Και ο Λαφαζανης μπορει να λεει οχι στο ευρω αλλα λεει ναι στη ναζοεε . Παντως οτι και να λενε και τα καλυτερα να λενε, κανενας δεν τους δεσμευει να τα κανουν , αυτο ειναι το συνταγμα μας που κατα τα αλλα συμφωνα με αυτο , ολες οι εξουσιες πηγαζουν απο τον λαο.

    Γιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ