Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΤΕ ...

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ 
ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ ;



  Η ΑΝΟΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΛΙΤ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ,
 ΤΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΛΗΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΙΠΟΤΑΚΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΣΥΡΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ


Οργιάζει η σπέκουλα και η καπηλεία του τραγικού θανάτου των δύο μικρών Σύρων από τους γιαλαντζί ανθρωπιστές δημοσιογραφους , υπηρέτες της παγκοσμιοποίησης. Εβγαλαν στο σφυρί και τις αξίες του Ευρωπαϊκου Πολιτισμού οι γραικύλοι που αδιαφορούν για τον βιασμό της πατρίδας μας και τον βίαιο επικοισμό της από τους Βαρβάρους της Ασίας , Μουσουλμάνους το θρήσκευμα.

Δεν αποτελεί δείγμα πολιτισμού το να περιθάλπτεις ανοήτως εισβολείς στη χώρα σου που παριστάνουν τους πρόσφυγες. Στην περίπτωση των δύο παιδιών ο πραγματικός δολοφόνος είναι ο πατέρας τους.

Ευρισκόταν ασφαλής στην  Τουρκία έξω από την κόλαση του πολέμου της Συρίας, σε μία κατ'εξοχήν μουσουλμανική χώρα. Προσπάθησε να πάρει άσυλο από την Τουρκία και να αναχωρήσει αεροπορικώς για τον Καναδά με την οικογένειά του. Ο Ερτογάν  αρνήθηκε ενώ υπήρχαν τα χρήματα για την αγορά των αεροπορικών εισητηρίων. Απάνθρωπο, δεν νομίζω.

Ο άνθρωπως αυτός εν συνεχεία καταβάλλοντας στους δουλέμπορους 24.000 ευρώ για την τετραμελή οικογένεια του εν γνώσει των κινδύνων που ελλοχεύουν μπήκε σε ένα πλεούμενο υπερφορετωμένο με λαθρομετανάστες , χωρίς στοιχειώδη έστω ασφάλεια, με την γυναίκα και τα δύο του παιδιά χωρίς σωσιβια , χωρίς να να γνωρίζουν κολύμπι και τους οδήγησε κατ΄ευθείαν στο θάνατο.

Σε τί φταίει τωρα η Ευρώπη και η Ελλάδα ώστε θα πρέπει να αισθανόμαστε ενοχές ;

Δεχθήκαμε 200.000 βαρβάρους μουσουλμάνους εισβολείς που παραβιάζουν αυθαίρετα τα συνορά μας, τους υποθάλπτουμε , τους φιλοξενούμε και είμαστε υπόλογοι όταν πνιγονται από την ανοησία τους.

Στο μόνο που φταίει η Ελλάδα είναι ότι δεν έκλεισε τα σύνορά της και έγινε ξεφραγο αμπέλι ... Φταίει που δεν συλλαμβάνει και δεν στέλνει πίσω στην Τουρκία τα στιφη των βαρβάρων που παριστάνουν τους πρόσφυγες.

Ας όψεται ο Τσιπρας , η Τασία , ο Καμμένος και ο Ελληνας Επιτροπος της Ευρωπαϊκης Ένωσης , "ο κύριος τίποτε"  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ