Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Ο ΦΑΡΜΑΚΗΣ "ΞΕΣΧΙΣΕ" ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΛΙΓΟΥΡΗΔΕΣ

ΕΝΑΣ ΚΡΕΟΠΩΛΗΣ "ΠΗΡΕ" ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ TΩΝ ΠΕΡΙΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΩΝ 


   ΦΑΡΜΑΚΗΣ :  ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΝΕΑ (1/9) Η ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ  ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ
 ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΩΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ !!!!

Αλήθειες που πονάνε. Παγωμάρα πλάκωσε τους ευρωλιγούρηδες Γκολέμη(ΝΔ), Αβραμπάκη(ΣΥΡΙΖΑ), Αβδελά (ΠΟΤΑΜΙ)  διαπρεπείς(;)  πτυχιούχους νομικών και οικονομικών επιστημών (κουτοπόνηρα μεν σοφά δε ποιούντες διότι δεν υπήρχε καν αντίλογος) και μόνο ο Τσιπούρας  γνωστός Πασόκος συνδικαλιστής ανοήτως προσπάθησε να κουκουλώσει επικοινωνιακά το ναυάγιο τους κραυγάζων " Αφησε τώρα  αυτά, άφησε αυτή την καραμέλα ..."

Δυστυχώς όμως λαλίτατε Γιαννάκη , δεν πρόκειται περί ¨καραμέλας" αλλά περί σκληρής και πικρής πραγματικότητας. 

Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΤΟΝΑ πέντε χρόνια τώρα ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥ.

Άπαντες οι μνημονιακοί εικονιζόμενοι με φιλοδοξίες να κατακτήσετε βουλευτικούς θώκους οφείλετε και υποχρεούστε να αντικρούσετε την καταγγελία του εκπροσώπου του ΚΚΕ για το ισοζύγιο πληρωμών και εισπράξεων της Ελλάδος στην σχέση της με την Ευρωπαϊκή Ένωση με  από το 1980 μέχρι σήμερα.

 Να ενημερώσετε τον κόσμο του οποίου την ψήφο αναζητάτε, που πάνε τα λεφτα του ΦΠΑ και ποίο είναι το ετήσιο ποσό του ΦΠΑ που συγκεντρώνει το Ελληνικό Δημόσιο.

Εαν δεν γνωρίζετε τότε είστε άσχετοι τσαρλατάνοι πολιτικάντηδες, εάν γνωρίζετε και το αποσιωπάτε είστε πολιτικοί απατεώνες ... ενός ολόκληρου λαού που βρίσκεται σε απάγνωση τον οποίο ζητάτε να σας νομιμοποιήσει για να τον εκτελέσετε.

     Γκολέμη, Αβραμπάκη, Τσιπούρα, Αβδελά περιμένουμε τις απαντήσεις σας μεσα απο τα sosial media στις σελ΄ιδες που διατηρείτε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ