Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

H ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ...



... στην ανάρτηση του blog  http://oiakxos.blogspot.com/2012/02/blog-post_7721.html 
 η οποία αποτελεί αναδημοσίευση σχολίου αναγνώστη 

Αγαπητέ φίλε κουκουλοφόρε, Θα θελα να σ ενημερώσω ,όχι ότι δεν το γνωρίζεις, πως η δημοσίευση σου εμπεριέχει ασύστολα ψεύδη. Και εξηγώ, Καταρχάς, το τι θα ψηφίσω στις επικείμενες ψηφοφορίες, θα το μάθεις τη Τρίτη και τη Τετάρτη, που θα κληθούμε να ψηφίσουμε ή όχι, τους εφαρμοστικούς νόμους. 

Στην απόφαση μου πάντως θα οδηγηθώ με βάση το καλό για τον σερραϊκό και κατ επέκταση ελληνικό λαό. Θα θελα να σε γνωστοποιήσω , ωστόσο, πως εγώ, ο Τάσος Καριπίδης, θα ψηφίσω ναι ή όχι, δεν θ απέχω!

 Όσον αφορά τώρα, τη σύζυγο μου, είναι εφοριακός εδώ και 25 χρόνια και από το 2005 την έχω αποσπάσει στο πολιτικό μου γραφείο, όπως μου επιτρέπει ο νόμος. Μήπως είναι παράνομο; Μήπως είναι ανήθικο; Μήπως είμαι ο μοναδικός; Μήπως θα μου υποδείξεις εσύ ποιον θα επιλέξω στο στενό μου επιτελείο;

Πάμε τώρα στους επιστημονικούς μου συνεργάτες. Με μεγάλη μου ευχαρίστηση θα σου παραδώσω τα στοιχεία όλων των συνεργατών μου, αρκεί να επισκεφτείς το πολιτικό μου γραφείο ή να μου τα ζητήσεις επώνυμα. Κανένα από τα παιδιά μου πάντως δεν είναι, καθώς και τα δύο πραγματοποιούν τις μεταπτυχιακές τους σπουδές. Κλείνοντας, όπως επίσης καλά γνωρίζεις, η βουλευτική αποζημίωση, με τη συνοδεία των προνομίων της, έχει μειωθεί κατά 50%. Αλλά είναι ένα θέμα για το οποίο δεν θέλω να μιλήσω περεταίρω, σε μια ενδεχόμενη επίσκεψη σου, για την οποία όπως είπα θα χαρώ πολύ, θα σου παραδώσω την αναλυτική μου μισθοδοσία από το ελληνικό κοινοβούλιο.

Υ.Γ 1. Από το 1994 που εξελέγην Νομάρχης Σερρών, μέχρι και σήμερα που είμαι Βουλευτής, έχω χαρίσει στο ελληνικό κράτος, μισθούς και συντάξιμα χρόνια,20 ετών, καθώς δεν απεδέχθη τον διορισμό μου ως καθηγητής. Θα μπορούσα δηλαδή με λίγα λόγια, να χω διπλό μισθό, όπως η πλειοψηφία των αιρετών. Γνωρίζεις κάποιον άλλον να χει κάνει κάτι ανάλογο; Δεν ζητάω τα εύσημα σου, αλλά όχι και να καυτηριάζεται το γεγονός ότι μετά την ενασχόληση μου με τη πολιτική, θα πάω σπίτι μου! 

Υ.Γ2. Σε περίπτωση που έχετε να καταγγείλετε ή να ρωτήσετε κάτι, μπορείτε να το κάνετε επώνυμα. Δεν έχω να κρύψω κάτι, δεν φοβάμαι κανέναν και τίποτα. 20 χρόνια στη πολιτική μου καριέρα, κανείς δεν βρέθηκε να μου προσάψει το παραμικρό. Σε ανώνυμο σχόλιο, δημοσίευμα ή ανάρτηση δεν υπάρχει περίπτωση να ξανααπαντήσω. 

Υ.Γ3. Καταλαβαίνω ότι στη προεκλογική περίοδο ,που άτυπα τουλάχιστον, έχουμε εισέλθει, θ ακουστούν και θα ειπωθούν πολλά. Για τον λόγο αυτό, θα θελα να σας γνωστοποιήσω, ότι επειδή δεν είμαι διατεθειμένος να απαντάω σε κάθε είδους κακοήθεια, αλλά και σε στημένα-πληρωμένα ρεπορτάζ, δημοσιεύματα και αναρτήσεις, προειδοποιώ τους αγαπητούς «φίλους» ότι θα προβώ σε κάθε νόμιμο δικαίωμα μου, σε περίπτωση συκοφαντικής δυσφήμισης. 

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία 


Αναστάσιος Καριπίδης


Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΡΩΤΟΥΝ ... ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ !!!... στις 2:55 μμ

31 σχόλια:

  1. ΤΑΣΟ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΛΙΚΑ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙΣ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ,ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ.ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ Ο ΣΕΡΡΑΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΞΕΛΕΞΕ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΚΑΡΙΠΙΔΗ.ΤΑΣΟ ΜΗ ΜΑΣΑΣ,ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ,ΘΑ ΣΕ ΠΑΙΝΕΥΕ Ο ΙΑΚΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ιακχε πες τη φιλενάδα σου,οτι τώρα που αποφάσισε να πάει για δήμαρχος Σερρών,θα χρειαστει τη στήριξη των βουλευτών.Άρα ας αφήσει τα χτυπήματα κάτω απο τη μέση και να μην ακολουθεί τη τακτική του Παπανδρέου,φεύγοντας θα σας πάρω όλους μαζί μου,γιατί ο Καρυπας δεν τελείωσε πολιτικά όπως επιθυμείτε διακαώς όλοι εσείς οι "επαναστάτες" του κώλου.
    ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΡΥΣΑΝΘΕ, "ΟΝΕΙΡΟ ΖΗΣΕΙΣ , ΜΗΝ ΣΕ ΞΥΠΝΗΣΩ" ΠΟΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΏΝ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ; ΤΟΥ ΜΑΣΛΑΡΙΝΟΥ , ΤΗΣ ΞΥΝΗΣ, ή ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΤΡΑΠΕΖΙΤΗ. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ, ΓΙΑ ΔΥΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ. ΑΣΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΣΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΑΤΩΣΕ ΑΥΤΑΝΔΡΟΣ βλ. ΒΛΑΧΟΣ , ΣΙΜΟΓΛΟΥ , ΒΙΤΜΑ-ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ, ΜΙΛΗΔΗΣ ...

      Η ΜΑΡΙΑ ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΚΟΡΟΪΔΟ

      Διαγραφή
  4. 20 ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΡΙΣΜΑ ΜΙΣΘΟΥΣ,ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ Η ΜΙΑ ΛΛΗ ΠΟΥ ΤΟ ΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΑΝΩΝΥΜΕ.ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΦΤΩΧΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ,ΒΑΣΗ "ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ".ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΝ ΤΡΕΜΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ, ΠΑΛΙ ΤΗ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

    ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΤΖΟΥΛΙΑ

    ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΡΩΓΑΤΕ ΣΤΡΑΓΑΛΙΑ ΣΚΛΗΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

    ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

    ΚΛΑΣΤΕ ΜΑΣ ΤΆΡΧΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ






    Π.Α.Ν.Ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ
    Ο ΚΟΥΤΜΕΡΙΔΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥ?
    ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ...... ΤΟΤΕ ΚΑΛΩΣ ΧΑΡΙΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ 20 ΧΡΟΝΩΝ Ο ΤΑΣΟΣ
    ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑΚΙΑ Ο ΤΑΣΟΣ
    ΔΙΟΤΙ ΕΠΙΣΗΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ 90 ΩΡΕΣ ΥΠΕΡΩΡΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΜΜΙΑ 700€ + ΚΑΤΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ = 1000€ ΔΥΟ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι αντάρτες με τα κολλαν Ο Τάσος Καριπιδης , όπως και ο ίδιος αυτάρεσκα έλεγε σε παρέες υπήρξε πάντα πολύ τυχερός ( η αγαπημένη σου εκφρασή Τάσο ήταν οτι και τσιγάρο να ρίξω θα σταθεί όρθιο ).Μέσα από πολλές καραμπόλες μας προέκυψε Νομάρχης ( αλλή αγαπημένη σου έκφρασή αν με ψηφίζουν οσες γ..... θα εκλέγομαι συνεχώς) . Μετά την λήξη της θητείας σου ως νομάρχης έτρεξες να κρυφτείς ως καλοπληρωμένος υπάλληλος στην νομαρχία Θεσσαλονίκης να είναι καλά ο Πανίκας .Μετά βρήκες πρόσφορη θέση στην Νομαρχία Καβάλας .Το 2004 δοκίμασες την τύχη σου ως Βουλευτής 5 εκλέχτηκαν και δεν τα κατάφερες .Ακ΄'ομη θυμούνται κάποιοι που απέκλεισες όλο το κέντρο για την προεκλογική σου ομιλία .Μεγαλειώδεις θυμάμαι γύρω στα 100 άτομα.

    Το βράδυ των εκλογών μετά την μη εκλογή σου αναριοτιωσουν που ήταν οι φίλοι σου .Ως πολύ τυχερός που ο ίδιος δηλώνεις οτι είσαι μέσα από καραμπόλες εκλέχθηκες μεσα από το πρωτοδικείο το 2005 ( εισπράτοντας αναδρομικά μισθούς ως βουλευτής 19 μηνών).Επειδή πράγματι ενδιαφέρεσαι για το λαο απέσπασές την γυναίκα σου στο πολιτικό σου γραφείο ( εκτός λοιπόν των 2500 ευρώ που εισπράτει ως εφοριακός στα 6,5 χρόνια που εισαι βουλευτής εισέπραξε αλλα 60.000 ευρώ απο το δευτερο μισθό ως αποσπασμένη υπάλληλος ).Μετά τις εκλογές του 2009 προσέλαβες ως επιστημόνικο συνεργάτη το γιο σου Δημήτρη όχι εσύ βέβαια αλλά μέσα απο άλλο βουλευτή ( γραμματιο ξεπληρώνουν και εσυ ήσουν μεγαλόψυχος η μια εκ των 2 ειδικών σου συνεργατών καταγόμενη από άλλο νομο της Μακεδονίας ήταν προίκα από τον Β.Μειμαράκη , για την ιστορία ο μισθός του ειδκού συνεργάτη είναι 3000 μηνιαίως )

    Επαιξες και έχασες Τάσο σας επνιξε η Μαρια και δυστυχώς η τύχη στην οποια ελπίζεις κάποια στιγμη τελειώνει .Στο σημερινο κλείσιμο προσωρινο βάζω πινελια για τα επόμενα κείμενα που θα ακολουθήσουν στην Μ.Αλεξάνδρου σε έψαχναν γιατί δεν σε έβλεπαν τους ενημέρωσα οτι ο Γ.Γ δεν είναι πλεον συνεργάτης σου ( πιστευω με καταλαβαίνεις Δεν ξέχασα το Θεοφιλο θα επανέλθω σύνεχιζοντας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει το θράσος και μιλάει μετά από αυτά. Ουστ ξεφτίλες.

      Διαγραφή
    2. Ο καλύτερος από αυτούς έχει διορίσει τα παιδιά του ή τη σύζυγο στο δημόσιο....Τσίπα δεν έχουν πάνω τους, το θεωρούν οτι τους το χρωστά η κοινωνία....Αν όντως χρησιμοποιούσε αυτήν την έκφραση, τότε να πάει να κρυφτεί!Σαν δεν ντρέπεται!

      Διαγραφή
  8. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.
    ΑΝΤΕ ΛΟΥΦΑΞΕ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. AX OΛΥΜΠΙΑ ...

    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΟΥΛΙΑ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΑΝ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ, ΟΜΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ, Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΟΧΗ. ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΥΠΡΕΠΩΣ ΘΕΤΕΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ "ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟ" ...

    ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ Υ.Γ. 3 ΕΙΝΑΙ ΑΔΟΚΙΜΟ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΟΤΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΙΣ ΕΥΠΡΕΠΕΙΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΙΣΩΣ, ΩΣ "ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ", ΕΤΣΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΟΧΛΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τους αρέσει η δημοκρατία όταν δεν περιέχει ερωτήσεις που ενοχλούν τους ίδιους. Ίσα ρε μεγάλε πολιτικέ άνδρα που θεωρείς πολιτικές ερωτήσεις ως συκοφαντική δυσφήμιση. Ρώτα κάποιο νομικό πως στοιχειθετείτε το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης και μετά αμόλα τις παπαρολογίες. Το ξέρεις ότι και εσύ διαπράτεις το αδίκημα της απειλής αφού θέλεις έτσι να τους τρομοκρατήσεις με μηνύσεις για να μην σε κρίνουν οι πολίτες σε πολιτικό επίπεδο;

      Διαγραφή
    2. ΠEΣ TA ΡΕ ΦΙΛΕ. "ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΒΒΑΤΑ" ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ Η ΕΛΠΙΝΙΚΗ. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΟΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΑΨΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΩΣ ΥΠΟΖΥΓΙΟ.

      ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ , ΜΗΝ ΠΑΘΟΥΝ ΤΟ ΧΝΕΡΙ ΤΟΥ ΓΟΥΝΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΤΟΝ ΝΥΚΤΟΠΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ , ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΑΚΥΡΑ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΕΙ ΣΑΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ (Ο ΙΔΙΟΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΕΤΣΙ;)

      Διαγραφή
  10. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΤΙ ΜΠΛΕΚΕΤΕ ΡΕ ΠΑΠΑΡΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ,ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΙΔΙΑ;ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ;ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ.ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΣΑΣ ΓΑΜΩ,ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 8.28 αυτός που προέκυψε απο καραμπόλα εκλέχτηε με ποσοστά αναεπανάληπτα 2 τετραετίες απο τη πρώτη κυριακή και η ν.δ είχε το νομό.αυτός που προέκυψε απο καραμπόλες συνεχώς ανεβαίνει θέσεις στη γαλάζια κατάταξη.δεν βγήκε το 2004 γιατί στηρίχτηκε σε κάτι ντεμέκ παράγοντες σα και σένα.αλλά σα βγήκε,θα τον βλέπεις για πολλα χρόνια ακόμη μπροστά σου και θα βγάζεις χολή!έχεις στοιχεία γι αυτά που λ'ές;αποδείξεις!όχι λάσπη στον ανεμιστήρα με σκοπό κάτι να μείνει.Τάσο καλά κάνεις και τους γράφεις,αλλα φίλε μου λάθος που απάντησες σ αυτό το BLOG.
    ένας φίλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ

    ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΡΩΓΑΤΕ ΣΤΡΑΓΑΛΙΑ ΣΚΛΗΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ




    Π.Α.Ν.Ο.

    ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΛΕΓΑΤΕ Η ΚΟΛΛΙΑ ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΑ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ,ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ,ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΙΛΑΓΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΜΕΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΤΟΥ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΥΠΙΔΗ.ΤΟΣΟ ΚΟΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΩΜΥΜΟΓΡΑΦΟΙ;ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ;Α ΡΕ ΘΕΟΦΙΛΕ ΤΥΧΕΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ,Η ΝΗΠΩΣ ΤΗ ΔΙΟΡΙΣΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν φταίνε τα παιδιά τους ούτε είναι αυτό λάσπη. Δεν είναι όμως ηθικό νόμιμο μπορεί να είναι ρε παπάρες όταν τα διορίζουν

      Διαγραφή
  14. ΠΟΙΑ ΚΥΡΙΑ ΕΧΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ? ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΙΑΚΧΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΙ ?ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ?ΕΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΡΩΤΑ ΤΗ ΜΑΡΟΥΛΑ Η ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΚΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τάσο πές ένα μεγάλο "ναι" και γύρνα να σαρώσεις στις εκλογές γιατι απ οτι καταλαβαίνουμε όλοι,απο τον πόλεμο που ήδη ξεκίνησε,θα ξεσκίσεις στις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΙΓΆ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΟΎΝ ΡΕ ΠΑΊΔΕΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟΦΙΛΟ.Η ΜΙΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ(ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG ΠΟΤΕ ΔΕΝ Θ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ,ΕΔΩ ΠΡΟΕΤΡΕΠΕ ΤΗ ΒΟΥΛΤΣΟΥ ΝΑ ΤΗ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ) ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΜΟΥΓΚΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.ΑΡΑ ΒΑΡΑΤΕ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΠΙΛΩΣΟΥΜΕ ΚΕΡΔΟΣ ΘΑ ΝΑΙ.ΑΛΛΑ ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΑΛΙ Τ @ΡΧΙΔΙ@ ΤΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΣΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. χθές ο αντικειμενικός Ίακχος,απαιτούσε απο τη σύζηγο του 'αεργου συνδικαλιστή που αμφιβάλλω αν δούλεψε μια φορά στη ζωή του,του αρχιμαντανού των media, Βούλτσου,να ζητήσει συγγνώμη απο την κ.ΚΌΛΛΙΑ.Αμέσως μετά ανέβασε ανάρτηση με το κράξιμο,ντεμεκ αναγνώστη,προς τον κ.Καρυπίδη.Τυχαίο;δε νομίζω!Τα συμπεράσματα έχουν βγεί προ πολού.τουλάχιστον κρατάτε τα προσχήματα ρε ρουφιανογραφείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΤΑ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΣΑΣ ΤΟΥΣ 10-20 ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΤΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.
    ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ-ΕΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ-ΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δεν είναι στο χαρακτήρα μου να σχολιάζω ανώνυμα. Φίλε Τάσο ψήφισε ότι νομίζεις και κοίτα να τα "ξαναβρείς" με τη Συγγρού. Κανείς δεν περίσσεύει στο δύσκολο αγώνα που έχουμε οσονούπω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. αν θες κανα διαβασμενο δικηγορο ρωτα την γυναικα του θεοφιλου. για αυτους δεν τα λες ξεφτυλισμενε. για την μαρια και τα παιδια της παλι δεν μιλας. ιακχε καραγκιοζη πες την αληθεια επιτελους... ποιος εισαι και τι συμφεροντα εξυπηρετεις... σε λιγους μηνες θα αρθει το απορρητο και δεν θα υπαρχει πλεον ανωνυμογραφια... ευχομαι να σαπισεις στην φυλακη ξεφτυλισμενε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. καραγκιοζη δεν θα κρυβεσαι πισω απο τους πολιτες και την ψηφο τους για να πετας λασπη και να συκοφαντεις... οι πολιτες βλεπουν και δεν εχεις κανενα δικαιωμα ουτε καν να τους αναφερεις για να εξυπηρετεις εσυ τα αφεντικα σου την μαρια φυσικα που ανοιχτα υποστηριξες αλλα δεν μας ειπες τιποτα για τα παιδια της σε ρωτω λοιπον ειναι η δεν ειναι επιστημονικος συνεργατης η κορη της? σαφως και πρεπει να φας μυνηση αν δεν ησουν ανωνυμος θα τα διασταυρωνες πριν τα πεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. αν καποτε νιωσεις τεσσερα αρχιδια δεν εισαι υπερανθρωπος αλλα σε γαμανε .MAO CHE TUNG

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΝΟΗΤΕ 1.03
    ΜΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΛΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΘΑ ΕΚΛΕΞΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ...
    ΔΗΛ.ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΤΙ ΘΑΝΑΙ?
    ΠΑΠΑΔΕΣ, ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ,ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ?
    ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΘΑ ΝΑΙ ΠΑΛΙ...
    ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ