Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

ΓΙΑΥΤΟ ΞΕΚΑΡΔΙΖΟΤΑΝΕ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ Η ΕΛΕΝΙΤΣΑ ...

 "ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ" ... ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ !!!



Με παράνομη απόφαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικού Οργανισμού με Πρόεδρο τον Γιώργο Γούνα "χαρίστηκε" για 122.000 ευρώ στην ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, ζημιώνοντας τον Οργανισμό και τους Σερραίους Δημότες.

Το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο  του Οργανισμού με Πρόεδρο τον Γιώργο Δούκα δεν τολμάει να ανοίξει το θέμα και αποφασισε να αναθέσει το θέμα για γνωμοδότηση στον δικηγόρο Παναγιώτη Καρύπογλου, ο οποίος κατά τύχη είναι ο δικηγόρος του Καραμήτρου που υπέβαλε τις γνωστές μηνύσεις για την φίμωση των bloggers  εν όψει των δημοτικών εκλογών του 2010.

Να γνμωατεύσει τι ο δικηγόρος , τα αυτονόητα ; Τις σοβαρές ποινικές  και αστικές ευθύνες της προηγούμενης διοίκησης; 

Ο έμπειρος αυτοδιοικητικός Βασίλης Χρυσανθίδης με την διτή ιδιότητα του Διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΡΑΪΚΟΣ και του Δημοτικού Συμβούλου ( του Φωτιάδη) επέλεξε το συμφέρον της ΠΑΕ από αυτό των  Σερραίων Δημοτών αφού μειοψήφισε να μην "πάει" η υπόθεση σε δικηγόρο γιατί εκτός του κολλητού του Γούνα και των λοιπών μελών του απερχόμενου Δ.Σ. εμπλέκεται και ο σημερινός εργοδότης του, το κοντόχοντρο ανθρωπάκι με την περούκα ...

  


Πέρασαν  επτά (7) ολόκληροι μήνες και το θέμα βάλτωσε ... τώρα ευθύνεται ο δικηγόρος που δεν γνωμάτευσε ακόμη, ευθύνεται ο Δούκας που δεν τον βλέπω και πολύ πρόθυμο να ανοίξει το θέμα, δεν βαζω και το χερι μου στη φωτιά ...


Πάντως μετά το φιάσκο με την πρόσφατη έλλειψη καυσίμων από το Κλειστό Γυμναστήριο Σερρών που οδήγησε στην ματαίωση των προπονήσεων το θέμα των 122.000 ευρώ που παράνομα καρπώθηκε πέρυσι η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ αποκτά μια ιδιαίτερη διάσταση και διογκώνει την ευθύνη των επίορκων αιρετών

 Κύριοι , ετοιμαστείτε έρχεται η ώρα να πάτε ... Ταμείο και να επιστρέψετε το ποσό των 122.000 ευρώ εκεί που ανήκει ... στους Σερραίους Δημότες

5 σχόλια:

  1. ο δικιγοροσ γνωματευσε
    τη γνωμοδοτηση εχουν ολα τα μελη του ΔΣ
    μιλα για ποινικες ευθυνες...
    ποιοσ κρύβει τη γνωμοδότηση;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΑΡΓΑΡΑ ΙΑΚΧΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ...ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΝΩ ΞΕΡΕΙΣ....ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΒΕΣ....ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!!!ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΑΡΓΑΡΑ ΠΑΛΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.e-simerini.com/e/modules.php?name=News&file=print&sid=7775 ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ;;;;;;ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θέτουμε τον Δημοτικό Σύμβουλο Σερρών και πρόεδρο του Δ. Σ. του Ν.Π. του Αθλητικού Οργανισμού Σερρών Γεώργιο Γούνα σε κατάσταση αργίας δύο (2) μηνών από τα υπηρεσιακά του καθήκοντα ως Δημοτικού Συμβούλου και Προέδρου του Δ.Σ. του Ν.Π. του Αθλητικού Οργανισμού Σερρών , λόγω παράβασης των καθηκόντων του.

    Η θέση σε αργία θα αρχίσει την επόμενη της παρέλευσης της προθεσμίας των 15 ημερών για την άσκηση προσφυγής από την επίδοση της παρούσης.

    Κατά της απόφασης αυτής ο ενδιαφερόμενος μπορεί να ασκήσει προσφυγή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 143 παρ. 4 του Ν.3463/2006 στον Υπουργό Εσωτερικών, δια της Περιφέρειας, μέσα σε προθεσμία 15 ημερών από της κοινοποιήσεως της παρούσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΙΑΚΧΕ ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ BLOGS ? ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ